Ne bih u istu rečenicu našu dražesnu Džejlu i otrcanu Jelenu.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 14:13Glupo je uopste nekog porediti sa Dzejlom, jer je ona neuporediva svakako, ona je nesto kao bosanska Dua Lipa.IceTea je napisao/la: ↑03 okt 2023, 13:04Prehajpali su ženu koja je preko glabanja spolovila Breninog sina došla do karijere. Sad ima hitove samo jer su je progurali kvalitetno.ArtemisFowl je napisao/la: ↑03 okt 2023, 07:38Aleksandra Prijović gostuje u Orašju redovno svake godine. Jači smo od Breze![]()
Uporedit se ne može sa našom Džejlom koja je fina, odgojena i koja savršeno pjeva. Nju je samo njen talent i glas progurao.
Inače hit sa Hennyem ima 2,4M za samo 7 dana.![]()
Što se tiče muških, Gilo je kockar i pijanac, dakle ono najgore, a Lazić iako je grohnuo i dalje uzima lovinu, snima, putuje, ženi se. Najviše mi je žao recimo Adnan Babajić što je grohnuo totalno.![]()
Jos sad kad izbaci album, pokorit će Balkan, preuzece titulu Dive od kamenjarke Karleuše.
Isto tako neko voli ku.rvasti scenski nastup Due i Jece, ja sam više za otmjeni i elegantni nastup naše Džejle. Blago naše BiH.