Prema sedmici ovo je svemirski brod.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa kad i jesu najbolji.VensanKasel je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:15Pa naravno da je ismijavanje , jer itekako ima materijala![]()
Apple 99% prezentacija je ponavljanje best ever![]()
Naravno , 100 puta ponovljena laž postane istinajasmin10 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:59Pa kad i jesu najbolji.VensanKasel je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:15Pa naravno da je ismijavanje , jer itekako ima materijala![]()
Apple 99% prezentacija je ponavljanje best ever![]()
Ti stvarno boluješ od neke bolesti.numanumaye22 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:48Pokusavat objasnit to likovima koji uzmu Redmi Note 9 Pro od 200-300 eura na 2 godine preko Telecoma. 64 MP kamera pise nazad. Kod iPhona manje ima. Kao i RAM, znaci Redmi bolji.![]()
To je isto kad kupis Peugeota i tjesis se da je bolji od Mercedesa zato sto nemas para da vozas bolje. Kao pa i jedno i drugo vozilo me odvuce od tacke A do tacke B, bolje sam prosao.![]()
![]()
pixel
Bolja je foto kamera na pixelu. iPhone ubjedljivo najbolju video kameru imaRobust je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:25pixel![]()
![]()
Bjez ba ja svoj pixel platio kao 14ku da sam uzeo, imao sam pare i za pro max da uzmem al jednostavno nekima ne odgovara iPhone i nema bolji experience od pixela posebno u kameri, bi mi smijesno nedavno sa jaranom se zajebavao ko ima bolji night mode pixel 7 pro il iphone 14 pro, malo je reci da ga je tuga uhvatila![]()
fkt sam pozitivno iznenadjen kamerom na pixelu bas hvata dobre fotografije i njihov naknadno procesiranje slike je vrhunsko imaju bas top algoritme za toVGS je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:27Bolja je foto kamera na pixelu. iPhone ubjedljivo najbolju video kameru imaRobust je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:25pixel![]()
![]()
Bjez ba ja svoj pixel platio kao 14ku da sam uzeo, imao sam pare i za pro max da uzmem al jednostavno nekima ne odgovara iPhone i nema bolji experience od pixela posebno u kameri, bi mi smijesno nedavno sa jaranom se zajebavao ko ima bolji night mode pixel 7 pro il iphone 14 pro, malo je reci da ga je tuga uhvatila![]()
Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravijasmin10 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:14Ti stvarno boluješ od neke bolesti.numanumaye22 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:48Pokusavat objasnit to likovima koji uzmu Redmi Note 9 Pro od 200-300 eura na 2 godine preko Telecoma. 64 MP kamera pise nazad. Kod iPhona manje ima. Kao i RAM, znaci Redmi bolji.![]()
To je isto kad kupis Peugeota i tjesis se da je bolji od Mercedesa zato sto nemas para da vozas bolje. Kao pa i jedno i drugo vozilo me odvuce od tacke A do tacke B, bolje sam prosao.![]()
![]()
Ovaj Vensan sigurno ne hejta IPhone jer ga ne može priustiti. Sigurno da može.
Kažu da je do novog iosa, softwerski bug, pa će riješiti updateomVensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:46Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravijasmin10 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:14Ti stvarno boluješ od neke bolesti.numanumaye22 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:48Pokusavat objasnit to likovima koji uzmu Redmi Note 9 Pro od 200-300 eura na 2 godine preko Telecoma. 64 MP kamera pise nazad. Kod iPhona manje ima. Kao i RAM, znaci Redmi bolji.![]()
![]()
Ovaj Vensan sigurno ne hejta IPhone jer ga ne može priustiti. Sigurno da može.![]()
Ma ja samo ismijavam Apple i ništa više , a i po meni ako već daješ tolike pare trebalo bi da je savršen telefon ...
Evo sad i ovaj strašni 15 Pro se pregrijava , znaš šta kažu iz Apple-a ? Kriv je Instagram![]()
![]()
![]()
Pa kako da ih ne ismijavam , haj mi reci ?![]()
Šta kažu u Telecomu kada stiže tvoj ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:55Kažu da je do novog iosa, softwerski bug, pa će riješiti updateomVensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:46Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravi![]()
Ma ja samo ismijavam Apple i ništa više , a i po meni ako već daješ tolike pare trebalo bi da je savršen telefon ...
Evo sad i ovaj strašni 15 Pro se pregrijava , znaš šta kažu iz Apple-a ? Kriv je Instagram![]()
![]()
![]()
da, nije samo na 15ki, nego i raniji modeli,VensanKasel je napisao/la: ↑02 okt 2023, 10:17Šta kažu u Telecomu kada stiže tvoj ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:55Kažu da je do novog iosa, softwerski bug, pa će riješiti updateomVensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:46
Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravi![]()
![]()
![]()
Je li softwerski bug i na ostalim telefonima ?
Nisam na bht, a i na koju god mrežu se prikačim ista priča. Do iphonea je definitivno, ne znam zašto.numanumaye22 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 12:50Mora da si na BH Telecomu gdje daju vise, najbrzi internet na Balkanu uvjerljivo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.