Da.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Bivši mladi reprezentativac koji stagnirabiz sezone u srzonu.Hansestadt je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:48Mozda nekad bude interesantan: https://www.transfermarkt.com/benjamin- ... ler/700437
Prije psr godina se ovdje pisalo kako tteba biti u a repci.
Uz iskusnog Tabakovića, sportsko državljanstvo će uskoro promijeniti i jedan igrač koji će predstavljati budućnost našeg nogometa.
Jedan od najvećih talenata MLS-a odlučio igrati za Zmajeve, uskoro bi trebao dobiti poziv BiH
Misimović je objavio kako jedan od najvećih talenata MLS-a i nekadašnji juniorski reprezentativac SAD-a Esmir Bajraktarević (18) uskoro dobija naše državljanstvo i bit će odmah priključen U21 reprezentaciji.
Koji je ova igrac ?? kojem nisu spomenuli ime
Jedan od najvećih talenata MLS-a odlučio igrati za Zmajeve, uskoro bi trebao dobiti poziv BiH
Misimović je objavio kako jedan od najvećih talenata MLS-a i nekadašnji juniorski reprezentativac SAD-a Esmir Bajraktarević (18) uskoro dobija naše državljanstvo i bit će odmah priključen U21 reprezentaciji.
Pa eto u drugom pasusu odgovor.zgembo89 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:13Uz iskusnog Tabakovića, sportsko državljanstvo će uskoro promijeniti i jedan igrač koji će predstavljati budućnost našeg nogometa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam jel ozbiljno bilo za onog Markovića, al realno on bi već sada bio pojačanje.
Osim Ahmedhodžića, nema tu stopera koji u ovom trenutku nudi nešto nadprosječno.
Osim Ahmedhodžića, nema tu stopera koji u ovom trenutku nudi nešto nadprosječno.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Bas tako, jos ako se uzme u obzir da ima "tek" 23 godine. Moze on ponuditi nama svasta. Ne kazem da je Ramos, ali nam sigurno moze posluziti puno. Jos pogotovo su onda manje sanse da se zove oyebina zvana S.S.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Taman to, ako moramo zvati te igrače, bolje Markovića kojem je Saničanin rezerva. Još je mlađi i ima prostora za napredak
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Ne znam, meni vise djeluje kao primjer igraca koji sa 23 godine nije uspio nigdje ozbiljnije da igra od Srpske lige, a imao je mogucnost.
najprije će to i bit, opet, bolje reletivno mlad igrač, nego starkelja koji mu je rezerva.Hansestadt je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:43Ne znam, meni vise djeluje kao primjer igraca koji sa 23 godine nije uspio nigdje ozbiljnije da igra od Srpske lige, a imao je mogucnost.
-
- Kontakt:
Dolazi Švabooo 

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Steta, trebao se boriti za poziv u A tim Njemacke

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E super, baš nam fali drugoligaša i grijača klupe 

Ako zaista dolazi Huseinbašić, to je sjajno pojačanje za nas.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nemoj samo da bude ko za Vahida da dolazi
Salim se, ako dolazi, nije lose. Bitno da se podmladjuje reprezentacija.

Salim se, ako dolazi, nije lose. Bitno da se podmladjuje reprezentacija.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ako nista bit ce onaj pomija igrač koji ce se vuc po klubovima iz donjeg doma, minimum koji sam ocekivao npr od burnica ali eto.
svakako veliko pojačanje za nas ako je istina
svakako veliko pojačanje za nas ako je istina
Ako je brigada napisao znaci da mu je Nagelsmann vec uputio poziv
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Čak i za naše skromne kriterije, Huseinbašić nije pojačanje. Možda jeste, ako je mjera da pored imena stoji bundesligaš Keln.
Ko prati, zna da je Keln katastrofa i kandidat za ispadanje, a Huseinbašić igrač rotacije, koji već u slijedećem kolu ide na klupu.
Nažalost Gigović nas ignoriše, a on ima potencijal da bude pojačanje. Janković je naravno potencijal, ali to je izgleda nemoguća misija.
Treba zaganjati Špikića i Karića iz Darmstadta.
Al sva ta potencijalna "pojačanja" su realno tanjež.. Mi u ovom trenutku imamo 2-3 ozbiljna igrača u ovoj mlađoj gardi ispod 30. Dedić , Ahmedhodžić i Demirović. Tahirović se lomi i tu se još ne može ništa reći. Ostalo je realno na granici cvajte i bundeslige po kvalitetu, skupa sa Hadžiahmetovićem koji eto igra u Bešiktašu.
Imamo ukupno možda 6 igrača koji imaju kvalitet da budu standardni članovi pristojnog tima liga 5. Džeko, Krunić, Kolašinac, Dedić, Ahmedhodžić i Demirović. Na Pjanića više ne računam nažalost.
Kad su svi zdravi može s skrpit pristojna ekipa, al nikad nisu svi zdravi. Evo već nam fali Krunić.
Opet i opet se pokazuje surova realnost - ne možeš ima ti kvalitet, bez domaće lige. A mi ligu ko da i nemamo.
Ko prati, zna da je Keln katastrofa i kandidat za ispadanje, a Huseinbašić igrač rotacije, koji već u slijedećem kolu ide na klupu.
Nažalost Gigović nas ignoriše, a on ima potencijal da bude pojačanje. Janković je naravno potencijal, ali to je izgleda nemoguća misija.
Treba zaganjati Špikića i Karića iz Darmstadta.
Al sva ta potencijalna "pojačanja" su realno tanjež.. Mi u ovom trenutku imamo 2-3 ozbiljna igrača u ovoj mlađoj gardi ispod 30. Dedić , Ahmedhodžić i Demirović. Tahirović se lomi i tu se još ne može ništa reći. Ostalo je realno na granici cvajte i bundeslige po kvalitetu, skupa sa Hadžiahmetovićem koji eto igra u Bešiktašu.
Imamo ukupno možda 6 igrača koji imaju kvalitet da budu standardni članovi pristojnog tima liga 5. Džeko, Krunić, Kolašinac, Dedić, Ahmedhodžić i Demirović. Na Pjanića više ne računam nažalost.
Kad su svi zdravi može s skrpit pristojna ekipa, al nikad nisu svi zdravi. Evo već nam fali Krunić.
Opet i opet se pokazuje surova realnost - ne možeš ima ti kvalitet, bez domaće lige. A mi ligu ko da i nemamo.
Koja to repka u nasoj grupi ima bolji tim osim Portugala? Mi smo uvijek imali solidnu repku, koja ima kvalitet da ide na velika takmicenja. Gledajuci imena igraca jaci smo od svih osim Portugala u grupi. I vjecito smo tako po imenima bili 2 po jacini u grupi, al samo jednom smo napravili iskorak. Nemamo taj pravi mentalitet, to nas koči. Za nadat se da se to može promjenit s godinama. Gledajući klubove gdje naši igraju; Atalanta, Sheffield, Salzburg, Ajax, Besiktas, Fener itd itd, sve su to dobri klubovi. Al mi izgubimo od Finske gdje im igraci igraju u poslednjem klubu na tabeli u Švedskoj ligi ili u MLSu na sredini tabeli. Igraš protiv Islanda u kom je odbrana iz Pise, Hackena i izgubis. Najmanji problem je gdje naši igrači igraju. Najveći problem je što nema žara i strasti, i naravno što igramo bez krila već 5 godina.
**** ga i mentalitet je sastavni dio slike kvaliteta jedne ekipe, kao i profesionalizam saveza. Kad to sabereš sa individualnim kvalitetom, dobiješ snagu ekipe.dedo26 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:32Koja to repka u nasoj grupi ima bolji tim osim Portugala? Mi smo uvijek imali solidnu repku, koja ima kvalitet da ide na velika takmicenja. Gledajuci imena igraca jaci smo od svih osim Portugala u grupi. I vjecito smo tako po imenima bili 2 po jacini u grupi, al samo jednom smo napravili iskorak. Nemamo taj pravi mentalitet, to nas koči. Za nadat se da se to može promjenit s godinama. Gledajući klubove gdje naši igraju; Atalanta, Sheffield, Salzburg, Ajax, Besiktas, Fener itd itd, sve su to dobri klubovi. Al mi izgubimo od Finske gdje im igraci igraju u poslednjem klubu na tabeli u Švedskoj ligi ili u MLSu na sredini tabeli. Igraš protiv Islanda u kom je odbrana iz Pise, Hackena i izgubis. Najmanji problem je gdje naši igrači igraju. Najveći problem je što nema žara i strasti, i naravno što igramo bez krila već 5 godina.
Mi i Srbi po pravilu igramo ispod individualnog kvaliteta koji imamo. Turci imaju sličan problem.
Ovi gore skandinavci o kojima pričaš, opet najčešće igraju preko indivindualnog kvaliteta.