Kod mene mu drug bio u bendu bas dugo i kaze da je alkos i budala, ali da ga nikad nije vidio da se drogira. Meni to bilo nevjerovatno, ali onda kad sam razmislio, i kontam slusao sam ga sigurno 10ak puta i skoro svaki put je bio lik mrtav pijan i bilo je bas ocito. Da se popravljao, ne bi ni skontao, pa je moguce da fakat i ne crta. Mada bi to bio jedan od 10% pjevaca koji se ne koksaju, a nije da mi uz njega ide nekonzumacija opijata.harden je napisao/la: ↑03 okt 2023, 00:08Cim se docepao malo vise para opalio po bijelom i nije sisao od tad. Slusao sam ga cini mi se prosle godine uzivo, ma covjek ni sjena onog pjevaca od prije 3-4 godine, totalno razvaljen glas.AshburtonG je napisao/la: ↑03 okt 2023, 00:07Kad smo vec kod tih narodnjaka, je li postoji veci potencijal za balkansku zvijezdu od Gileta, a da je to upropastio? Lazic mozda, ali mislim da je ipak ovaj nas imao brutalnije predispozicije da preuzme stafetu od Pejovica, Lukasa i ostalih nakon onakvog medijskog eksponiranja i perioda nakon ZG. Bio je jednom propao, pa se digao, ali otkako je van Granda ne cuje se za njega. Razveo se, razvalio ko krme i produbio alkoholizam. Mogao bit zvijezda, a on postao tezgaros pravi.

Sam Gile je ovako bas raja lik i vjerovatno zbog toga i jest sjebao karijeru. Lik se ubije ko majka i izadje na binu. Sjecam se u Becu, unosi ga zastitar na binu i pokazuje mu gdje je mikrofon. Ovaj, onako izgubljen totalno, sa bine narucuje Jack od konobara.

Sto je najgore, on je 90´ godiste, a glas mu zvuci trenutno kao da ima 30 godina pjevanja po splavovima iza sebe.