sto ti to treba?randy_moss je napisao/la:Realway spojen sa Bosnom ili Realway II?HZ_ilidzaa je napisao/la:Realway ...Juniorrandy_moss je napisao/la:Ima li ko na ovoj temi da trenira kosarku u nekoj ekipi na Kantonu Sarajevo?
Mladi košarkaški talenti
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi košarkaški talenti
- randy_moss
- Kontakt:
sto ti to treba?[/quote]kabas je napisao/la:Realway spojen sa Bosnom ili Realway II?randy_moss je napisao/la:Realway ...JuniorHZ_ilidzaa je napisao/la: Ima li ko na ovoj temi da trenira kosarku u nekoj ekipi na Kantonu Sarajevo?
mozda zato sto i ja treniram, i sto sam i ja junior...
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: jumpman_23, dana/u 05 maj 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
randy_moss je napisao/la:Realway spojen sa Bosnom ili Realway II?HZ_ilidzaa je napisao/la:Realway ...Juniorkabas je napisao/la: Ima li ko na ovoj temi da trenira kosarku u nekoj ekipi na Kantonu Sarajevo?
Realway spojen sa Bosnom
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
PlayOFF u subotu i nedjelju !
09:00 Igman - Spars
11:45 Realway - Kos
Igra se na dvije dobivene !
Moglo bi biti sutra problema, jer dosta Bosninih igraca se zalilo na povrede...HZ_ilidzaa je napisao/la:PlayOFF u subotu i nedjelju !
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
I bilo je problema izgubili smo 76:75 uz nevidjeno lakrdiju od strane sudaca(Palo i onaj celavi krupniji)...Igra se na kos razliku...Pored lakrdije bio je tu i los dan nasih sutera...samo 2 trice ...
I pored svega toga bez trenera Redzica..HZ_ilidzaa je napisao/la:I bilo je problema izgubili smo 76:75 uz nevidjeno lakrdiju od strane sudaca(Palo i onaj celavi krupniji)...Igra se na kos razliku...Pored lakrdije bio je tu i los dan nasih sutera...samo 2 trice ...
Ali to nije opravdanje, jer ova ekipa je u regularnom dijelu savladana sa 30 razlike, ali nadati se da ce sutra da bude bolje...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma sutra je pobjeda 100% ... ne mogu da zamislim kad ne bi pobjedili...neno#4 je napisao/la:I pored svega toga bez trenera Redzica..HZ_ilidzaa je napisao/la:I bilo je problema izgubili smo 76:75 uz nevidjeno lakrdiju od strane sudaca(Palo i onaj celavi krupniji)...Igra se na kos razliku...Pored lakrdije bio je tu i los dan nasih sutera...samo 2 trice ...
Ali to nije opravdanje, jer ova ekipa je u regularnom dijelu savladana sa 30 razlike, ali nadati se da ce sutra da bude bolje...
najveci potencijal ALMIR HASANDIC HKK ZRINJSKI
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
imate vi i petrovica ali ga nekoristiteRosas7 je napisao/la:najveci potencijal ALMIR HASANDIC HKK ZRINJSKI
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Napokon se zavrsi. Dobili smo KOS 16 razlikeneno#4 je napisao/la:I pored svega toga bez trenera Redzica..HZ_ilidzaa je napisao/la:I bilo je problema izgubili smo 76:75 uz nevidjeno lakrdiju od strane sudaca(Palo i onaj celavi krupniji)...Igra se na kos razliku...Pored lakrdije bio je tu i los dan nasih sutera...samo 2 trice ...

ma onaj trener dzidic veze nema......nerminh74 je napisao/la:imate vi i petrovica ali ga nekoristiteRosas7 je napisao/la:najveci potencijal ALMIR HASANDIC HKK ZRINJSKI
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Sta ce biti sa reprezentacijom U16 kada ce se znati spisak?
posto se kvalifikacije igraju telk na ljeto, ja mislim da ce biti tek mozda sredinom juna ili tako nesto.
Pilavdžić oduševio stručnjake u Italiji
Mirsad Pilavdžić je rođen 26. februara 1996. godine u Tuzli. Živi u Gornjim Raincima, općina Kalesija. Učenik je Prvog razreda Ekonomske škole u Tuzli.
Svoje prve košarkaške korake je naučio u KK Bosna Kalesija, kod trenera Jasmina Tupkovića. Talenat je odmah pokazao u utakmicama Regionalne košarkaške lige TK za mlađe kategorije gdje je dominirao, često postižući i preko 30 poena po utakmici. Pilavdžić je sa svega 15 godina visok čak 192 centimetra, ali zahvaljujući svojim motornim sposobnostima igra na poziciji play-makera. To mu je omogućilo veliku dominaciju među svojim vršnjacima, a njegove igre nisu prošle neopaženo ni kod skauta jednog od najvećih bh. košarkaških klubova, KK Sloboda Dita s kojom je u kategoriji pionira osvojio treće mjesto na državnom prvenstvu, a u istom je bio prvi strijelac takmičenja.
Učestvovao je na međunarodnom turniru u Italiji, nastupajući za tuzlanski KK Salinas Falcons, te je bio drugi strijelac turnira.
Početkom sezone, Pilavdžić je imao nezgodnu povredu koljena, te je pauzirao prvi dio sezone.
Nažalost, pred sami početak sezone zadesila me ta povreda koljena, zbog koje sam pauzirao, ali sada je to sve iza mene i okrećem se nastavku karijere.
Uskoro me očekuju i pripreme sa kadetskom reprezentacijom, na kojima želim pokazati koliko mogu - ističe mladi Pilavdžić.
Mirsadov telenat nije mogao proći neopaženo, ali on ističe da nije ista stvar trenirati u Tuzli i u Kalesiji.
U Kalesiji ima nekolicina talentiranih košarkaša, te uz malo ulaganja bi se mogao ostvariti dobar rezultat. Ipak, u Tuzli imale veće šanse za uspjeh nego li u mojoj općini. U Tuzli svaka osnovna škola ima salu sa boljim uslovima, postoji više košarkaških klubova, betonskih igrališta ima na sve strane - rekao je Pilavdžić.
Prošle godine je učestvovao na poznatom kampu Dejana Bodiroge, koji je održan u Trebinju. Još kao osnovac osvajao je općinska takmičenja nastupajući za školu G. Rainci, a na istim je bio najbolji igrač i strijelac. U 2010. godini je proglašen za najboljeg sportistu općine Kalesija u kategoriji pionira.
D. M.
Mirsad Pilavdžić je rođen 26. februara 1996. godine u Tuzli. Živi u Gornjim Raincima, općina Kalesija. Učenik je Prvog razreda Ekonomske škole u Tuzli.
Svoje prve košarkaške korake je naučio u KK Bosna Kalesija, kod trenera Jasmina Tupkovića. Talenat je odmah pokazao u utakmicama Regionalne košarkaške lige TK za mlađe kategorije gdje je dominirao, često postižući i preko 30 poena po utakmici. Pilavdžić je sa svega 15 godina visok čak 192 centimetra, ali zahvaljujući svojim motornim sposobnostima igra na poziciji play-makera. To mu je omogućilo veliku dominaciju među svojim vršnjacima, a njegove igre nisu prošle neopaženo ni kod skauta jednog od najvećih bh. košarkaških klubova, KK Sloboda Dita s kojom je u kategoriji pionira osvojio treće mjesto na državnom prvenstvu, a u istom je bio prvi strijelac takmičenja.
Učestvovao je na međunarodnom turniru u Italiji, nastupajući za tuzlanski KK Salinas Falcons, te je bio drugi strijelac turnira.
Početkom sezone, Pilavdžić je imao nezgodnu povredu koljena, te je pauzirao prvi dio sezone.
Nažalost, pred sami početak sezone zadesila me ta povreda koljena, zbog koje sam pauzirao, ali sada je to sve iza mene i okrećem se nastavku karijere.
Uskoro me očekuju i pripreme sa kadetskom reprezentacijom, na kojima želim pokazati koliko mogu - ističe mladi Pilavdžić.
Mirsadov telenat nije mogao proći neopaženo, ali on ističe da nije ista stvar trenirati u Tuzli i u Kalesiji.
U Kalesiji ima nekolicina talentiranih košarkaša, te uz malo ulaganja bi se mogao ostvariti dobar rezultat. Ipak, u Tuzli imale veće šanse za uspjeh nego li u mojoj općini. U Tuzli svaka osnovna škola ima salu sa boljim uslovima, postoji više košarkaških klubova, betonskih igrališta ima na sve strane - rekao je Pilavdžić.
Prošle godine je učestvovao na poznatom kampu Dejana Bodiroge, koji je održan u Trebinju. Još kao osnovac osvajao je općinska takmičenja nastupajući za školu G. Rainci, a na istim je bio najbolji igrač i strijelac. U 2010. godini je proglašen za najboljeg sportistu općine Kalesija u kategoriji pionira.
D. M.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Federalno prvenstvo za juniore :
A Grupa: 1.Sloboda Tuzla 2.Čelik Zenica 3.Spars Sarajevo 4.Turbina Jablanica
B Grupa: 1.Realway Sarajevo 2.Konjic 3.Nets Zenica 4.XXL BASKET Bihać.
A Grupa: 1.Sloboda Tuzla 2.Čelik Zenica 3.Spars Sarajevo 4.Turbina Jablanica
B Grupa: 1.Realway Sarajevo 2.Konjic 3.Nets Zenica 4.XXL BASKET Bihać.
-
- Kontakt:
Spisak od 115 imena. A medju njima nema Nebojse Andjelica iako je bio po kvalitetu i potencijalu daleko ispred svih ostalih bekova rodjenih 1991 i 1992.
http://www.basket.ba/ksbih/bih/vijest.php?id=220

a na spisku nema igrača za koje se već zna ko su i šta su ovo je spisak igrača koji trebaju tek da se testirajualbiongate je napisao/la:Spisak od 115 imena. A medju njima nema Nebojse Andjelica iako je bio po kvalitetu i potencijalu daleko ispred svih ostalih bekova rodjenih 1991 i 1992.![]()
ima i vise od 115 igraca na listi hehe 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.