FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Daj ba navijac zvezde vam vodi kolo ovdje.
Nece Basic nigdje nego zamisli pred vaznu tekmu , derbi jarane a on bajagi ustupa mjesto.
Prebacuje sve na rumenka i gospodu koja vraca dugove.
Podrska je bila tu ali on navalio ko tele na šarena vrata da Cosicem i prevarom Alisonom.
Nece Basic nigdje nego zamisli pred vaznu tekmu , derbi jarane a on bajagi ustupa mjesto.
Prebacuje sve na rumenka i gospodu koja vraca dugove.
Podrska je bila tu ali on navalio ko tele na šarena vrata da Cosicem i prevarom Alisonom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Cekam da vidim samo ovog Crnogorca i Selimovica sta mogu ponudit. Pa nisu drzavljani Paname da se ne mogu registrovat ybt
Alison je enigma, protiv Zrinjskog, Slobode i večeras je imao par finih poteza ali zato redovno pravi amaterske greške.
Definitivno ni blizu kvalitetna zamjena za Santosa.
Al Jaber mi se sve više i više sviđa, ja bih na Koševu sa njim krenuo iza napadača a Štilu čuvao za drugo poluvrijeme.
Al Jaber mi se sve više i više sviđa, ja bih na Koševu sa njim krenuo iza napadača a Štilu čuvao za drugo poluvrijeme.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
On je prednji vezni, poluspic. Ne znam zasto se gura na krilo, nema brzine nista specijalno sto se tice toga ni blizu Santosa.Raonffa je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:03Alison je enigma, protiv Zrinjskog, Slobode i večeras je imao par finih poteza ali zato redovno pravi amaterske greške.
Ma eto ne znam šta bih ti rekao, nisam vidio da ima neki osjećaj za pas da bi igrao desetku, dosta solira i često je sebičan. Čudan igrač skroz, ali sve u svemu nikakav doprinos ne daje jbg.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:17On je prednji vezni, poluspic. Ne znam zasto se gura na krilo, nema brzine nista specijalno sto se tice toga ni blizu Santosa.Raonffa je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:03Alison je enigma, protiv Zrinjskog, Slobode i večeras je imao par finih poteza ali zato redovno pravi amaterske greške.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Nasi bekovi su teski cirkus.
Drljo zna lopte,ali taj momak ne moze igrati ozbiljan fudbal dok god ne nauci koristiti glavu. Taj momak od straha i treme ne smije ili ne zna podici glavu, da pogleda gdje mu je igrac, gdje mu je golman. Kao takav donosi vise stete nego koristi.
Moram nesto reci o Turunjaninu. Momak je tip veznjaka koji Basic zeli u ekipi. Ustvari to je Damir Sadikovic za sirotinju. Momak ima fizicke predispozicije ali ga ostalo ne ide.
Cosic osim 1 tekme,u svakoj ostaloj teski odron.
Gasal nula bodova.
Ja sam vec istakao. Dobro mi ikako guramo jer imamo po 3 igraca manje na terenu.
Moram primjetiti da Krpic uvijek ima prostora kad u igru udje Haracic.
Ja bi ovog malog Jabera probao kao krilo.
Onaj mali zna lopte,a vise koristi bi od njega imali,nego od ovih budala Alisona,Drlje i Gasala.
Stili treba neko ko zna lopte.
Protiv Sarajeva nasa najveca sansa je sto su oni ubjedjeni da ce nas razbiti. Moramo im zatvoriti Ziljkica i Hasica. A nije da nas ne **** ko imalo ima igrace niskog tezista i brzine.
Drljo zna lopte,ali taj momak ne moze igrati ozbiljan fudbal dok god ne nauci koristiti glavu. Taj momak od straha i treme ne smije ili ne zna podici glavu, da pogleda gdje mu je igrac, gdje mu je golman. Kao takav donosi vise stete nego koristi.
Moram nesto reci o Turunjaninu. Momak je tip veznjaka koji Basic zeli u ekipi. Ustvari to je Damir Sadikovic za sirotinju. Momak ima fizicke predispozicije ali ga ostalo ne ide.
Gasal nula bodova.
Ja sam vec istakao. Dobro mi ikako guramo jer imamo po 3 igraca manje na terenu.
Onaj mali zna lopte,a vise koristi bi od njega imali,nego od ovih budala Alisona,Drlje i Gasala.
Protiv Sarajeva nasa najveca sansa je sto su oni ubjedjeni da ce nas razbiti. Moramo im zatvoriti Ziljkica i Hasica. A nije da nas ne **** ko imalo ima igrace niskog tezista i brzine.
Alison ponekad mi se čini da ne zna pravila, nešto slično kao i Malison.
Bekovi nikad gori.
Muftić igrač utakmice.
Štilić magija.
Al Jaber mali je zvijer
Bekovi nikad gori.
Muftić igrač utakmice.
Štilić magija.
Al Jaber mali je zvijer
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Izvukosmo se. Vratilo se a i imao sam bas neki osjecaj za onaj slobodnjak da ce nam se vratiti za sve ove zadnje izgubljene tekme.
Bili smo dobri i kao sto neko rece prije tekme, prosle sezone nam je Siroki bio prekretnica, neka bude i sad. Nek proradi inat protiv uhljupa sljedecu i sve sto zelim jeste borba kako god zavrsilo.
Danas sam vidio borbu napokon ali sam opet vidio i totalni amaterizam u pojedinim situacijama gdje ne znamo dodati loptu. Sutamo preko sjevera ali haj bolje i to nego kao zadnjih tekmi gdjr nismo ni pokusali sutati. Nekako kad vidim izmjene bude mi jasno zasto smo ovako slabi, imamo puno igraca ali solidnog individualnog kvaliteta i to je ono sto vidimo na terenu. Ova ekipa moze biti jaka iskljucivo kad su TIM a izgleda da su to zaboravili biti nakon borca.
Sve u svemu opet smo izgledali ok kao i protiv goska, slobode samo sto smo sad pobijedili (sa velezom smo bili losi kao i velez pa smo izgubili).
Da smo izgubili ili nerijeseno igrali tjerali bi se svi u klubu a ja cu opet reci UPRAVA NAPOLJE bez obzira na pobjedu.
Btw svaku tekmu neko bas los bude a ako takvi budemo i u derbiju, nasa odbrana i bekovi nemaju sanse kada uhljupi krenu u napad. Nadam se da ce shvatiti vaznost borbe i zalaganja i koncentracije na toj utakmici inace mrka kapa
Bili smo dobri i kao sto neko rece prije tekme, prosle sezone nam je Siroki bio prekretnica, neka bude i sad. Nek proradi inat protiv uhljupa sljedecu i sve sto zelim jeste borba kako god zavrsilo.
Danas sam vidio borbu napokon ali sam opet vidio i totalni amaterizam u pojedinim situacijama gdje ne znamo dodati loptu. Sutamo preko sjevera ali haj bolje i to nego kao zadnjih tekmi gdjr nismo ni pokusali sutati. Nekako kad vidim izmjene bude mi jasno zasto smo ovako slabi, imamo puno igraca ali solidnog individualnog kvaliteta i to je ono sto vidimo na terenu. Ova ekipa moze biti jaka iskljucivo kad su TIM a izgleda da su to zaboravili biti nakon borca.
Sve u svemu opet smo izgledali ok kao i protiv goska, slobode samo sto smo sad pobijedili (sa velezom smo bili losi kao i velez pa smo izgubili).
Da smo izgubili ili nerijeseno igrali tjerali bi se svi u klubu a ja cu opet reci UPRAVA NAPOLJE bez obzira na pobjedu.
Btw svaku tekmu neko bas los bude a ako takvi budemo i u derbiju, nasa odbrana i bekovi nemaju sanse kada uhljupi krenu u napad. Nadam se da ce shvatiti vaznost borbe i zalaganja i koncentracije na toj utakmici inace mrka kapa
-
- Kontakt:
Basic ostaje trener, odbijena ostavka
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Maloprije opet gledam kako onaj Kpan okrenu i izbaci Galica kod gola Sirokog ko zadnjeg amatera
Boze, kakva sprdnja od igraca. Defanzivno rupa bez dna.

Boze, kakva sprdnja od igraca. Defanzivno rupa bez dna.
- MocMahale444
To i sasa matic vidi ali basic jok.BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:22Nasi bekovi su teski cirkus.
Gasal nula bodova.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo da se Gošk pobijedio na Grbavici,ne bih bilo problema,imali bi 15 bodova,što bi bilo sasvim solidno,ova pobjeda dosta znači na psihičkom planu,na derbi hrabro,jako i pametno po bodove!
-
- Kontakt:
Volio bi da ovog malo Jabera stavi na krilo. Dok ovaj Boljevic ne zaigra. Nama u ekipi trebaju ljudi koji znaju lopte i imaju mozga.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:34To i sasa matic vidi ali basic jok.BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:22Nasi bekovi su teski cirkus.
Gasal nula bodova.
I jos jedna stvar. Ako se vec trazi dobar zadnji vezni. Pa citam da neki prebacuju Drinu da pokusa tu.
Evo ne zelim pametovati,ali reci cu jednu stvar. Edin Cocalic.
Taj momak je odlican tehnicar. On je bio zadnji vezni citav omladinski staz u Zelji. U prvom timu su ga trpali na stopera.
Cak je i kod Mese u reprezentaciji bio zadnji vezni,7-8 puta.
I veceras je par puta iznio loptu i ubrzao igru. Sto ni jedan nas zadnji vezni nije uradio za citavu sezonu.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 02 okt 2023, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Eh sad jos da se osvrnem na ovu ponudu ostavke i odbijanje iste. Jeste, izgleda malo previse takticki i dramaticno u ovom trenutku ALI
Mislim da je vrijeme da sd predje preko te stigme da svlacionica moze smijeniti trenera sto je kod nas slucaj godinama unazad. Na ovaj nacin razni menadzeri ili ljudi sa strane u startu bivaju odbijeni jer je jasno TRENER JE TAJ KOJI TREBA DA KOMANDUJE.
Ja se licno nadam da smo stvarno sazreli da nekog istrpimo citavu sezonu i tek onda sudimo i donosimo odluke. Na taj nacin pokazujes stabilnost a dobijas i kontinuitet u sportskom dijelu. Cuvanjem kostura tima, cuvanjem trenera na duze staze je pozitivna prica za koju smo nadam se sazreli.
Mislim da je vrijeme da sd predje preko te stigme da svlacionica moze smijeniti trenera sto je kod nas slucaj godinama unazad. Na ovaj nacin razni menadzeri ili ljudi sa strane u startu bivaju odbijeni jer je jasno TRENER JE TAJ KOJI TREBA DA KOMANDUJE.
Ja se licno nadam da smo stvarno sazreli da nekog istrpimo citavu sezonu i tek onda sudimo i donosimo odluke. Na taj nacin pokazujes stabilnost a dobijas i kontinuitet u sportskom dijelu. Cuvanjem kostura tima, cuvanjem trenera na duze staze je pozitivna prica za koju smo nadam se sazreli.
I kod nas malo pameti hvala BoguNermin Bašić i stručni štab su dugoročno rješenje za Klub i rješenje koje će ponuditi stabilizaciju i napredak u sportskom segmentu, afirmaciju mladih igrača i napredak kompletnog Kluba. Bašić, stručni štab i svi igrači imaju, kao i do sada, maksimalnu podršku Upravnog odbora.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Amidza je glat odbio ostavku, na kraju krajeva navijaci su generalni sponzor i imaju pravo da odlucuju o kadrovskim rjesenjima.
Ali dragi moji željovci kakvi panjevi su Galic i Jasarevic,pa sta je ono led te j.ebo....
Sjeca li se ko losijeg para bekova
Sjeca li se ko losijeg para bekova
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Ja cijelu utakmicu se nadam da će Galić dobiti zuti da propusti derbi, ali nista od moje zelje

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ondje ga je morao odmah rusiti rukom kad mu je krenuo bjezati i dobiti zuti,kad je Kpan vec primio loptu bilo je kasno,jer tad si svaki laznjak na zemlji,to se tesko brani,u 16 1 na 1.