Zaista nevjerovatno.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 19:17Dobro je Nermin Bašić rekao da se sve lopte trebaju izbušiti u BiH"
Najbolji trener u voljenoj BiH
Europskih manira
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ajmo jedan miroljubivi X u duelu samoprozvanih velikana
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Jedini mostarski klub u PLBIH, ovaj drugi se ukazao u Međugorju.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Dudic danas debitovao kao trener u Srbiji,i koja slucajnost da prva bude srpski Zeljeznicar i pobjeda

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Da nije onaj što i tvoju, kad nisi kući.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 19:21Postavlja se pitanje tko puni zenu Sanela Kajana?
Mene to zanima?
-
- Kontakt:
Bosnu i Hercegovinu pod cijom zastavom nastupate ..sasvim dovoljno

Gledo sam ja na areni hajlajts, prvi gol bobic odleti u prazno, ova druga dva gola su gabeljani trazili ofsajde al ne moze se nista skontat.
Usput da te pitam koja je tribina u BL sigurnija za gledanje utakmice kakva ce biti Borac- Sarajevo? Zapad ili istok, naravno ne mislim se ofirat, al smo ja i jaran planirali odradit ekskurziju u BL.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Borac je zbog osvojene dvije titule ipak malo veći srpski klub od pijaĆara.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Napoleon1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 20:12Bosnu i Hercegovinu pod cijom zastavom nastupate ..sasvim dovoljno![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Nemojesprit24 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 20:13Gledo sam ja na areni hajlajts, prvi gol bobic odleti u prazno, ova druga dva gola su gabeljani trazili ofsajde al ne moze se nista skontat.
Usput da te pitam koja je tribina u BL sigurnija za gledanje utakmice kakva ce biti Borac- Sarajevo? Zapad ili istok, naravno ne mislim se ofirat, al smo ja i jaran planirali odradit ekskurziju u BL.
Bio sam ja na zapadu kad je Zeljo uzeo u kupu 0 2 zadnja tekma prije korone.....zgadit ce ti se zivot kad vidis koji su to divljaci...
Vidio sam svojim ocima kad otac dize cerku od 6 godina i uci je da pokaziva 3 prsta u momentu kad TM ULAZI
DA N3 PRICAM o ostalim skandiranjima.....
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ništa novo za njega.esprit24 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 20:13
Gledo sam ja na areni hajlajts, prvi gol bobic odleti u prazno, ova druga dva gola su gabeljani trazili ofsajde al ne moze se nista skontat.
Što se utakmice tiče, nadam se najboljem, očekujem najgore

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Jel ovo rebus? Kako se stavljaju slike u spojler? Športski poyyAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 20:18Napoleon1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 20:12Bosnu i Hercegovinu pod cijom zastavom nastupate ..sasvim dovoljno![]()
![]()
3 gola su bila koliko sam vidio nakon nekih prekršaja? Faul sa strane i ubacaj i golovi,ova Sloga košarkašku ekipu sastavila ,samo nabijaju visoko i kupe gore .
Bukvalno 3 ista gola danas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ostavljeni od osnivaca kao mali cigo od oca i majke da prosi na magistarali.
Slazem sa sa tobom za Borac.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ma brate nek orgijaju, nagledo sam se ja toga u Zvorniku, Bijeljini malo manje, al nije mi to strano, samo da me niko ne skonta i da me ne dira1921ljoze je napisao/la: ↑01 okt 2023, 20:19Nemojesprit24 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 20:13Gledo sam ja na areni hajlajts, prvi gol bobic odleti u prazno, ova druga dva gola su gabeljani trazili ofsajde al ne moze se nista skontat.
Bio sam ja na zapadu kad je Zeljo uzeo u kupu 0 2 zadnja tekma prije korone.....zgadit ce ti se zivot kad vidis koji su to divljaci...
Vidio sam svojim ocima kad otac dize cerku od 6 godina i uci je da pokaziva 3 prsta u momentu kad TM ULAZI
DA N3 PRICAM o ostalim skandiranjima.....
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Meraak1921
- Kontakt:
Ajmo veleezzz X ! Tegeltija je odradio vec, al pokusajte
- Antipolitika3
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la: ↑01 okt 2023, 20:22Jel ovo rebus? Kako se stavljaju slike u spojler? Športski poyyAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 20:18Napoleon1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 20:12
Bosnu i Hercegovinu pod cijom zastavom nastupate ..sasvim dovoljno![]()
![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Cestitke navijacima Slobode.
-
- Kontakt:
Kakav agresivan sastav Klaf izvodi, s mudima
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, MostarskiSin, Orvel, Paromlinac i 29 gostiju.