FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Galic/Cosic na beka ili Rustemovic/Cosic pored Bibera u vezni red.
Da li trpit Galica na beku ili Rustema u ekipi.
Ja bi ipak bez Rustemovica, iako nam fali razbijac ali ne mirisem ga nikako.
Cosic Biber i Mekic u vezni. U rombu sa Stilicem ispred.
Poredaj ih Basicu, ako ne izgubimo na Kosevu, sa potencijalno laksim rasporedom mozemo se vratit u bitku.
Da li trpit Galica na beku ili Rustema u ekipi.
Ja bi ipak bez Rustemovica, iako nam fali razbijac ali ne mirisem ga nikako.
Cosic Biber i Mekic u vezni. U rombu sa Stilicem ispred.
Poredaj ih Basicu, ako ne izgubimo na Kosevu, sa potencijalno laksim rasporedom mozemo se vratit u bitku.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- MocMahale444
-
- Kontakt:
"Yo Adrian, I love you."MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 18:59

Muhoni kralju
Željezničar za život cijeli!
FORZA ŽELJO

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Možemo li se nadati Boljeviću i Selimoviću u rosteru za derbi? Ili ćemo morati sačekati na proljetni dio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne možemo. Selimović možda, ali valjda bi oba trebala biti u rosteru nakon reprezentativne pauze.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bože sačuvaj

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Muftic Cosic Jasar Coca Drina Arap Ovcina Mekić Krpic Stila Hamo.Pobjeda 2-1.
Ma x ko kuća. Pobjeda ne smijem ni zamisliti koliko bi znacila, ali kazem X ekstra i opet malo da se povezemo preko pauze...nadat se da cemo do zime progurati i onda gurati Basica pojacanjima.
Jedan vezni nivoa Mekica i jaci bi znacio pravo.
Jedan vezni nivoa Mekica i jaci bi znacio pravo.
Oni su puno jaci, imaju puno bolju ekipu i dosta placeniju, mozda cak i najbolju ekipu lige, atmosfera im je puno bolja, fizicki su spremniji, imaju kvalitetnijeg trenera, imaju prednost domaceg terena, pune kosevo redovno, tako da mi i nemamo neke sanse.
Sto se tice njihove fizicke spreme imaju je 30 minuta a onda kao da ih neko ugasi. Mi ako izdrzimo napade do 30 tog minuta imamo sanse da ih mlatnemo. Mada i nerijeseno bi bio dobar rezultat za nas. Obzirom na svu situaciju ova utakmica bi mogla odrediti nas put u buducnosti. Al nakon reprezentativne pauze bi nam se trebali prikljuciti dvojica Selimovic i Boljevic tako da cemo znatno biti jaci. A ja da sam na mjestu Basica stavio bi Cocu na zadnjeg veznog a Drina i Selimovic na stopere…. Coca jednostavno zna da zadrzi loptu, jak je u skonu a takodje zna i povuci loptu, kao i centrirati…. Sretno nam u Nedelju i do pobjede….
Trenutna forma, pozicija na tabeli, pa i kvalitet ekipe nisu nikada odlucivali derbije. Tu su nekako uvijek stvari bile drugacije, pa je tako , i ovaj put bez obzira na okolnosti, tesko ocekivati da gledamo neki drugi scenario. Sve je moguce.
Cinjenica je da torpedo ima individualno jacu ekipu, finansijsku stabilnost i mnogo jaci budget, medjutim "voljni momenat" se nikad ne moze predvidjeti, a i broj odigranih derbija pojedinih igraca. Krpa, Stila, Coca, pa Drina i Mufta i kroz mladje kategorije imaju znatno vise iskustva u odnosu na njih. Po meni sve je otvoreno, i NEMA PREDAJE to sam 100% siguran.
Cinjenica je da torpedo ima individualno jacu ekipu, finansijsku stabilnost i mnogo jaci budget, medjutim "voljni momenat" se nikad ne moze predvidjeti, a i broj odigranih derbija pojedinih igraca. Krpa, Stila, Coca, pa Drina i Mufta i kroz mladje kategorije imaju znatno vise iskustva u odnosu na njih. Po meni sve je otvoreno, i NEMA PREDAJE to sam 100% siguran.
- kontrasviju
- Kontakt:
Otišlo je sigurno već preko 500 karata, nema ograničenja po osobi, raja uzima po 4-5 komada.
1921
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kontam da je najbolje da ekipa uopste ne ode na Lavor, 3:0 je mjera, jos im ga poglabamo usput i napravimo kafu poslije.

Botino helanke i brkate ublehe
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Sta znaju ljudi sta je pila naopako. A ti gibra se napusi kurca zajedno sa amarom i senadom. Stanite u krug pa popusite jedan drugom
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.