Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Bio je Redondo strasan igrac, ali ga je na kvarno Real uvalio Milanu. Milan je to vratio prodajom povredjenog Kake.Los_Blanos2 je napisao/la:Eh nije to toliko ni staro, samo sto si ti zatupljen i moras na sve komentar ostavitijedan od najljepsi momenata u LP, kako su ih samo izigrali Redondo i Raul.
[youtube][/youtube]
igračina ,meni najdirljivije ono na 8:40 ,kakav aplauz je tada doživio ,samo on i Raul mogu doživite onakav aplauz na otvorenoj sceni Bernabea ,kako bi volio da sad imamo jednog ovakvog igrača kad bi ga mogli kloniratiLos_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube] Majstor, znao je sve sa loptom, citao protivnicke napade, vrijedi pogledatiobratite paznju kod 2:58 -kako samo Rivalda, ali bio je i prgav
Bio i ostao.Portillo je napisao/la:Portillo kralj: Zauvijek ostajem Madridista, necu slaviti gol ako ga postignem"
I to bas onaj pravi... nije pi'cka ko Robinho, Reyes, Robben i ostali da prica protiv svog kluba, i to je ono o cemu ja pricam... djecaka su tretirali kao zadnju prnju i on pored svega ostaje vjeran klubu.Nail for Real je napisao/la:Bio i ostao.Portillo je napisao/la:Portillo kralj: Zauvijek ostajem Madridista, necu slaviti gol ako ga postignem"
KraljPortillo je napisao/la:Portillo kralj: Zauvijek ostajem Madridista, necu slaviti gol ako ga postignem"
Red je da se taj niz prekineLos_Blanos2 je napisao/la:KraljPortillo je napisao/la:Portillo kralj: Zauvijek ostajem Madridista, necu slaviti gol ako ga postignem"![]()
Hercules ima niz 953 minute bez postignutog gola u gostima, ukupno 3 gola postigli, tj. 2 na Camp Nou
Ipak sedmicu. A stvarno je momak pravi navijac Real Madrida. Jos nisam procitao da je on izjavio za Real nesto u negativnom smislu. A komotno je mogao, s obzirom kako su se ponijeli prema njemu. Ali ne, na pitanje zasto nije uspio u Realu on odgovara da mu nije bilo sudjenoPortillo je napisao/la:I to bas onaj pravi... nije pi'cka ko Robinho, Reyes, Robben i ostali da prica protiv svog kluba, i to je ono o cemu ja pricam... djecaka su tretirali kao zadnju prnju i on pored svega ostaje vjeran klubu.Nail for Real je napisao/la:Bio i ostao.Portillo je napisao/la:Portillo kralj: Zauvijek ostajem Madridista, necu slaviti gol ako ga postignem"
Stavicu brzo i cijeli njegov interviju na onaj nas forum... zao mi je stvarno sto nisu imali strpljenja sa njim, danas je trebao nositi sedmicu, ili devetku
hvala careanonymousHD je napisao/la:Ovdje bi trebalo da bude. Posle utakmice pogledaj...![]()
http://www.matchhighlight.com/forums/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.