Ma ne smetaju premije, stavise zasluzili su definitivno. Ali moras se sloziti da je ciganski onako objavljivati po FB. Kao sto rece Avenija, nije u pitanju tim iz prve lige TK pa da se onako objavljuje.simonknows je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:28Sad ni premije ne valjaju
A još nas i prate, šta činiš Senade gigantu
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znaci sad smeta i hedija od komandanta, nije ok kad dugujemo, kad se dijele premije....imal sta da valja u Slobodi osim rezultata 

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Vjeruj kad ti je sve redovno, kad si najplaćeniji u ligi i od pola PL, i još dobiješ premije, sve lijepo korektno i na terenu i sa trenerom i sa upravom i navijačima, najmanje te briga je li te neko slikao za FB. Mislim da ne bi imali ništa protiv još 10 ovakvih koverti da dobiju i za svaku da ih slikaju i na bilbord postave. Mogli su tu jednu sliku izbaciti, ali šta je tu je, pa nisu ukrali jbg ti, šta je sramota tu...DamirT je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:53Ma ne smetaju premije, stavise zasluzili su definitivno. Ali moras se sloziti da je ciganski onako objavljivati po FB. Kao sto rece Avenija, nije u pitanju tim iz prve lige TK pa da se onako objavljuje.simonknows je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:28Sad ni premije ne valjaju
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Slažem se Simone. Samo neka igraju ovako i neka se bore, znalo se da će Mujkanović to znati cijeniti. I moglo se pretpostaviti da će ih premirati fino, valjalo je proći Želju u kupu. Ja vjerujem da je ova ekipa dark horse u tom takmičenju, možemo svakoga proći na Tušnju. A Mujkan neka premira i neka slika, za hejtere.simonknows je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:13Vjeruj kad ti je sve redovno, kad si najplaćeniji u ligi i od pola PL, i još dobiješ premije, sve lijepo korektno i na terenu i sa trenerom i sa upravom i navijačima, najmanje te briga je li te neko slikao za FB. Mislim da ne bi imali ništa protiv još 10 ovakvih koverti da dobiju i za svaku da ih slikaju i na bilbord postave. Mogli su tu jednu sliku izbaciti, ali šta je tu je, pa nisu ukrali jbg ti, šta je sramota tu...DamirT je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:53Ma ne smetaju premije, stavise zasluzili su definitivno. Ali moras se sloziti da je ciganski onako objavljivati po FB. Kao sto rece Avenija, nije u pitanju tim iz prve lige TK pa da se onako objavljuje.simonknows je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:28Sad ni premije ne valjaju

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Može bit da vam sad plate ne isplaćuju pa ste ovako očajni.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Čestitke za uspjeh se uvjek kovertiraju , neće valjda SMS porukom slati. Ovo slikanje prilikom podjele shvatite kao izazov. Ocekujem slike iz Olova i Zenice neki kulturniji nacin
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- BatistutA19
- Kontakt:
Evo jedno pitanje normalno za tuzlake ili slobodase ili Fukare kako se ko pronadje i jedna konstatacija.
Prvo konstatacija Sloboda 99% ulazi u PL i nek ulazi drago mi je.
Sad pitanje sta se vi nadate konkretno kad udjete u PL jer Senad odlicno je odradio ovu ligu ,da li vi njemu vijerujete i u PL i da li ce te ga podrzat jer i sami ste pricali razne lopovluke kirije i slicno i kakva su vasa ocekivanja kad udjete u kojem smjeru ce to da ide ,da li ce bit sve isto ili ce bit puno bolje.
Jer ja ne vidim problem ovdje nego me zanima vase misljenje kad udjete i da nas cekate kad se mi vratimo za sezonu za dvije a ne da ispadnete opet...
Sad pitanje sta se vi nadate konkretno kad udjete u PL jer Senad odlicno je odradio ovu ligu ,da li vi njemu vijerujete i u PL i da li ce te ga podrzat jer i sami ste pricali razne lopovluke kirije i slicno i kakva su vasa ocekivanja kad udjete u kojem smjeru ce to da ide ,da li ce bit sve isto ili ce bit puno bolje.
Jer ja ne vidim problem ovdje nego me zanima vase misljenje kad udjete i da nas cekate kad se mi vratimo za sezonu za dvije a ne da ispadnete opet...
Pošto vidimo da im ništa ne godi, ja očekujem dobre rezultate u narednom periodu od Zeničana pa da svoje eventualne premije kolektivno i javno doniraju u neku nevladinu organizaciju koja se bavi rješavanjem nivoa radijacije u gradu. Mislim da će poslati snažnu poruku.
Što se tiče Senada i PLBiH, on će dati ostavku kad uvede Slobodu nazad. Živi bili pa vidjeli. Unaprijed dogovoreno.
Što se tiče Senada i PLBiH, on će dati ostavku kad uvede Slobodu nazad. Živi bili pa vidjeli. Unaprijed dogovoreno.
Filozofska pitanja postavljaš , sa navijačke strane ja bi ostao u ovom ritmu i ovoj ligi još da ne prekidamo niz dugo. PL je ozbiljan rang u svakom smislu, sudije rade za dva kluba i uvjek si donji, budzet ispod 2 miliona je zona ispadanja Itd.BatistutA19 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:01Evo jedno pitanje normalno za tuzlake ili slobodase ili Fukare kako se ko pronadje i jedna konstatacija.
Senad kao predjsednik sigurno ima hrabrosti ostati na čelu ali finansijski to ne može pratiti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- BatistutA19
- Kontakt:
Pitam sa navijacke strane ,ne pitam nekog iz uprave nego vas navijace obicne ,kako god hvala na odgovoru.Jasno je meni budzet da treba veci ali.kako.doci i da svi rade za interes kluba a ne ko obicno.licni interes ili stranacki..Sretno vam!!Hitman22 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:06Filozofska pitanja postavljaš , sa navijačke strane ja bi ostao u ovom ritmu i ovoj ligi još da ne prekidamo niz dugo. PL je ozbiljan rang u svakom smislu, sudije rade za dva kluba i uvjek si donji, budzet ispod 2 miliona je zona ispadanja Itd.BatistutA19 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:01Evo jedno pitanje normalno za tuzlake ili slobodase ili Fukare kako se ko pronadje i jedna konstatacija.
Senad kao predjsednik sigurno ima hrabrosti ostati na čelu ali finansijski to ne može pratiti
- prisonbreak
- Kontakt:
Ko je sta reko protiv premija?coelho41 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:02Pošto vidimo da im ništa ne godi, ja očekujem dobre rezultate u narednom periodu od Zeničana pa da svoje eventualne premije kolektivno i javno doniraju u neku nevladinu organizaciju koja se bavi rješavanjem nivoa radijacije u gradu. Mislim da će poslati snažnu poruku.
Samo su rekli da je seljacki slikati koverte kako dijeli, sto je vecina i Tuzlaka rekla. Al nista se ne smije reci

Sve je uredu sto dijeli u koverti premiju
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Ne tražimo mi ni titule ni kupove ni Europu. Ni neke milionske transfere. Tražimo da imamo ponekad neki lijep transfer, da smo tu negdje oko sredine, da ne strahujemo za opstanak i da eventualno nekad izletimo u borbu za Europu ili Kup, a on je to sve već izveo prošli put kad je došao u daleko teže stanje. On najavljuje i veće stvari (Europu), ali mu niko neće zamjeriti da svake sezone ima redovne plate, dobija licencu na prvostepenoj i bude 6.-7. i dolazi do recimo hajde polufinala Kupa, ili četvrtfinala...BatistutA19 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:01Evo jedno pitanje normalno za tuzlake ili slobodase ili Fukare kako se ko pronadje i jedna konstatacija.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Macak isplatio vece premije, nego sto Celikovi igraci imaju plate. 

Ja se ne slažem nikako s tim, bolje u ovoj ligi ostati sa ovim budžetom malim i pobjedama u nizu nego ulaziti u PL da nas nabija ko stigne i dovodimo ohrdine od igrača ko fol sa PL iskustvom. Ako se pojavi uprava koja može donijeti milion koji uz grad fali za normalan budzet onda Aferimsimonknows je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:15Ne tražimo mi ni titule ni kupove ni Europu. Ni neke milionske transfere. Tražimo da imamo ponekad neki lijep transfer, da smo tu negdje oko sredine, da ne strahujemo za opstanak i da eventualno nekad izletimo u borbu za Europu ili Kup, a on je to sve već izveo prošli put kad je došao u daleko teže stanje. On najavljuje i veće stvari (Europu), ali mu niko neće zamjeriti da svake sezone ima redovne plate, dobija licencu na prvostepenoj i bude 6.-7. i dolazi do recimo hajde polufinala Kupa, ili četvrtfinala...BatistutA19 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:01Evo jedno pitanje normalno za tuzlake ili slobodase ili Fukare kako se ko pronadje i jedna konstatacija.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- prisonbreak
- Kontakt:
Zato plata kasni

Sloboda sigurno nikada vise nece ispasti iz PL sa podrskom od grada, Sloboda je ispala samo zahvaljujuci debilima i ostalim degenima koji su je odveli u federalnu, svaki razumni covjek je znao da ce tipovi koji su je vodili odvesti u federalnu ligu. Takvi degeni se mogu pojaviti samo svakih 100 godina i odvesti neki tim u nizi rang sa onakvim budjetom sa kojim su raspolagali. Sigurno da ce to biti puno bolje.BatistutA19 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:01Evo jedno pitanje normalno za tuzlake ili slobodase ili Fukare kako se ko pronadje i jedna konstatacija.
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
To ne mijenja cinjenicu da je seljakluk. Pregrst slika, bilbordi, LED reklame su mozda ok i dika za neki seljacki klubcic, ali za gospodski, veliki, dugogodisnji klub to ne smije biti u redu i nesto normalno.simonknows je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:13Vjeruj kad ti je sve redovno, kad si najplaćeniji u ligi i od pola PL, i još dobiješ premije, sve lijepo korektno i na terenu i sa trenerom i sa upravom i navijačima, najmanje te briga je li te neko slikao za FB. Mislim da ne bi imali ništa protiv još 10 ovakvih koverti da dobiju i za svaku da ih slikaju i na bilbord postave. Mogli su tu jednu sliku izbaciti, ali šta je tu je, pa nisu ukrali jbg ti, šta je sramota tu...DamirT je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:53Ma ne smetaju premije, stavise zasluzili su definitivno. Ali moras se sloziti da je ciganski onako objavljivati po FB. Kao sto rece Avenija, nije u pitanju tim iz prve lige TK pa da se onako objavljuje.simonknows je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:28Sad ni premije ne valjaju
Najljepse bi bili da se pustila vijest na zvanicnoj stranici kako su igraci nagradjeni premijama za odlicne rezultate, kako je Senad ucinio sve da ispostuje igrace i nagradi trud, zajednistvo i profesionalizam koji prikazuju iz kola u kolo. Pa i neka fotka gdje su svi zajedno, ali bez tih koverti iz ruke u ruku na po atletske staze ba.
Ali to je Senad, on nas vodi i on odlucuje kako ce. Svidjalo nam se ili ne.
Ali sa druge strane zbog mentaliteta pojedinih debila kako ovdje na forumu, tako i van njega, ti moras uslikate davanje koverti jer drugacije ne bi ni vjerovali ti. Nekome premije, nekome tunjevina u komadicima za rucak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Kome kasni? Nije valjda da je vec pocelo u Celiku druze?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- prisonbreak
- Kontakt:
Jbg, tako je kako je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.