Oj listica, pa brate ovo je za plakati dva dana.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Slavi, ko te yebe, al bar budi pravedan i reci jest greska. Yebo rezultat.Lillard je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:02Pa niko nije glup normalno da je greska, al eto ti ne bi slavio da Liverpool zabije u zadnjoj minuti. Mani me moralnih prodika. Gledaj mu potpisaqaa18 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:58Fazon je sto kao covjek treba priznati i reci: jest greska, i to vecina pravih navijaca i uradi. Problem je kad se na greske ukazuje a nista se ne popravlha, nije ovo prva greska ali je ova najveca ikad. Pa cak se i organizacija oglasila.
Al yebo ljude koji pravdaju ustaski rezim, bolje reci, to nisu ljudi i staviti ih na foe.![]()
CPOJ
Više Liverpool crvenih nego United pobjeda. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jeste vidjeli u cemu je greska bila? 
VAR sudija "mislio" da je na terenu odluka bila da nije ofsajd dosudjen od pomocnog sudije i brzo provjerio i samo se slozio sa odlukom na terenu "ne znajuci" da je pogresna

VAR sudija "mislio" da je na terenu odluka bila da nije ofsajd dosudjen od pomocnog sudije i brzo provjerio i samo se slozio sa odlukom na terenu "ne znajuci" da je pogresna

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ako sudije malo malo zakinu liverpool, malo malo arsenal, malo united, tottenham, pa i city, west ham ... Je li tebi to lici na zavjeru protiv jednog tima, guranje jednog tima ili nesposobnost sudijske organizacije u engleskoj?
Ovo je bio odgovor Lillardu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Crveni jonesa slican Gustovom iz proslog kola. Nenamjerno, al opasna igra.
No cesto se tottenham pogura u ovim vecim tekmama. Dal namjerno il nenamjerno, nije bitno. Ne kazem da je planirano nego da su sretni i da su na pravoj strani vecinom.
No cesto se tottenham pogura u ovim vecim tekmama. Dal namjerno il nenamjerno, nije bitno. Ne kazem da je planirano nego da su sretni i da su na pravoj strani vecinom.
Sto ih nisu pogurali protiv Arsenala onda? Yebo suplju pricu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja mislio sudije u Bundesligi lose kad u Eng i gora situacija. 
Problem sa varom je sto sudije nece da ga koriste i izbjegavaju max jer su tradicionalni i kao hoce sto vise da se oni pitaju na terenu.
Dok u Njem su sudije jednostavno lose
a var nije problem.

Problem sa varom je sto sudije nece da ga koriste i izbjegavaju max jer su tradicionalni i kao hoce sto vise da se oni pitaju na terenu.
Dok u Njem su sudije jednostavno lose

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Izmedju ostalog, problem je sto su suci izgubili svoje ja i oslanjaju se na VAR, nema vise onakvih odluka na terenu kao prije, vecina ceka da im se jave iz VAR sobe pa da odluce po snimku. Uglavnom, uzasno koristenje dobrog proizvoda.
Svaka ekipa ove godine je negdje oštecena.
Neki više, neki manje.
Ruku na srce, Liverpool je najviše udaren.
Ne mogu vjerovati, toliko bi trebalo bitj olakšano sudjenje, ali ljudi sude još gore, odluke donose još gore.
Neki više, neki manje.
Ruku na srce, Liverpool je najviše udaren.
Ne mogu vjerovati, toliko bi trebalo bitj olakšano sudjenje, ali ljudi sude još gore, odluke donose još gore.
Zapravo si izvadio 2 citata umjesto da poslusas sta je stvarno covjek rekao. Klasicni twitter wannabe.
Arsenal i ako je ikad oštećen, iduću utakmicu mu se vrati s kamatama. Ekipa s najviše penala ove sezone ja mislim.
Poslije njih je Tottenham najzaštićeniji , topnici su ipak u tome segmentu nedokučivi
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Cuj mislio, pa mogao je i minutu dvije kasnije javiti, cekaj zasrali smo pregladaj i donesi pravu odluku.
To je vadjenje na nivou sedmogodisnjeg deteta.
Namjerno su napravili gresku, i znaju to svi. Onako brzo i bez povlacenja linija donijeti odluku se ne uradi ni u srbiji.
Greska je namjerna.
Cak i za crveni, prilazi glavni sudac na zaledjeni frejm gdje imas situaciju loma noge a ne na zaledjeni frejm da je start na loptu. Sve je uradjeno namjerno.
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Fuerza, Lekqqq1921, Quartararo i 8 gostiju.