I recommend it already
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Foundation 

- numanumaye22
- Kontakt:
Dobra je serija, poceli su auslenderi glumit sve vise i u serijama i filmovima. Neki dan jedna poznanica otisla u Minhen, dobila posao kao glumica, zavrsila Akademiju u Sarajevu, poceli su nam lapati i glumice.ASD je napisao/la: ↑24 sep 2023, 13:19Odgledao prvu epozodu.Sarmica je napisao/la: ↑14 sep 2023, 07:11Odlična serija
Dear Child
Original title: Liebes Kind
https://www.imdb.com/title/tt20863760/? ... Dear.Child
![]()
Ona crnkinja detektivka se zove Aida Kurt.
![]()

- Centre forward
- Kontakt:
Izgleda da je tako sa njegovim serijama.
Ja sam počeo da gledam neku njegovu, kad on usljed raznih zayebancija prinudno postaje predsjednik Amerike. Prva sezona beton, druga već k'o da nije to ta serija, i tu sam i stao.
Ja sam počeo da gledam neku njegovu, kad on usljed raznih zayebancija prinudno postaje predsjednik Amerike. Prva sezona beton, druga već k'o da nije to ta serija, i tu sam i stao.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Da li je neko od vas odgledao norvesku seriju fortitude ?
Da li valja baciti vrjeme na istu?
Čini mi se da sam je gledao i da je ok serija, mislim ništa posebno, Ali ono što je OK za nekoga za drugoga ne mora biti. Zato ljudima često preporučujem da sami sobom biraju i gledaju serije. Ti si na primjer mogao tu seriju da sam započenš gledati i da sam prosudiš da li da je gledaš ili ne.bayernmiasanmia je napisao/la: ↑29 sep 2023, 04:18Da li je neko od vas odgledao norvesku seriju fortitude ?
The Wheel of Time sve bolji i bolji, prva sezona je bila na nivou The Legend of William Tell
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ne znam da li je neko preporučivao, na četrvtoj sam epizodi od 6, za sada odlična serija
The Woman in the Wall
The Woman in the Wall
- Beduin
- Kontakt:
Solidna je serija, ima tu dozu misterije, zamrsenosti, krimica, svakako gledljiva.bayernmiasanmia je napisao/la: ↑29 sep 2023, 04:18Da li je neko od vas odgledao norvesku seriju fortitude ?
Ali nemoj sad ocekivati previse. Ima i boljih Norveskih serija svakako, ali odgledaj Fortitude. Makar nema previse epizoda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Da sam je poceo gledati , ne bih uopce upitao nekog za misljenje . PozzSarmica je napisao/la: ↑01 okt 2023, 09:37Čini mi se da sam je gledao i da je ok serija, mislim ništa posebno, Ali ono što je OK za nekoga za drugoga ne mora biti. Zato ljudima često preporučujem da sami sobom biraju i gledaju serije. Ti si na primjer mogao tu seriju da sam započenš gledati i da sam prosudiš da li da je gledaš ili ne.bayernmiasanmia je napisao/la: ↑29 sep 2023, 04:18Da li je neko od vas odgledao norvesku seriju fortitude ?
- Beduin
- Kontakt:
Lupin 2. sezona izasla.
Rabbit Hole odlicna za pogledati.
Rabbit Hole odlicna za pogledati.
075 ❤
075 ❤
Uzeo sam Amazon Prime na mjesec besplatno, ako ima kakva top serija ili neki avanturisticki film za preporuciti ili neki dobar kimi dokumentarac. Hvala puno 

- Beduin
- Kontakt:
Bosch mi je odlican, cini mi se da je na Prime.
Tom Clancy's Jack Ryan dobar za ubiti vrijeme.
The Devil's Hour sam nedavno odgledao i meni je sjela prva sezona. Mislim da su odobrili na jos 2 sezone da ce se snimiti. Ono mistery serija, zamrsena i nelosa.
Goliath sam odgledao evo 1. sezonu i bila mi je dobra. Nastavicu dalje, krimi serija, ali zanimljiva.
Valjda su sve Prajmove, ako nisam sta pobrk'o.

075 ❤
075 ❤
Imaš Flaebag na Amazon Prime, jedna od najoriginalnijih i najboljih serija ikada.
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], delko, Homelander, kraljttbvb, MrPink i 40 gostiju.