Rezervnog desnog beka. Kako je Piljug otišao nemamo zamjene za Sivca. Ne daj bože povrede ili kartona, onda smo tek u qrcu.convict35 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 11:46Zamjenu za sivca?Truhlo je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:06Kako stojimo sa žutim kartonima?
Ako nema tu problema samo ponoviti postavu iz drugog poluvremna protiv toška i to je to. Red je da Tabaković dobije šansu od prve minute. Još samo 7 kola do kraja poludezone, igrati 4 2 3 1 ono što znamo igrati i pokušati skupiti što više bodova.
Golmani: Durmo, Mlaćo
Bekovi: Sivac, Arnautović, Bajramović
Stoperi: Isaković, Smajić, Šetkić + bonus Bajramović
Zadnji vezni: Vardo, Mehić, Begić, Žuna
Ofanzivni vezni: Tabaković, Međuseljac
Krila: Durmiš, Karalić, Hrelja, Šarić
Napadači: Mašić, Salkanović, Pehilj, Karić
Na zimu hitno tražiti desnog beka, zamjenu za sivca, stoperčinu za narednu sezonu, da može u paru sa Horom igrati i riješiti se Pehilja. Eventualno i lijevog beka ako se bude računalo na Bajramovića na stoperskoj poziciji.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Karalic jest imao prodora u drugom poluvremenu, ali bez znacaja. Vardo je jednom usao u kazneni s desne strane u prvom pol, i odmah je namjestio go. Ovaj je usao deset puta u drugom i nista nije napravio. Slazem se za onaj jedan faul, morao svirati sudija.
Pravda za flash-a!!!
Bilo je sta je bilo, nemamo pobjede 4 kola, dolazi Tošk, pa Kosova i od tih rezultata ti zavisi i posjeta i prihodi i protiv Slobode i Zrinjskog i eventualni mir kako medju navijačima tako i Duvnjaku mir i ekipi a i na forumu.
Uvjeren sam u sigurnu pobjedu ako samo ponove zadnjih 60 minuta iz Gračanice. I da ne bude eksperimenata kao protiv Tomislava.
Zbog drugog poluvremena jucer gdje su stvarno dali sve od sebe i svoj maximum treba ih podrzati da se udje sto bolje u neke veće utakmice koje slijede. Trebaju pobjedu da se smire malo i radi samopouzdanja.
Nadam se da će iduce sedmice konacno osvanuti vijest o deblokiranom računu radi aplikacije kantonu sto daje automatski mogucnost agresivnijeg marketinga i reklamiranja utakmice u subotu protiv Toška.
Jeb.iga realno kad pogledamo mnogo svi tražimo, sve i svašta a kad dodje utakmica samo 1000 ljudi kupi ulaznicu.

Zbog drugog poluvremena jucer gdje su stvarno dali sve od sebe i svoj maximum treba ih podrzati da se udje sto bolje u neke veće utakmice koje slijede. Trebaju pobjedu da se smire malo i radi samopouzdanja.
Nadam se da će iduce sedmice konacno osvanuti vijest o deblokiranom računu radi aplikacije kantonu sto daje automatski mogucnost agresivnijeg marketinga i reklamiranja utakmice u subotu protiv Toška.
Jeb.iga realno kad pogledamo mnogo svi tražimo, sve i svašta a kad dodje utakmica samo 1000 ljudi kupi ulaznicu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Ima taktika itekako veze. Pogotovo juce u klasicnoj 4-3-3 gdje je krila oslobdio defanzive vezni i bekovi nisu dobro funkcionisali, nisu preuzimali nit pratili igrace. Ako si primjetio jedino zadatak krila je bio da kad stoperi imaju loptu zatvaraju sredinu, a protivnicke bekove preuzimali su vezni igraci, a ne krilni kao inace.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 okt 2023, 11:23O kakvoj vi taktici pricate? Duvnjak kriv sto smo sa tri defanzivna vezna primili dva gola?
Nasi igraci nece da igraju. Ukoliko misle da im moze proci to, grdno se varaju. Nece oni tjerati trenera.
Covjek pokusao pet formacija, svima dao priliku i na kraju se samo tri igraca uvijek isticu. Sivac, Vardo i Durmo. Dodati jos i Isakovica. Ostali svi igraju toplo-hladno i to nema veze sa taktikom vec sa zalaganjem. Nije on nikog stavio na neprirodnu poziciju.
Djelovsli su pogubljeni, protivnik je lako dolazio do prilika, mogli su jos 2 dat laganoo. Ne bih bas rekao da je to do zalaganja. Probalo se nesto novo sto smo i mi prizljkivali al nije proslo i gotovo. Vidjelo se drugo poluvrijeme da su momci poginuli.
Iskreno i Sivac je imao losih momensta poluvremena ove sezone, drugi gol kakva mu je ono reakcija bila? Lik se sklonio, onda drugi go protiv Tomislava bjezi mu njegov igrac iza ledja, a centarsut ne znam jel 3 dobra imao. Ponekad previse sili prema naprijed, zalijece se bezveze. Mora popravit svoju defanzivu sto je i primarna uloga jednog beka.
Tako da smatram da i on zasluzuje malo kritika.
sivca bi ja zbog njegove prodornosti stavio na krilo
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- prisonbreak
- Kontakt:
Meni bi uvijek Karalic igrao beka, a Sivac krilo.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
BRAVO imas 68 pica od mene ak se kad vidimo
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:

Kakve sam komentare citavo prvo poluvrijeme za Durmiss i Karalica fuj. Evo prvenstveno ovog momcica. Ne znam sto stranics ovo ne obrise fuj. Sad im nije bilo Alija pa se oplelo po Durmisu i Karalicu. Pa sutra nek jedan od njih dadne go nece ga niko ni spomenut, dizace ih u nebesa. Fuj fb pljuvaci, sve seljaci gade mi se.
-
- Kontakt:
Edit: a Durmis i Karalic dobri bili. Samo nastavite momci ovako lose igratNekiForumas je napisao/la: ↑01 okt 2023, 14:59
Kakve sam komentare citavo prvo poluvrijeme za Durmiss i Karalica fuj. Evo prvenstveno ovog momcica. Ne znam sto stranics ovo ne obrise fuj. Sad im nije bilo Alija pa se oplelo po Durmisu i Karalicu. Pa sutra nek jedan od njih dadne go nece ga niko ni spomenut, dizace ih u nebesa. Fuj fb pljuvaci, sve seljaci gade mi se.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Uzasni bili. Nisu jedini, ali su bili uzasni. Pola tribine se obradovalo kada je Karalic izasao. Poslije Duvnjaku pitanja sto mu igra.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Katastrofa i sramota Bogami. Mene bi stid bilo. Znam da nisu bili jedini. Sad nije igro Ali pa hajmo na Karalica i Durmisa. Kakav je ovo vid podrske za nase igrace? Sta je s ljudima? Ja kad vidim ovako nesto vise me to razocara nego rezultat, a ni jedan se ne razumije u fudbal. Sve strucnjaci. Ds bar imaju osnova za to pa hajd. Sramota!AllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 okt 2023, 15:34Uzasni bili. Nisu jedini, ali su bili uzasni. Pola tribine se obradovalo kada je Karalic izasao. Poslije Duvnjaku pitanja sto mu igra.
Duvnjak je dao odgovor na to, izuzetno je bio zadovoljan Karalicem na kraju utakmice.
Ima šah, ples, balet, boćanje, pikado, bilijar i slicni sportovi bez pritiska publike pa nek se prešaltaju. Preko mjesec dana ne znaju pobjediti ikoga u drugoj ligi i treba ih maziti i tetošiti. Kakve rezultate postižu i kakva je igra imaju nerealno dobru podrsku.
Moramo I mi malo sniziti ocekivanja Znam da se najavljivala borba za prvo mjesto Ali to je bilo ako nam se poklope neke stvari a ocigledno je da se nisu poklopile.Trebamo se fokusirati na izgradnju momcadi za slijedecu sezonu i ove sezone ocistiti sve one koji ne zele da se trude i koji nemaju kvalitet za nesto vise.Tokom zimske pauze dovesti ciljana pojacanja na deficitne pozicije I gledati da uigramo ekipu i da igraci shvataju Sta Duvnjak trazi i zeli od njih
Celik Zenica
Arnautović je jucer bio los, a to je odmah ostavilo efekta i na Durmisa jer od njega nije dobio ni jednu loptu kako treba.
Smajic se solidno pokazao iako je imao tezak zadatak, pogotovo da cuva za glavu veceg Poturalica koji je i Isaka namucio.
Ja bih probao ukomponovati Bajramovića i Durmiša, Smajic neka ostane stoper, a s druge strane Karalic bek a Sivac da ide naprijed.
Šarić nije apsolutno nista uradio jucer od kako je usao u igru, Hrelja je trebao prije zamijeniti Karalica.
Mislim da je ovo najbolja postava za Tošk ali i sljedece tekme, Durmo - Sivac - Isak - Smajic - Bajramovic - Vardo - Žuna - Talha - Masic - Karalic/Hrelja - Durmis/Saric, s tim da bih opet dao prije priliku Durmisu i Karalicu.
Smajic se solidno pokazao iako je imao tezak zadatak, pogotovo da cuva za glavu veceg Poturalica koji je i Isaka namucio.
Ja bih probao ukomponovati Bajramovića i Durmiša, Smajic neka ostane stoper, a s druge strane Karalic bek a Sivac da ide naprijed.
Šarić nije apsolutno nista uradio jucer od kako je usao u igru, Hrelja je trebao prije zamijeniti Karalica.
Mislim da je ovo najbolja postava za Tošk ali i sljedece tekme, Durmo - Sivac - Isak - Smajic - Bajramovic - Vardo - Žuna - Talha - Masic - Karalic/Hrelja - Durmis/Saric, s tim da bih opet dao prije priliku Durmisu i Karalicu.
Mi imamo trenera sta god procita na forumu on to sutra postavi na utakmici 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest kad tako pojednostavis. Covjek pokusava napraviti pobjednicku ekipu i svaka mu cast sto zeli sve probati. 4-3-3 je samo varijacija 4-2-3-1, nije to sad aman zaman neka promjena formacije. Da je igrao 3-5-2 onda bi bila velika promjena.
@nekiforumas moras shvatiti da je izuzetno frustrirajuce gledati ekipu koja nema zelje pa onda ganja rezultat. Pored toga, gledamo Sivca koji pravi dar mar, a Karalic jedva loptu primi. Ima i stvar statistike, ne moze gola dati da igramo do nove godine.
@nekiforumas moras shvatiti da je izuzetno frustrirajuce gledati ekipu koja nema zelje pa onda ganja rezultat. Pored toga, gledamo Sivca koji pravi dar mar, a Karalic jedva loptu primi. Ima i stvar statistike, ne moze gola dati da igramo do nove godine.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Svako ima svoje misljenje neko vako neko nako al to sto si napisao jest al prvo poluvrijeme. Za Sivca sam reko da i on zasluzuje kritike i stojim iza toga. Naviklo je se govorit Sivac dobar i niko ne gleda njegove greske u ovoj sezoni.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:39Jest kad tako pojednostavis. Covjek pokusava napraviti pobjednicku ekipu i svaka mu cast sto zeli sve probati. 4-3-3 je samo varijacija 4-2-3-1, nije to sad aman zaman neka promjena formacije. Da je igrao 3-5-2 onda bi bila velika promjena.
Nakon ovog kola smo 13 bodova od vrha tabele i 3 boda od zone ispadanja. 3 ispadaju ove godine jer ce sigurno ispasti jedan iz FBIH iz Premijer lige.
I mi kakve smo sreće ovaj TOŠK proigrao baš utakmicu prije gostovanja u Zenicu
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
3 boda smo od trećeg mjesta, gdje kvalitetom pripadamo sigurno, da nismo kiks protiv tomislava napravili, sve bi to ljepše i prihvatljivije izgledalo.
3 ispadaju iz ove lige ukoliko iz PL ispadnu 2 u prvu ligu fbih, a to se neće desiti jer je zvijezda odron od ekipe.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.