Pa ima jedino da nam nisu svirali 3 čista penala nakon Vukova i to je to.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jedino protiv Spursa znam da je bio cist penal, ostalo nisam upratio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jedino protiv Spursa znam da je bio cist penal, ostalo nisam upratio
[/quote]
Sad je protiv Palasa bio čist penal i broj’o sam penal protiv Bayerna u LP.

Svejedno opet. Nijednu od ovih utakmica nismo zaslužili dobiti, jedino eto što je mogao biti x protiv Palasa nekidan i realan rezultat, ali to nam ništa ne znači. Doduše, protiv Tott smo mogli povesti 1 0 pa bi stvari bile drugačije. Oštećeni donekle jesmo, samo nam to ništa ne predstavlja obzirom da smo gori na terenu.
Samo dok snime ponovo, bice odma
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Opa neka iskreno svaka cast za ovaj potez.
Makar se nista ne izrodilo ovo svi trebaju raditi.
Makar se nista ne izrodilo ovo svi trebaju raditi.
Upravo to. Vrti se po društvenim mrežama kao narativ Liverpool kmeči ovo ono, a zapravo je jedan klub nebitan u priči, jer vidimo evo 7 kola je prošlo maltene da nema kluba da nije ozbiljno oštećen. I mene samo čudi kako uspiješ biti još gori nego što si bio sa ovolikim kamerama i tehnologijama.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma kmece debili koji ne vide dalje od nosaArvid je napisao/la: ↑02 okt 2023, 17:45Upravo to. Vrti se po društvenim mrežama kao narativ Liverpool kmeči ovo ono, a zapravo je jedan klub nebitan u priči, jer vidimo evo 7 kola je prošlo maltene da nema kluba da nije ozbiljno oštećen. I mene samo čudi kako uspiješ biti još gori nego što si bio sa ovolikim kamerama i tehnologijama.
Idealan trenutak da se klubovi ujedine i usprotive, možda i neki ultimatum lupe. Ali teško, uvijek će se naći neko pametan da kontrira.
Other PL clubs are a bit perturbed at the strength of Liverpool's statement, as they feel it could open can of worms, and point to own errors
Among the reasons for that were a feeling that it could “open a can of worms” that sees every decision disputed in a way that sport can’t function, a suspicion that this could see referees pressured, and the basic idea that “it is what it is”. Other clubs have been privately stating that they have lost points and millions of pounds in prize money due to refereeing decisions, but they have accepted that’s just the nature of the game. None of this has yet led to significant backlash or open debate, but it is a sentiment that has been growing.
Al jbt zašto se ovo tretira ko transport atomske bombe, jbt u američkim sportovima sudije na mikrofonu momentalno razglase čitavom stadionu/dvorani obrazloženje neke odluke a ovi se učahurili ko ratni zločinci u Višegradu

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trebamo li uskladiti obaveze za večeras? 

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma kakve obaveze u ponedjeljak navečer... A što?
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Nadam se da ste uskladili obaveze.
Uskoro nastupa bivsi evropski klupski i bivsi svjetski klupski prvak, ocekujem demoliranje sirotog malog Fulhama.
#bitiblaginecemo

Uskoro nastupa bivsi evropski klupski i bivsi svjetski klupski prvak, ocekujem demoliranje sirotog malog Fulhama.
#bitiblaginecemo

Stone hands👊
- wadethegreat
- Kontakt:
Jbt gdje je Lavia jel ziv taj momak
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- wadethegreat
- Kontakt:
Colwill

poch je za volanom
Ipak Nkunku ni ne fali
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Boehly kupio stopere Fulhama izgleda. 3 greske koje se ni na poligonu ne prave