FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mogli bi reciPitarsam je napisao/la: ↑02 okt 2023, 17:15Sto je i najvažnija stavka po mom skromnom mišljenjuAVNOJ je napisao/la: ↑02 okt 2023, 17:06Peneranda MORA početi utakmicu protiv metuzalema kako kažeš. Zadnjih 25 minuta ako je rezultat po njih povoljan tu ti ni Mesi ne pomaze jer je tu svega osim aktivne igre i tu bi ti Ziljkic mozda mogao pomoci sa onim bezveznim trcanjem i nekim meljanjem lopte.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 okt 2023, 16:45Pena NE SMIJE i NE MOŽE biti u prvih 11 na derbiju i bilo kojoj značajnijoj utakmici, trenutno. Čovjek ne postoji u odbrani, pravili bi djecu Radoviću/Durakoviću po stranama. Pena mora sebi utuviti u glavu da nema pretjeranog raspravljanja s sudijama i glađenja štucni, već brzinsko ustajanje i vraćanje nazad.
Volio bih ga i ja vidjeti u prvoj postavi, ali zasad je rano, a to i Rožman zna. Dati mu šansu zadnjih 25 minuta (zavisno od rezultata), pa da onda da napada umorne metuzaleme.
Ziljkić Oliviera Hasić
Mustafić Buljubašić Avramovski
Radović Aničić Đuričković Beganović
Rogić
Pena ako nike do sad se spremio onda ne znamo kad ce. Sad mu je prilika bar prvo poluvrijeme teren publika atmosfera mislim da može i mora pokazati šta zna.
je da naš ubitačni tandem budućnosti,a nadamo se i
Sadašnjosti je Kenan Brazilac i Pena.
Nikada,al bas nikad neće Pena biti produktivan nego kao
u tandemu sa Brazilcem i obratno.
Ovaj bošnjački Ziljkic -Hasic je za naše lige i običnih tekmi!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Za koga navijamo sad?
- PeppermintSA
- Kontakt:
X, ali idealno 1:1 a da Široki izjednači pred sami kraj. Psihički bi se maleni strovalili ko da je poraz.
X i sto vise zutih za plavu kurvu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ima li iko u FKŽ 2 kartona?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Shvatiti ih najozbiljnije u derbiju.
Meni je drago sto nasa ekipa svakoga respektuje, to je profesionalizam.
Oni u ovoj utakmici disu na skrge. Dat ce sve od sebe u derbiju, ali to im nece biti dovoljno akobogda.
Meni je drago sto nasa ekipa svakoga respektuje, to je profesionalizam.
Oni u ovoj utakmici disu na skrge. Dat ce sve od sebe u derbiju, ali to im nece biti dovoljno akobogda.
-
- Kontakt:
Zabili gol a nisu 3 pasa sastavili kako treba (osim ona 2 pred gol
) znači max. ozbiljno shvatiti nafakaše i klošare i ne nasjedati na provokacije i unošenje nervoze, a to im je jedina nada da mogu izaći bez poraza iz derbija. 

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 02 okt 2023, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
U derbiju markirati Stilica i to je to. Majstor je fakat, jbg, dzaba godine. On im je jedini pravi igrac. Ima i Amoah eto, ovo ostalo nista posebno. Vidi se da ih je ova serija poraza ubila u pojam, totalno su mentalno unisteni.
-
- Kontakt:
Mislim bolji smo svakako od njih, oni ce se nafurati ako dobiju vcs, ali tri boda ostaju na Kosevu abd !!! 

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Naravno max dati od sebe, imamo igracki kadar najaci iskreno, majstora dobrih, renanu samo lopte davati, kazem u derbiju se nikad ne zna, kad su najlosiji mogu iznenaditi , samo jako od prve min i sto prije pogodak postici.
Ja te **** zeljeznicareeeeee, aleeee, aleeee !!
Vi ste nasa severina, sisaj seljo le aleee !!!
Ovaj siroki je **** od ekipe, sad mi je bas vokri sto ih nismo dobili majkemi

Ja te **** zeljeznicareeeeee, aleeee, aleeee !!

Vi ste nasa severina, sisaj seljo le aleee !!!

Ovaj siroki je **** od ekipe, sad mi je bas vokri sto ih nismo dobili majkemi
04.10.2009 !
gazi toljage!
Jel ko sad gledao sažetke sa utakmice dole u lištici...pa brate dragi šta smo mi i propustili prilika i imali šansi...tek sad sa sigurnošču mogu reci da je ono nesretan poraz.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Mi smo motoricki puno jaca ekipa, oni su teski dizelasi, plus djeluju bas neuvezano i nezainteresovano. Psihicki su losi, ovo vjerovatno bojkotuju, toliko losi ne mogu biti
Možeš možeš buraz. Pa reci samo jednog igrača kod njih koji bi mogao igrati u Sarajevu zrinskom borcu pa čak ni u Veležu ni na klupi ne bi imali mjesta.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.