AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la sarajlija89 » 11 mar 2011, 23:17

Bianconeri1988 je napisao/la:Raspored i satnica utakmica još uvijek nije određena za sva kola do kraja, ja koliko znam samo se 3 posljednja kola igraju u istom terminu, a sjećam se prošle godine Milan - Juve su igrali u večernjem terminu neko od posljednja 3 kola jer je sve bilo riješeno...

Satnica i raspored utakmica ostaje da se odredi jer se do neki dan nije znalo hoće li timovi i dalje igrati u Euro takmičenjima ili ne...

Sljedeće sedmice će se vjerovatno odrediti, a oni ovako stave na netu da se sve igra od 15 h jer je to najstandardniji termin...

U pravu si mislim,ja sam na to skroz zaboravio...to se kod njih određuje postepeno,svako 3-4 kola...cudno mi ovo bi da od 31. kola sve u 15:00 :lol: 8-)

al eto..uglavnom...Boze zdravlja..gledacemo sve to :mrgreen: :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 mar 2011, 23:17

Interista di cuore je napisao/la:Caracciolo je deklarisani Milanista :lol: :mrgreen:
On to delima i pokazuje. :lol:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 mar 2011, 23:21

MaGiCa je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:Caracciolo je deklarisani Milanista :lol: :mrgreen:
da mamu mu vec je 6 golova zabio Interu,5 za Bresciu i 1 za Palermo...

Milanista ko i ti :lol: :lol: :lol:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 mar 2011, 23:22

bio je on kao klinac u milanovoj škloli al jbg nije prošao dalje, a mislim da mu je ovo stari(nisam siguran), mada nije se ni on u milanu nešto proslavio ipak je bio u prvom timu http://www.magliarossonera.it/protagoni ... ciolo.html
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 mar 2011, 23:43

Interista di cuore je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
da mamu mu vec je 6 golova zabio Interu,5 za Bresciu i 1 za Palermo...

Milanista ko i ti :lol: :lol: :lol:
Pa i ti si milanista, Dzenane. ;)
Navijas za raskolnicki klub - direktnog potomka velikog Milana. :lol:
Da zna Piero Pirelli koga mu unuci sponzorisu, u grobu ne bi imao mira.
Covek je sagradio San Siro od svog novca kao Milanov stadion.

E il Milan che comanda a Milano, non l'Inter - la prima squadra di citta di moda.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2011, 15:01

E il Milan che comanda a Milano, non l'Inter - la prima squadra di citta di moda.
Jesi siguran za ovo..ja koliko znam inter ima vise navijaca u gradu,negdje sam gledo...a i u drzavi :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 12 mar 2011, 15:11

imam prijatelja koji je milanista i radio je u nekom malom gradu na sjeveru italije i on sam kaze da su tu vecinom navijaci intera da ima navijaca juventusa a da je jedini navijac milana u cijelom gradu osoba mentalno zaostala , ne kazem da su svi milanist takvi niti zelim provocirati ali kad on kao milanista to kaze onda jbg

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2011, 15:13

I ja sam gledo emisiju sa Dariom Simicem..kaze da vise navijaca u gradu inter ima...al eto..

Cak i Juve ima dosta navijaca u Mialnu,vise nego u Torinu :mrgreen: :lol: :P

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 mar 2011, 15:17

materazzi je napisao/la:imam prijatelja koji je milanista i radio je u nekom malom gradu na sjeveru italije i on sam kaze da su tu vecinom navijaci intera da ima navijaca juventusa a da je jedini navijac milana u cijelom gradu osoba mentalno zaostala , ne kazem da su svi milanist takvi niti zelim provocirati ali kad on kao milanista to kaze onda jbg
promašio si ceo fudbal, E il Milan che comanda a Milano, non l'Inter - la prima squadra di citta di moda.
znači radi se o gradu milanu u kojm milan ima najviše navijača, možda u kini nije tako ili u emirati ili u cijeloj italiji ali u gradu milanu je
inside city of Milan: Milan 37% Inter 33% Juventus 24% other 6%. mada ne kontam opet bit priče o nekom famoznom gradu na sjeveru italije al hajd nema veze nek si ti to napisao na ovoj temi iako nema veze s istom, pa ja šta fali ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2011, 15:22

hahha..haj sve to na stranu,tu je to negdje..al Juve 24% u vasem gradu :lol: ...kakav je to gigant

slika

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2011, 15:25

sarajlija89 je napisao/la:I ja sam gledo emisiju sa Dariom Simicem..kaze da vise navijaca u gradu inter ima...al eto..

Cak i Juve ima dosta navijaca u Mialnu,vise nego u Torinu :mrgreen: :lol: :P
Nije postena torinska raja naviknuta na robijaske majice. :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 mar 2011, 15:25

sarajlija89 je napisao/la:hahha..haj sve to na stranu,tu je to negdje..al Juve 24% u vasem gradu :lol: ...kakav je to gigant

slika
toliki da u torinu je broj 2.
hehe
8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2011, 15:27

sarajlija89 je napisao/la:hahha..haj sve to na stranu,tu je to negdje..al Juve 24% u vasem gradu :lol: ...kakav je to gigant

slika
Ko u svom selu nije priznat kao prorok, dzaba mu sto je u gradu neko moodo.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2011, 15:29

:)

Strasno puno je 24% pored dva domaca giganta.... a Torino..ko ce tu znati...nije to toliko mislim...cito sma ja razne,kontradiktorne podatke...

Problem je sto Juve nema ispunjenje tribine,pa se to preuvelicava...al sljedece sezone nece biti tako :mrgreen: skoro rasprodat stadion...

@Magica

:lol:

a i ti si gigant Bgm... :)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 mar 2011, 15:33

hajd da napravim izuzetak pa da na temi milan napišem nešto o milanu :lol:
boateng nije ni pozvan za sutrašnju utakmicu sa barijem, ne žele ništa rizikovati, a na lijevom beku vjerovatno ponovo svima nama dragi lukica antonini :roll:
mada otpisanog barija moraju dobiti i sa rezervnim sastavom, ovaj kiks intera se jednostavno mora iskoristiti, pogotovo jer je sljedeća utakmica u palermu a tu je u zadnje vrijeme milan često kiksao

AC MILAN
Kontakt:

Post Postao/la AC MILAN » 12 mar 2011, 17:10

Počeo sam pratiti Milan od 2005 godine kada sam imao 9 godina u finalu lige prvaka protiv Liverpoola koja je bila u najmanju ruku dramatična od tada sam zavolio Milan i Liverpool te ih podržavam i kada im je najgore nikada ne bi mogao prestati navijati za njih :!: :!: :!: nadam se osvajanju titule nakon dugih 5 godina čekanja.sutra utakmica protiv Barija imam neki filing da će se igrači ispuhati na Bariju pošto su ispali protiv Tottenhama u Ligi prvaka potpuno nezasluženo.Očekujem 4-0 :P :P :P :P :P i dakako pozdravljam sve ROSSONERE

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 mar 2011, 17:50

pričao sam o ovome prije par sedmica pa su me neki ovdje popljuvali ;)

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ssimiliano

Ignazio Abate, il Milan ha 'costruito' il nuovo Cafù

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47408
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 mar 2011, 22:56

Ko sto sam i reko spominje se dolazak Robbena ukoliko se Bayern ne kvalificira za LP
Pa je neki Idol na FB koji je opcinjen Milanom kao i ja :D napravio ovo sto mi se jaaaaakoooo svidjeloo, kada bi bilo sve ovako, pa gdje bi nam bio kraj :roll: , samo kad bi doso Robben bili bi u top3 kluba na svijetu sigurno
slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 12 mar 2011, 23:01

robovi88 je napisao/la:Ko sto sam i reko spominje se dolazak Robbena ukoliko se Bayern ne kvalificira za LP
Pa je neki Idol na FB koji je opcinjen Milanom kao i ja :D napravio ovo sto mi se jaaaaakoooo svidjeloo, kada bi bilo sve ovako, pa gdje bi nam bio kraj :roll: , samo kad bi doso Robben bili bi u top3 kluba na svijetu sigurno
slika
eHH , za Robbena trebamo pripremiti 40 - 50 mil € , a zar vi mislite da mi imamo toliko ?
što se mene tiče mi imamo dobar napad, al nama treba sredina, bolje da se Galliani potrudi
dovesti nekog dobrog igraca na sredini ...
I još nešto, Bayern ce u Bundesligi završiti na drugoj poziciji 100 % ...
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 12 mar 2011, 23:04

robovi88 je napisao/la:Ko sto sam i reko spominje se dolazak Robbena ukoliko se Bayern ne kvalificira za LP
slika
Ova bi nam formacija i definitivno unistila Pata.
Igrao je po desnoj strani dok je Ronaldinho bio u ekipi,
pa se pokazalo da mu ne lezi ta pozicija.
U trenutnoj postavci Roben nema mjesta a ako bi je mjenjali
onda bi morali dovesti jod jedno kvalitetno krilo.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 1 gost.