NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Podrska je sada potrebna vise nego ikada 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Još atomci najavljuju invaziju

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Platiti Dinu Dizdarevića da reklamira subotnju utakmicu na Tiktoku 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Karalic trci pravolinijski i to je to! Ima solidnu brzinu Ali nismo mi atletski Klub. Doveo si Hrelju koji je igrao Prosle sezone sa Goskom i bio Odlican Ali Ne moze da igra jer Duvnjak vjeruje Karalicu kao da je Ronaldo u najmanju ruku. Svi vide da Ne zna i Ne moze al frajer iz utakmice u utakmicu zabetobirano mjesto! Ne morate vi na forumu nista reci Ali momci koji su bili u Gracanici su rekli sta misle!
-
- Kontakt:
Dva momka su ti objasnila ovdje sve bukvalno vezano za njega, za njegovu poziciju, za njegovu ulogu ali to ne moze shvatit ko se ne razumije u fudbal, a ti se ocigledno ne razumijes. Naravno imas pravo iznijeti svoje misljenje, ne moras bit za to da on igra, za tebe ne zna i ne mora nikad znat.Premier1988 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 16:05Karalic trci pravolinijski i to je to! Ima solidnu brzinu Ali nismo mi atletski Klub. Doveo si Hrelju koji je igrao Prosle sezone sa Goskom i bio Odlican Ali Ne moze da igra jer Duvnjak vjeruje Karalicu kao da je Ronaldo u najmanju ruku. Svi vide da Ne zna i Ne moze al frajer iz utakmice u utakmicu zabetobirano mjesto! Ne morate vi na forumu nista reci Ali momci koji su bili u Gracanici su rekli sta misle!
Trener i cijeli strucni stab i uprava mu vjeruju, pravi navijaci mu vjeruju i to je najbitnije za njega, a to sto se nadje par neznalica sta sad covjek da radi. To je tako i bice tako, nikad nece svima valjat da ne znam ti sta radi na terenu.
Pa ljudi pljuju i ne vole Ronalda covjek dao 800 golova, a da ne pljuju jednog Karalica, Durmisa i ostale koji su tek poceli.
Oni samo trebaju znat da se nose s ovakvim komentarima da im ne utice na samopouzdanje, da nastave da rade i treniraju jace i da vam ZACEPE USTA, a ja sam siguran da ce to uradit.
-
- Kontakt:
Kao sto ti rece imas pravo na svoje misljenje Ali njemu Jedino vjeruje Trener! Pravolinijsko trcanje je Odlicno Ali skreni lijevo ili desno Nema ga! Bez obzira na njegove zadatke na terenu dodjes do 16 i nista i svaku utakmicu vise puta Tako! Ako si bio u Gracanici onda bi vidio koji su navijaci i sta su rekli i vidio bi da nisu bas Tako obicni Kako ti pises.NekiForumas je napisao/la: ↑02 okt 2023, 16:20Dva momka su ti objasnila ovdje sve bukvalno vezano za njega, za njegovu poziciju, za njegovu ulogu ali to ne moze shvatit ko se ne razumije u fudbal, a ti se ocigledno ne razumijes. Naravno imas pravo iznijeti svoje misljenje, ne moras bit za to da on igra, za tebe ne zna i ne mora nikad znat.Premier1988 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 16:05Karalic trci pravolinijski i to je to! Ima solidnu brzinu Ali nismo mi atletski Klub. Doveo si Hrelju koji je igrao Prosle sezone sa Goskom i bio Odlican Ali Ne moze da igra jer Duvnjak vjeruje Karalicu kao da je Ronaldo u najmanju ruku. Svi vide da Ne zna i Ne moze al frajer iz utakmice u utakmicu zabetobirano mjesto! Ne morate vi na forumu nista reci Ali momci koji su bili u Gracanici su rekli sta misle!
Trener i cijeli strucni stab i uprava mu vjeruju, pravi navijaci mu vjeruju i to je najbitnije za njega, a to sto se nadje par neznalica sta sad covjek da radi. To je tako i bice tako, nikad nece svima valjat da ne znam ti sta radi na terenu.
Pa ljudi pljuju i ne vole Ronalda covjek dao 800 golova, a da ne pljuju jednog Karalica, Durmisa i ostale koji su tek poceli.
Oni samo trebaju znat da se nose s ovakvim komentarima da im ne utice na samopouzdanje, da nastave da rade i treniraju jace i da vam ZACEPE USTA, a ja sam siguran da ce to uradit.
Yebo ga više i Karalić i Durmiš. Neka Duvnjak radi šta hoće sa njima. Ako njemu odgovaraju, odgovaraju i nama. Rezultat i plasman na tabeli će dati konačnu ocjenu.
Sve snage usmjeriti na narednu utakmicu, koja je već za 4 dana. Odličan termin, lijepo vrijeme, stižu i gostujući navijači, hajmo malo i mi animirati raju i prijatelje da se podigne posjeta i napravi fina atmosfera, da konačno slavimo pobjedu svi zajedno.
Sve snage usmjeriti na narednu utakmicu, koja je već za 4 dana. Odličan termin, lijepo vrijeme, stižu i gostujući navijači, hajmo malo i mi animirati raju i prijatelje da se podigne posjeta i napravi fina atmosfera, da konačno slavimo pobjedu svi zajedno.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kakav bi pozitivan šok bio da uspijemo odblokirati račun do tog 07.10. Mislim da bi se i na posjeti značajno osjetilo.
Zna li neko imamo li teoretske šanse da sudovi i banke to stignu zavrsiti do 07.10 ?
Zna li neko imamo li teoretske šanse da sudovi i banke to stignu zavrsiti do 07.10 ?
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Od kantona do sad su samo došli oni simpatizeri iz visokog i konjica. Volio bih da atomaca što više dođe, napokon jedna kakva takva navijačka grupa na sjeveru.
Ultrasi će ispuniti sjever do kraja

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Govorim za ligaške utakmice. Bilo je i oko 250 hordi na kupu i onih 9 incidenata iz Bijeljine

A koja grupica bude na istoku od 10tak momaka. Na par utakmice sam vidio neke grupice, ne znam jesu naši ili gostujući.
-
- Kontakt:
Naravno da bi voli svi da se racun sto prije oslobodi ali sumnjam da ce to uticati na posjetu na utakmicama-nazalost.Svi smo konzentrisani na rezultate sto isto ne nalazim dobro.Jednostavno treba vremena za uigravanje.Kostur tima se treba znati da bi se znalo sta je ciji zadatak na terenu i da bi se takticke varijante mogle sprovesti.
-
- Kontakt:
PonosniSmogovci je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:43Manijaci

Podršku trebaju i igrači da zarade! Ne može se s ovakvom igrim i pristupom raja privuči! Koliko god mi hajcali raju,tjerali da se dodje dadne podrška toliko i igrači moraju ZARADITI tu podršku! Čelik konačno mora imat kostur tima koji če da igra svaku utakmicu od početka,kostur od 8 -9 igrača standardnih a ostali neka ulaze po potrebi. Mislim da je termin idealan,poželjet samo još da dodje što više ljudi iz Tešnja a naše raje ne očekujem više od 1200! I po prvi put mogu reči da je 1040 ulaznica protiv Tomislava prava i realna cifra gdje skoro pa i nema ženturača i rutonja bez karte!!!
::::SAMO ČELIK::::
HahahahahPonosniSmogovci je napisao/la: ↑02 okt 2023, 19:43Manijaci
- prisonbreak
- Kontakt:
Jel ovo deblokada blizu, kakva je ovo objava 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Jesu li poginuli zadnjih 60 minuta i zamalo napravili preokret na jednom od težih gostovanja iako su gubili 2:0.zamorano je napisao/la: ↑02 okt 2023, 20:18Podršku trebaju i igrači da zarade! Ne može se s ovakvom igrim i pristupom raja privuči! Koliko god mi hajcali raju,tjerali da se dodje dadne podrška toliko i igrači moraju ZARADITI tu podršku! Čelik konačno mora imat kostur tima koji če da igra svaku utakmicu od početka,kostur od 8 -9 igrača standardnih a ostali neka ulaze po potrebi. Mislim da je termin idealan,poželjet samo još da dodje što više ljudi iz Tešnja a naše raje ne očekujem više od 1200! I po prvi put mogu reči da je 1040 ulaznica protiv Tomislava prava i realna cifra gdje skoro pa i nema ženturača i rutonja bez karte!!!
Kur.ac je i naša podrska 1500 ljudi u prosjeku na stadionu, jakog mi hajcanja i podrske. Jedva klub pokrije troškove održavanja utakmice.
Kakvi god da su usli su iz treće lige i imaju samo jedan poraz u 8 kola.
Ova utakmice je jako bitna jer po meni odredjuje sezonu ili si gore ili dole a bogami i posjetu i prihode protiv Slobode i Zrinjskog gdje se očekuje veliki broj gledalaca.
Nije isto dočekati Slobodu sa 3 ili sa 13 mjesta. Zato podrsku maksimalnu treba dati i privuci sto veci broj gledalaca.
Termin u 18, idealne vremenske prilike kao u dzennetu 23 stepena bez kiše, realno nema izgovora, poslije radnog vremena svi slobodni, **** stream. Klub i navijaci i svi mi pojedinačno trebamo odraditi agresivnu marketinšku kampanju za ovu utakmicu.
3-4 hiljade navući i svim silama po pobjedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.