English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Žuti za gestikuliranje igrača poput tog gore smo mogli vidjeti u gotovo svakom kolu, do sinoć.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ali definitivno uvijek ima gore od goreg 

Koliko stranica kukaju ovi iz Liverpoola?
Samo o sudijama pričate
Samo o sudijama pričate
Smijesno jel tako?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Arsenalu je svaki penal regularno sviran, čak ih je možda trebalo biti i još a to je posljedica jer imaju mnogo dodira u protivničkom šesnestercu.
@Lillard ne brukaj se, i prošlo kolo ste pogurani jer kod penala je morao biti crveni karton.
@Lillard ne brukaj se, i prošlo kolo ste pogurani jer kod penala je morao biti crveni karton.
ovo cist zuti? sto se lik sam sapleo?bodi123 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:04Ma oba crvena su čista ko suza, Jonesov start obično uzrokuje lom noge, Bisuma je imo sreće ko nikoqaa18 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 09:54Cuj mislio, pa mogao je i minutu dvije kasnije javiti, cekaj zasrali smo pregladaj i donesi pravu odluku.
To je vadjenje na nivou sedmogodisnjeg deteta.
Namjerno su napravili gresku, i znaju to svi. Onako brzo i bez povlacenja linija donijeti odluku se ne uradi ni u srbiji.
Greska je namjerna.
Cak i za crveni, prilazi glavni sudac na zaledjeni frejm gdje imas situaciju loma noge a ne na zaledjeni frejm da je start na loptu. Sve je uradjeno namjerno.
Jota isto oba žuta čista, glup lik ispao drama
Al ovaj offside ovo je nevjerovatno da 10 likova sjedi tamo u VAR sobi ispred sebe 20 monitora i donesu ovakvu odluku, ne znam šta reći ovo je cirkus postao.
City odigrao najlošiju tekmu u zadnjih 5 godina, od veznog reda Rodri KDB Gundo došli na Nunesa i Kovačića, i ne može bolje od ovog, e moj Rodri jesi ispao bilmez.
Udario u jotino koljeno sto mu je syebalo putanju noge gdje se onds sam sapleo kako vidim.
Faul jeste, zuti ne znam. Nisam gledao tekmu i zavisi od prilike na terenu. Dal je bila cista kontra il bezveze nest na centru.
Faul jeste, zuti ne znam. Nisam gledao tekmu i zavisi od prilike na terenu. Dal je bila cista kontra il bezveze nest na centru.

A crveni za Nketiah? Kakav crveni kod penala majko mila to se nikad ne daje
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za Nketiaha na granici crvenog, zavisi od sudije, ali lično ne bih rekao ništa da je dobio crveni jer je bezmozgov bio neoprezan i za takve startove nema potrebe.
Do te situacije ne bi ni došlo jer je bila poslije penala ako se ne varam.
A za penal kako nije crveni?
0:09 na videu
Jota ga koljenom zakačio i sapleo, nije sam
U takvoj punoj brzini dovoljan je minimalan kontakt da te izbaci iz ravnoteže i obori, što se ovdje i desilo, to znaš ako si ikad trčao i lopte igrao
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nije to moguce, Udogie je pao sam od sebe u kontri. Szo je najjace Jota se nije ni bunio.
Nikakve namjere nema, Jota trči normalno za igračem koji u svom trku blago dodiruje njegovo koljeno, teško je ocijeniti ko je izazvao kontakt u opšte, faul ok ali žuti je smijurija.
A gdje si bio kad je Rodri isto sve uradio I nije mu isti ovaj sudija dao drugi zuti prosle sezone?
Jota je svakako bio na rubu zutog prije toga ako si gledao utakmicu
Kao sto je I ovaj mali trebao dobiti drugi zuti zbog sugestije rukom da Jota treba dobiti karton. To se zaboravlja spominjati.
Pa kontra bila buraz, igrač u punoj brzini bježi u tranziciju, šta će bit nego žuti bgt saplitanje igrača sa leđa, nije gradio loptu kod korner zastavice
Namjera je nebitna, Jota je ostao iza igrača i on mora paziti a ne Udogie, inače bi u svakoj kontri kad ti igrač pobjegne svako mogao "slučajno" zakačiti noge ovog ispred, oboriti ga i nikom ništa jel? De malo razmislite šta pričate pobogu isto da fudbal nikad niste gledali, crvena oba su čista da ne mogu bit čišća.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mozemo u nedogled tako, ali glavna i jedina greska, al ogromna, je ponisten gol.
Koja je odredila tok utakmice 
I opet jedva protiv devetorice. Ange army.

I opet jedva protiv devetorice. Ange army.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.