NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

NekiForumas
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la NekiForumas » 30 sep 2023, 22:07

Truhlo je napisao/la:
30 sep 2023, 21:53
AllGunsBlazing je napisao/la:
30 sep 2023, 21:39
Kakva zamjena trenera? Prije toga prvo zamjenit ekipu, pa ako i tad ne bude islo, onda mijenjat trenera. Duvnjak samo treba biti hrabriji i malo zagalamiti, ostalo ce doci.

Pricate o nekim sutevima Bratstva, a niko da spomene da je njihov golman izvukao dvije ispod precke.

Ne smijemo sebi dopustiti da krecemo u utakmicu sa 1-0 za protivnika. Od prve do zadnje minute, ozbiljno odigrati.

Robijasi cista desetka. Na kraju aplauz, pozitivan govor i podrska.
Kakav ti je Arnautović bio? :mrgreen:

Izgleda da se i tu konačno riješenje našlo, smajić in, bajramović na beka. Time se izgleda i riješava zadnja kockica u Duvnjakovoj slagalici :kafa:
@truhlo kakvi su ti bili Karalic i Durmis?

denisov

Post Postao/la denisov » 30 sep 2023, 22:11

NekiForumas je napisao/la:
30 sep 2023, 22:07
Truhlo je napisao/la:
Kakva zamjena trenera? Prije toga prvo zamjenit ekipu, pa ako i tad ne bude islo, onda mijenjat trenera. Duvnjak samo treba biti hrabriji i malo zagalamiti, ostalo ce doci.

Pricate o nekim sutevima Bratstva, a niko da spomene da je njihov golman izvukao dvije ispod precke.

Ne smijemo sebi dopustiti da krecemo u utakmicu sa 1-0 za protivnika. Od prve do zadnje minute, ozbiljno odigrati.

Izgleda da se i tu konačno riješenje našlo, smajić in, bajramović na beka. Time se izgleda i riješava zadnja kockica u Duvnjakovoj slagalici :kafa:
Kakvi su bili Saric u Rahicima i Hrelja protiv Tomislava

denisov

Post Postao/la denisov » 30 sep 2023, 22:13

30 sep 2023, 22:05
denisov je napisao/la:
30 sep 2023, 20:57
30 sep 2023, 18:10

Slazem se s tobom za Talhu. Kad god je igrao momak je top odigrao, danas isto. Mislim da si jedini od priprema cak koji je od potencirao na to da Talha mora igrat.
Ali se ne slazem za Karalica, momak je pokidao drugo poluvrijeme nisu ga mogli cuvat. Prvo lose, al realno po meni nema igraca da je dobro odigrao prvo poluvrijeme.. ubili su ih, taktika i formacija jednostavno nije proslo.
Pa ljudi sta gledate Karalic drugo jedan od najbolji pogledajte snimak utkmice
Tako je. Citavo drugo poluvrijeme je pravio razliku ne samo prodorima nego i pasovima, kombinacijama sa Sivcem, dva, tri puta ga je odlicno izbacio, a prodora je 5 imao najmanje, faulova cistih sto nisu svirani nad njim u opasnoj zoni, poslije trener beka zamjeno jer ga je ubio Karalic. Treba bit realan i rec kad je lose lose je kad je dobro dobro je.
Ja sam realan 100 posto. Karalic protiv Tomislava bio los kao i danas prvo poluvrijeme a bili su svi losi. Drugo medu 3 najbolja probio po svojoj strani 10 puta sto kazes Nikola morao mjenjat beka zbog njega

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 sep 2023, 22:14

30 sep 2023, 22:07
Truhlo je napisao/la:

Durmiš dobar. Najviše je batina danas dobio, nije odustajao. Znam da je zvono na njemu, ali mislim da ga je više Honda vukao na dno sa sobom, nego što je on loš bio. Zaslužuje da bude starter ispred Šarića, sa Bajramovićem na lijevom boku.

Karalić je uz Vardu najviše podigao formu od ovih trećeligaških igrača. Dobar je danas bio, da ima sekundu bolji centaršut i da sekundu bolje odluke donosi u završnici, bio bi naš najbolji igrač. Zadržao bi ga kao startera i narednu utakmicu. Jedina zamjerka Duvnjaku, što ne uvede Hrelju ranije. Generalno on i Hrelja mogu dijeliti minutažu. Starter neka igra prvih 60 i onda svježe krilo za zadnjih pola sata. Ne bih ga gurao na lijevu stranu umjesto Durmiša, odlično je uigran sa Sivcem. Napokon smo pronašli prvih 11, nemoj kitaba ti da se više izmišlja topla voda.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 sep 2023, 22:22

Truhlo je napisao/la:

Ne volim ja izdvajati samo jednog igraca koji je bio los. U prvom je bila cijela ekipa losa, a najgori Arnautovic, Mehic i Begic, ali opet ponavljam, cijela ekipa je zakazala.

Vama Karalic valjao, a poslije tekme navijaci nabrajali Duvnjaku sto ga ne vadi ranije. Nije posteno reci da samo on nije valjao, nije ni Durmis nista pokazao, on se sakrivao cijelo vrijeme. Problem je sto ni Saric nista nije uradio, a Hrelja je vala samo hodao, iako treba biti posten pa reci da je igrao pet minuta.

Tesko je opisati sta ova dvojica nasih krila rade. Durmis se sakriva, nema driblinga, niti neke brzine da pretrci bilo koga. Karalic jednostavno donosi previse losih odluka, kad treba sutati, doda, kad treba dodati, suta, kad treba driblati, stoji, kad treba stati, dribla. U prodorima Sivca je toliko statican, nikada on ne isprati akciju. Ok, bice centarsut na drugu, ali moras pomoci saigracu, odvuci mu igraca, a ima i odbijanac tu.
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 sep 2023, 22:26

denisov je napisao/la:
30 sep 2023, 22:13
denisov je napisao/la:

Tako je. Citavo drugo poluvrijeme je pravio razliku ne samo prodorima nego i pasovima, kombinacijama sa Sivcem, dva, tri puta ga je odlicno izbacio, a prodora je 5 imao najmanje, faulova cistih sto nisu svirani nad njim u opasnoj zoni, poslije trener beka zamjeno jer ga je ubio Karalic. Treba bit realan i rec kad je lose lose je kad je dobro dobro je.
Ja sam realan 100 posto. Karalic protiv Tomislava bio los kao i danas prvo poluvrijeme a bili su svi losi. Drugo medu 3 najbolja probio po svojoj strani 10 puta sto kazes Nikola morao mjenjat beka zbog njega
Jesi li broja koliko je puta zasmetao Sivcu? Koliko puta nije ispratio akciju? Koliko puta je zakasnio dodati?

Navijacima na tribini je izvukao zivce totalno.
Celik!3,2,2.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 30 sep 2023, 22:29

denisov je napisao/la:
30 sep 2023, 18:10

Slazem se s tobom za Talhu. Kad god je igrao momak je top odigrao, danas isto. Mislim da si jedini od priprema cak koji je od potencirao na to da Talha mora igrat.
Ali se ne slazem za Karalica, momak je pokidao drugo poluvrijeme nisu ga mogli cuvat. Prvo lose, al realno po meni nema igraca da je dobro odigrao prvo poluvrijeme.. ubili su ih, taktika i formacija jednostavno nije proslo.
Karalič igra krilo! Šta je zadača igrača koji igra krilo??? Da probija stranu na kojoj igra,da upošljava suigrače i da CENTRIRA U SRCE ŠESNAESTERCA!!! Gdje su Karaliču danas centaršutevi?? Upotrebljivi centaršutevi a ne nabij samo u 16 metara.To što on trči,izbacuje,dodaje Sivcu ništa ne pije vode bez centaršuta u 16 metara! Da igra beka kao danas što je igrao bio bi super bek,al krilo jok. Kad dodje do protivničkih 16 metara potpuno je bezopasan! Ako takvo krilo treba da bude onda mi više gola nedadosmo do kraja sezone.
::::SAMO ČELIK::::

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 30 sep 2023, 22:31

30 sep 2023, 22:26
denisov je napisao/la:

Jesi li broja koliko je puta zasmetao Sivcu? Koliko puta nije ispratio akciju? Koliko puta je zakasnio dodati?

Nista protiv Karalica nemam,ali je danas bio izgubljen,smusen i ko sto.kazes sve pogresne odluke donosio!Pa svi smo trazili njegovu izmjenu,niko nije zadovoljan njegovom igrom,a tek Arnautovic!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 sep 2023, 22:31

30 sep 2023, 22:22
Truhlo je napisao/la:

Ne volim ja izdvajati samo jednog igraca koji je bio los. U prvom je bila cijela ekipa losa, a najgori Arnautovic, Mehic i Begic, ali opet ponavljam, cijela ekipa je zakazala.

Vama Karalic valjao, a poslije tekme navijaci nabrajali Duvnjaku sto ga ne vadi ranije. Nije posteno reci da samo on nije valjao, nije ni Durmis nista pokazao, on se sakrivao cijelo vrijeme. Problem je sto ni Saric nista nije uradio, a Hrelja je vala samo hodao, iako treba biti posten pa reci da je igrao pet minuta.

Tesko je opisati sta ova dvojica nasih krila rade. Durmis se sakriva, nema driblinga, niti neke brzine da pretrci bilo koga. Karalic jednostavno donosi previse losih odluka, kad treba sutati, doda, kad treba dodati, suta, kad treba driblati, stoji, kad treba stati, dribla. U prodorima Sivca je toliko statican, nikada on ne isprati akciju. Ok, bice centarsut na drugu, ali moras pomoci saigracu, odvuci mu igraca, a ima i odbijanac tu.
Yebiga vi ste navijali 90 minuta, niste gledali cijelo vrijeme šta se dešava i kako stoje na terenu, plus još nemate usporeni snimak :mrgreen:

Slažem se za loše odluke Karalića i to pišem ne na osnovu jedne utakmice, nego cijele ove sezone. Mada si rekao i poslje Kaknja da su Žuna i Karalić najgori bili, a bili najbolji :mrgreen: Nekako kod nas svako ima zvono na jednom igraču, nekom ide na živce žuna (@zamorano), nekom Honda, nekom Durmiš, Karalić pa se uvijek svako svoje pljuvačine drži :mrgreen:

Durmiš je puno bolje izgledao u paru sa Bajramovićem, ogromna razlika. Honda je anemičan cijelu ovu sezonu. Godit će mu klupa u narednim utakmicama.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 sep 2023, 22:42

Rekao sam da sam promasio protiv Rudara, sunce :kuknjava: :urnebes:

Nemate ni vi pregled igre kad lopta nije kod nekog igraca. Niti vidite kompletan teren u svakom trenutku. Ne vidite kad Karalic izbjegava da mu dodaju loptu.

Kod mene stvarno nema zvona ni na jednom igracu. Dok su u Celiku, svaki ce imati moju podrsku, ako sta i kazem, kazem sebi.

Problem je sto mi forsiramo igru preko krila. Tu se vidi svaki pogresan dodir, kamo li pet pogresnih odluka. A Durmis se uspjesno sakrio jer je njegov bek manje aktivan u napadu. Karalic ima i Sivca koji realno igra kao masina pa ovaj izgleda mozda i gore nego sto stvarno i jest.

Isprati malo bolje, svaki put kada Sivac ima loptu, Karalic je pet metara od njeg i stoji. Nit mu otvara prostor, niti napada gol, jednostavno nesto kao osigurac stoji, a nije to njegova uloga. Odigraj loptu u for, trci na prvu stativu, idi na penal, idi na cosak sesnesterca, stani bilo gdje, nemoj ostajati iza. Drugo, odigras dupli sa Sivcem, nemoj mu tovariti na ledja svog igraca, odvuci igraca u sredinu, napadni nesto bez lopte. Sivac dobije loptu i napadnu ga dva igraca, njegov i Emirov.
Celik!3,2,2.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 30 sep 2023, 22:44

30 sep 2023, 22:26
denisov je napisao/la:

Ne slazem se s tobom, ovaj put je pratio jako dobro akcije, to nije radio protiv Tomislava ali danas jeste. Nekad je ostajao pokrit Sivca ako istrci visoko al ne svaki put. Za donosenje odluka se slazem al to je stvar koju moze i mora rijesit. Samo neka ovako nastavi💪🏻

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 sep 2023, 22:56

30 sep 2023, 22:42
Rekao sam da sam promasio protiv Rudara, sunce :kuknjava: :urnebes:

Nemate ni vi pregled igre kad lopta nije kod nekog igraca. Niti vidite kompletan teren u svakom trenutku. Ne vidite kad Karalic izbjegava da mu dodaju loptu.

Kod mene stvarno nema zvona ni na jednom igracu. Dok su u Celiku, svaki ce imati moju podrsku, ako sta i kazem, kazem sebi.

Problem je sto mi forsiramo igru preko krila. Tu se vidi svaki pogresan dodir, kamo li pet pogresnih odluka. A Durmis se uspjesno sakrio jer je njegov bek manje aktivan u napadu. Karalic ima i Sivca koji realno igra kao masina pa ovaj izgleda mozda i gore nego sto stvarno i jest.

Isprati malo bolje, svaki put kada Sivac ima loptu, Karalic je pet metara od njeg i stoji. Nit mu otvara prostor, niti napada gol, jednostavno nesto kao osigurac stoji, a nije to njegova uloga. Odigraj loptu u for, trci na prvu stativu, idi na penal, idi na cosak sesnesterca, stani bilo gdje, nemoj ostajati iza. Drugo, odigras dupli sa Sivcem, nemoj mu tovariti na ledja svog igraca, odvuci igraca u sredinu, napadni nesto bez lopte. Sivac dobije loptu i napadnu ga dva igraca, njegov i Emirov.
Niste ni vi vidjeli Šarića jer je bio bliže kameri. Nakon onih 10 minuta na terenu i kako ga je desni bek u par navrata odgurao do centra, nakon to što vidiš Durmiš i Karalić su zlato :mrgreen:

Slažem se da uživo kamera dosta toga sakrije, pogotovo kretanje bez lopte. Rahić i Gračanicu sam propustio uživo, vidjet ćemo hoće li se šta popraviti protiv toška.

Opet realno u 5 deka je to sve, uživo ili u prijenosu, mora ovo puno bolje.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 30 sep 2023, 22:56

Pretučeni brat i otac od Selima Žune u Jelahu.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 sep 2023, 23:05

Pa pisao sam ja vec ranije i o tome. Koliko god budu Durmis i Karalic losi, zamjene budu gore.

Recimo danas se vidjelo kad su usli Zuna i Talha, osjetila se razlika. Nije se vidjelo nista kad su usli Saric i Hrelja, doduse pokasno su usli.

Posto forsiramo krila i bekove, postoji i mogucnost da Durmis igra desno, da vidimo kako bi se snasao sa Sivcem, a Hrelja lijevo.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 sep 2023, 23:08

30 sep 2023, 23:05
Pa pisao sam ja vec ranije i o tome. Koliko god budu Durmis i Karalic losi, zamjene budu gore.

Recimo danas se vidjelo kad su usli Zuna i Talha, osjetila se razlika. Nije se vidjelo nista kad su usli Saric i Hrelja, doduse pokasno su usli.

Posto forsiramo krila i bekove, postoji i mogucnost da Durmis igra desno, da vidimo kako bi se snasao sa Sivcem, a Hrelja lijevo.
Nemoj molim te više ništa da gledamo i pokušavamo :rol: Samo neka ponovi ovu postavu iz drugog poluvremena protiv toška, da opet ne ulazimo u utakmicu sa 4, 5 novih startera pa ganjaj 0:2 :mrgreen:

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 30 sep 2023, 23:28

Bekovi i krila Bratstva su danas mogli pokazati nasima kako se to radi. Pogotovo u prvom poluvremenu po njihovoj desnoj strani. Stalno su pravili visak i isli 2 na 1. I generalno su se njihovi igraci bolje postavljali, bili blize igracu i uvijek na lopti.
Kod nas nedostaje kreativnosti, borbenosti, samopouzdanja, a cini mi se i znanja. Cak i ono sto uradimo dobro, useremo na kraju jer fali to samopouzdanje i to se najvise vidi kod karalica.
Oni su u drugom pol pali i bili su zreli za preokret, ali nismo to znali iskoristiti. Nije mi jasno sto forsiramo centarsuteve kad igramo sa jednim spicem koji nema nikakvu podrsku, plus su centarsutevi poprilicno losi. U toj situaciji moras igraca pogodit u trepavicu da zabije. Mi nit imamo igraca koji dolazi na drugu stativu, niti iz drugog plana.
O nemoci u prvih 20 minuta je bespotrebno govoriti, ono je za ozbiljne analize i psihologa.
Pravda za flash-a!!!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 sep 2023, 23:32

macak_ je napisao/la:
30 sep 2023, 23:28
Bekovi i krila Bratstva su danas mogli pokazati nasima kako se to radi. Pogotovo u prvom poluvremenu po njihovoj desnoj strani. Stalno su pravili visak i isli 2 na 1. I generalno su se njihovi igraci bolje postavljali, bili blize igracu i uvijek na lopti.
Kod nas nedostaje kreativnosti, borbenosti, samopouzdanja, a cini mi se i znanja. Cak i ono sto uradimo dobro, useremo na kraju jer fali to samopouzdanje i to se najvise vidi kod karalica.
Oni su u drugom pol pali i bili su zreli za preokret, ali nismo to znali iskoristiti. Nije mi jasno sto forsiramo centarsuteve kad igramo sa jednim spicem koji nema nikakvu podrsku, plus su centarsutevi poprilicno losi. U toj situaciji moras igraca pogodit u trepavicu da zabije. Mi nit imamo igraca koji dolazi na drugu stativu, niti iz drugog plana.
O nemoci u prvih 20 minuta je bespotrebno govoriti, ono je za ozbiljne analize i psihologa.
Rahic, Rudar, Tomislav, Bratstvo. OZBILJNA ANALIZA PRVIH 20 MIN. Ludilo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 30 sep 2023, 23:32

Truhlo je napisao/la:
30 sep 2023, 23:08
30 sep 2023, 23:05

Nemoj molim te više ništa da gledamo i pokušavamo :rol: Samo neka ponovi ovu postavu iz drugog poluvremena protiv toška, da opet ne ulazimo u utakmicu sa 4, 5 novih startera pa ganjaj 0:2 :mrgreen:
Prvih 10 min protiv Toska bez srljanja,bunker ako treba,samo da ne primimo gol 🤣.Pa valjda je dosta vise za ovu sezonu rano primljenih golova na samom pocetku utakmice koji ruse zamisljenu koncepciju igre!Psihologa obavezno angazovati,samopouzdanje im je 0 i pored podrske koji nema ni jedan klub u ovoj ligi...Lezerni,pogubljeni totalno na pocetku vec par tekmi

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 01 okt 2023, 00:14

Masic
Durmis Tabakovic Hrelja/Karalic
Vardo Zuna
Bajramovic Smajic Isakovic Sivac
Durmo

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 01 okt 2023, 01:56

nicaze95 je napisao/la:
30 sep 2023, 21:18
Ja ne znam sta ljude kenjaju pa tjeraju Duvnjaka. Pola ekipe nam u kantonu bilo napreduju sad idu jace tekme oscilacije al sta.. kao ima Pavic lasalamet
Mehic iz Sim-bau predstavljen kao veliko pojacanje, on ga je otjerao jer covjek nije zadovoljan svojim statusom i zna da moze pored ovih ANTITALENATA igrati u vezi. Piljugu ni 5 minuta nije dao za 6 kola HALO?! Salkanovic je tu projekat i ne znam ko ga gura, garant neki vehabija, i ovaj Pehilj, svi su dobili vise minuta od njega, a momak je prosao i kanton s nama, 2 sezone u federalnoj iskustva kad je dosao, ali jbg prekrsio je pravilo koje ne vazi za svakog igraca. Pored hebenog karalica i durmisa ne moze igrati , to je ponizavanje. Ja bih prvi rekao daj mi papire !!!

De ba, sta imam vise pricati, karalic i durmis da se spoje zajedno nisu imali 2 gola u 8 kola. A tjeraju Piljuga, normalno da je momak nezadovoljan. On je TEZAK prekrsaj napravio prvi put a dijete je tog istog Čelika isto kao i svi ovi antitalenti, a Nurkovic i Isakovic se "pobili" i izvinuli kao i to je proslo bez sankcija. Ma jasta :rol:

Nelogicne stvari, nelogicni uvjeti za igrace, losa atmoafera, los trener.

Neko ocito ima "kredit" kod trenera, a neko nema, a svi ste kao to zaboravili, i to kao NIKO NIJE VECI OD KLUBA :rol: :rol:

Ako cemo po pravilima i disciplinskoj, Nurkovic i Isakovkc su napravili, ne tezak, nego PRETEZAK prekrsaj, 5 puta veci od bilo koga (ne samo Piljuga). Sve dok ne bude vrijedilo za svakog isto, ovo je KU*AC.
Zadnja izmjena: nickiZe88, dana/u 01 okt 2023, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 8 gostiju.