Jel mu to došlo iz guyice u glavu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jel mu to došlo iz guyice u glavu
Ko god kaze da nemamo kvalitet nek naborji po tri igraca iz ostalih repkidedo26 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:32Koja to repka u nasoj grupi ima bolji tim osim Portugala? Mi smo uvijek imali solidnu repku, koja ima kvalitet da ide na velika takmicenja. Gledajuci imena igraca jaci smo od svih osim Portugala u grupi. I vjecito smo tako po imenima bili 2 po jacini u grupi, al samo jednom smo napravili iskorak. Nemamo taj pravi mentalitet, to nas koči. Za nadat se da se to može promjenit s godinama. Gledajući klubove gdje naši igraju; Atalanta, Sheffield, Salzburg, Ajax, Besiktas, Fener itd itd, sve su to dobri klubovi. Al mi izgubimo od Finske gdje im igraci igraju u poslednjem klubu na tabeli u Švedskoj ligi ili u MLSu na sredini tabeli. Igraš protiv Islanda u kom je odbrana iz Pise, Hackena i izgubis. Najmanji problem je gdje naši igrači igraju. Najveći problem je što nema žara i strasti, i naravno što igramo bez krila već 5 godina.
Vidis, njega sam zaboravio
Pa baš to, mentalitet je najvazniji. Ja garantujem da Portugal ima iste igrače u istim klubovima kao mi da bi bili opet prvi u grupi, a da mi njihove igrače imamo da bi bili drugi. Ljudi nemaju pojma kolko je to važno. Pogledaj npr Špance, nikad gori po imenima, a opet su dobri. Ili se sjeti Francuske 2010, pa onda ne znam, Portugala 2009 kad nas je dobio, to je cini mi se bila najgora generacija Portugala. Dosta ekipa ima taj problem, naveo si bas te ekipe za koje isto dijelim misljenje; Srbija, Turska, realno i Austrija i Švicarska mogu tu stat. Imaju igrače po Bundes ligi a nikad nisu nešto uspješni bili.Horoz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:46**** ga i mentalitet je sastavni dio slike kvaliteta jedne ekipe, kao i profesionalizam saveza. Kad to sabereš sa individualnim kvalitetom, dobiješ snagu ekipe.dedo26 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:32Koja to repka u nasoj grupi ima bolji tim osim Portugala? Mi smo uvijek imali solidnu repku, koja ima kvalitet da ide na velika takmicenja. Gledajuci imena igraca jaci smo od svih osim Portugala u grupi. I vjecito smo tako po imenima bili 2 po jacini u grupi, al samo jednom smo napravili iskorak. Nemamo taj pravi mentalitet, to nas koči. Za nadat se da se to može promjenit s godinama. Gledajući klubove gdje naši igraju; Atalanta, Sheffield, Salzburg, Ajax, Besiktas, Fener itd itd, sve su to dobri klubovi. Al mi izgubimo od Finske gdje im igraci igraju u poslednjem klubu na tabeli u Švedskoj ligi ili u MLSu na sredini tabeli. Igraš protiv Islanda u kom je odbrana iz Pise, Hackena i izgubis. Najmanji problem je gdje naši igrači igraju. Najveći problem je što nema žara i strasti, i naravno što igramo bez krila već 5 godina.
Mi i Srbi po pravilu igramo ispod individualnog kvaliteta koji imamo. Turci imaju sličan problem.
Ovi gore skandinavci o kojima pričaš, opet najčešće igraju preko indivindualnog kvaliteta.
Upravo to. Bernardo Silva ili Leao ce izdriblati 1-2 igraca po krilu i stvoriti neku opasnu sansu, dok to kod nas ne mozes ocekivati od Menala ili evo sad Ziljkicaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:30Bitan je mentalitet, ali ne treba ni pretjerivati, zamijeni Portugalce sa nama i mi bi bili prvi, a oni bi možda bili drugi.
BenjooJutub je napisao/la: ↑02 okt 2023, 11:57Mislim da nije relevantno uzimati u obzir postove od člana foruma koji ima forumski staž tek dvije godine.
Jutro Kolumbo, gdje si ti bio kada sam ja jos u Aprilu ili Maju mjesecu rekao da je Tabakovic naš, tj da je uspostavljen kontakt.
Jeste mentalitet najvažniji, ali to i nisu neke zakucane, nepromijenjivwe vrijednosti. Naš pravi problem su endemska korupcija, kriminal i nemogućnost da se išta suštinski promijeni.dedo26 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:11Pa baš to, mentalitet je najvazniji. Ja garantujem da Portugal ima iste igrače u istim klubovima kao mi da bi bili opet prvi u grupi, a da mi njihove igrače imamo da bi bili drugi. Ljudi nemaju pojma kolko je to važno. Pogledaj npr Špance, nikad gori po imenima, a opet su dobri. Ili se sjeti Francuske 2010, pa onda ne znam, Portugala 2009 kad nas je dobio, to je cini mi se bila najgora generacija Portugala. Dosta ekipa ima taj problem, naveo si bas te ekipe za koje isto dijelim misljenje; Srbija, Turska, realno i Austrija i Švicarska mogu tu stat. Imaju igrače po Bundes ligi a nikad nisu nešto uspješni bili.
Ti znaš da se na ovim prostorima najviše mrze vizionari i ljudi koji imaju šta reći.Imajednabrigada je napisao/la: ↑02 okt 2023, 14:11Pa radim svoj posao, kako najbolje znam a bolje da se salis nego da vrijedjas svakako
Heh žudim za vašim postovanjem![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.