10 tak nasih uslo..sektor D

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
aha hvala..nisam znao da on moze igrat dole kao stoper...nek je sa srecom pozzsarajlija89 je napisao/la:Muharemovic![]()
![]()
10 tak nasih uslo..sektor D![]()
ccc..ko i prosle godine30. minut - Na tribine stadiona Tušanj još uvijek nisu ušli gostujući navijači. Istina, ušlo ih je tek sedam, osam, no ostali još uvijek čekaju odobrenje...
Casper_kb je napisao/la:nek neko stavi link od radija da se prati...
ma ci si ti tako pametan?? da hajde molim te de mi ti prenosi.. jel moze fino da stavis link i gotovo a ne da piskaras gluposti.. u svakom slucaju nasao sam, hvala na VELIKOJ pomocipadobranac1978 je napisao/la:Casper_kb je napisao/la:nek neko stavi link od radija da se prati...
hoces da ti ja prenosim ?
ukucas BHRADIO i gotovo,osim ako je to problem....
Casper_kb je napisao/la:ma ci si ti tako pametan?? da hajde molim te de mi ti prenosi.. jel moze fino da stavis link i gotovo a ne da piskaras gluposti.. u svakom slucaju nasao sam, hvala na VELIKOJ pomocipadobranac1978 je napisao/la:Casper_kb je napisao/la:nek neko stavi link od radija da se prati...
hoces da ti ja prenosim ?
ukucas BHRADIO i gotovo,osim ako je to problem....:*
Dosli oko 10 minuteBuddy je napisao/la:Pa kad ste dosli tamo pa vas ovako kasno pustaju
Isto je i prosle godine bilo...3 sata do tuzle smo se voziliBuddy je napisao/la:Pa kad ste dosli tamo pa vas ovako kasno pustaju
SaltCityAttack je napisao/la:gdje su vas smjestili
kakav on i tekma,vidis da samo visi na forumu propalica neka teska.padobranac1978 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:gdje su vas smjestili
ti sad kontas da si smijesan,zamisli sebe u ovoj situaciji da odvajas lovu da odes na tekmu i desi ti se ovo...ne cudi me da se ovo desava ako su i ostalo kao ti...
Edo_Hz87 je napisao/la:kakav on i tekma,vidis da samo visi na forumu propalica neka teska.padobranac1978 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:gdje su vas smjestili
ti sad kontas da si smijesan,zamisli sebe u ovoj situaciji da odvajas lovu da odes na tekmu i desi ti se ovo...ne cudi me da se ovo desava ako su i ostalo kao ti...
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 63 gosta.