NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Pi*ke jedne
Grčevita borba za opstanak. Duraković pošto god je, skup je. Ovo su Irmanova izgubljena 3 boda. Svaku utakmicu mora zicer masit, pa sine sta si fulio danas 2x (gradacac x1) uzas.
-
- Kontakt:
Irman je precijenjen igrac.
Aa navijača i g... Ono nekoga postrojava
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Kuci ih majstore vodi pa nek tebi ovako igraju. Svi su oni placeni za ovo sto rade. Plata data na vrijeme.
PS Pošto ovaj forum čitaju igraci, nek znaju da nece ostati na ovome ako se ispostavi tacna ova priča o igranju kladionice. Sve se sazna, a kad se sazna...
-
- Kontakt:
Realno govoreci ekipa je losa. Sve se svodi na to da se izbije lopta na Dinu pa sta uradi uradi. Po meni je trener juce pogresio sto.je izveo Durakovica i Nuhanovica. Ovaj prvi je koliko toliko i pokusavao nesto dok je Nuhanovic igrac koji jednim potezom moze rijesiti utakmicu. U drugom poluvremenu igre nikako nije bilo dok Hanka nije usao. Ali ma zalost tad je sve bilo kasno. Selimovic nema konkurencije i on je toga svjestan. Rasprava sa Semsom u proslom kolu preko FB mu nije trebala. Lijepo je kad te dizu u zvijezde ali isto tako trebas znati primiti kritiku.
Ako im kasni plata to se treba rijesiti na drugi nacin. Ne povlacenjem "rucne" i gubljenjem bodova. Ta se utakmica nikad vise nece vratiti kao ni bodovi.
Ekipi treba dati podrsku jer kakvi god da su trenutno boljih nemamo. Sve je to jos uvijek u 3-4 boda i nije jos kasno.
Ona svadja navijaca izmedju sebe je takodje dno dna. Nas problem je sto imamo jednog trenera na terenu i deset na tribinama. Kako ce se osjecati nas igrac kad mu domaca publika j*be mater? Svi smo mi strucni gledajuci a 90% nas nije sislo dole na teren a kamoli igralo ozbiljan fudbal.
Ako im kasni plata to se treba rijesiti na drugi nacin. Ne povlacenjem "rucne" i gubljenjem bodova. Ta se utakmica nikad vise nece vratiti kao ni bodovi.
Ekipi treba dati podrsku jer kakvi god da su trenutno boljih nemamo. Sve je to jos uvijek u 3-4 boda i nije jos kasno.
Ona svadja navijaca izmedju sebe je takodje dno dna. Nas problem je sto imamo jednog trenera na terenu i deset na tribinama. Kako ce se osjecati nas igrac kad mu domaca publika j*be mater? Svi smo mi strucni gledajuci a 90% nas nije sislo dole na teren a kamoli igralo ozbiljan fudbal.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nije bila svadja između navijača, nego je Ipe veteran došao iza gola i počeo psovati Moci i prijetiti. Boljih nemamo upravu si, da su bolji ne bi igrali kod nas. Al da je ovo dno dna, također moraju shvatiti, sad na kaoji nacin...Tesanj1975 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 19:40Realno govoreci ekipa je losa. Sve se svodi na to da se izbije lopta na Dinu pa sta uradi uradi. Po meni je trener juce pogresio sto.je izveo Durakovica i Nuhanovica. Ovaj prvi je koliko toliko i pokusavao nesto dok je Nuhanovic igrac koji jednim potezom moze rijesiti utakmicu. U drugom poluvremenu igre nikako nije bilo dok Hanka nije usao. Ali ma zalost tad je sve bilo kasno. Selimovic nema konkurencije i on je toga svjestan. Rasprava sa Semsom u proslom kolu preko FB mu nije trebala. Lijepo je kad te dizu u zvijezde ali isto tako trebas znati primiti kritiku.
-
- Kontakt:
Mislio sam na svadju na onoj tribini na ulazu. Kada su zakuhali "fina raja iz Adele" i oni iz zadnjeg reda kao i kasnije Kalaba
-
- Kontakt:
Izgleda da će vas preuzeti Adnan Jahić.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Osjecam da ce to biti dobar potez.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Aha. To s kalabom sam cuo. Za ovo drugo nisam.Tesanj1975 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 22:42Mislio sam na svadju na onoj tribini na ulazu. Kada su zakuhali "fina raja iz Adele" i oni iz zadnjeg reda kao i kasnije Kalaba
Batara moj, izgleda da ne pratimo istu ekipu.Tesanj1975 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 19:40Realno govoreci ekipa je losa. Sve se svodi na to da se izbije lopta na Dinu pa sta uradi uradi. Po meni je trener juce pogresio sto.je izveo Durakovica i Nuhanovica. Ovaj prvi je koliko toliko i pokusavao nesto dok je Nuhanovic igrac koji jednim potezom moze rijesiti utakmicu. U drugom poluvremenu igre nikako nije bilo dok Hanka nije usao. Ali ma zalost tad je sve bilo kasno. Selimovic nema konkurencije i on je toga svjestan. Rasprava sa Semsom u proslom kolu preko FB mu nije trebala. Lijepo je kad te dizu u zvijezde ali isto tako trebas znati primiti kritiku.
Nije problem izgubit kad se trudis, al na ovaj nacin nisu nista bolje zasluzili nego onako poslije utakmice. Dini skidam kapu, dino treba da bude novi kapiten, jedini koji daje 120% sebe al ne ide ni njega, ne moze sve sam. Nuhanovic? Mrtav. Nezainteresovan. Onoliki igrac, loptu zagradit ne moze(ne zna). Durakovic, igrac manje. Generalno vezni red ne postoji.
Obradov, nafuro se da je Carlos, nespreman. Spor. Majstore ako ne moze, ne idi dalje od centra jer se vratit ne mozes.
Razumijem da je lahko pricat sa tribina, al sta treba gledat, da trckaraju ko izlude? Sramota, ovi mladji ako sad nece zapet i uradit nesto, ako nista da se dokazu zbog sebe, bolje im je skolu ucit dok nije kasno. Uzas. Poslije Hadzica sam se nadao da je to to, da ce se probudit, al ovo jucer za klasu gore. Da ih ne nabrajamo poimenicno, al jedino Dini cestitat i skinut kapu, ovo ostalo, 10 utakmica u prvoj federacije i misle igraci. Amateri teski. Sto se bavis fudbalom a znas da hljeba od njega nema u ovoj drzavi, i Durakovic i sva ova mladjarija, sta li vam je cilj..
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ipak nista. Postavio je financijske uslove koje klub u ovom trenutku ne moze ispostovati.
Zasluzili smo bod. Nuhanovicu panjino, drvo, mrs!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nista od Evrope …
Dobra utakmica danas. Mi kad pobjeđujemo četiri komada zabijamo 

Red je pohvalit

Kompletna ekipa se digla nakon odlaska Beganovica. Cestitke svima, Nuhanovic napokon. Ovaj put svaka cast, unio je zivost svojim ulaskom. Durakovic eurogol, cestitke al de roki, probaj nekad vise od dva dodira s loptom prije nego je nabijes “nekom” u prostor.

Bez straha u Zenicu, s mudima, i rezultat nece izostat.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ti koga popljujes, on narednu tekmu bar 2 zabijeFlufy je napisao/la: ↑01 okt 2023, 21:47Red je pohvalit![]()
Kompletna ekipa se digla nakon odlaska Beganovica. Cestitke svima, Nuhanovic napokon. Ovaj put svaka cast, unio je zivost svojim ulaskom. Durakovic eurogol, cestitke al de roki, probaj nekad vise od dva dodira s loptom prije nego je nabijes “nekom” u prostor.![]()
Bez straha u Zenicu, s mudima, i rezultat nece izostat.
A uderas i po Durakovicu, htio ti priznati ili ne, on je uz Dinu trenutno ponajbolji igrac TOŠK-a. Jedini vezni koji zna dati loptu. Da nemamo njega i Čabrića boda mi ne bi imali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.