Pa vjerovatno da jesu s obzirom na populaciju, a i manje idu i dobijaju mjesto u shelteru. Crnci su oko 40% ukupnog broja beskucnika, ali ih je 13% populacije, sto znaci da imaju 3-4x vise sanse da budu homeless.ASD je napisao/la: ↑30 sep 2023, 07:45Sve se ubraja.alemsa je napisao/la: ↑30 sep 2023, 01:4220 puta vise ginu ubistvom od bijelaca (ali 90% je medjusobno), ali su bijelci mnogo vise skloni samoubistvu i predoziranju. Prosjek zivota im je oko 70 godina cini mi se, ali sumnjam da se ubistva, saobracajne nesrece i ostalo ubrajaju u to, nego samo prirodna smrt (koliko znam, moguce da grijesim).
Nego, kad god gledam izvještaje o beskućnicima, i tu mi se čini da su bijelci većina. Iako statistika kaže drugačije.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Neka si mu rekao. Tekashi nema šansi kod Džejle, pa je ljaga.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:19Ne iznosi ovako javno neprovjerene cinjenice i ne blati ime naseg goraždanskog bisera.
Onaj Hrvatić je latentni homeseksualac, prije bi mene i tebe taknuo, nego Dzejlu
Nije naša Džejla pokvarena i lagana. Bosanski ponos uz Lanu.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Cura najnormalnije ima gej frenda,a ni sama ne voli muskarce,bezveze prica.IceTea je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:31Neka si mu rekao. Tekashi nema šansi kod Džejle, pa je ljaga.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:19Ne iznosi ovako javno neprovjerene cinjenice i ne blati ime naseg goraždanskog bisera.
Onaj Hrvatić je latentni homeseksualac, prije bi mene i tebe taknuo, nego Dzejlu
Nije naša Džejla pokvarena i lagana. Bosanski ponos uz Lanu.![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Samo nek je ljagat ono što je pošteno i čedno.L-Train je napisao/la: ↑30 sep 2023, 14:46Cura najnormalnije ima gej frenda,a ni sama ne voli muskarce,bezveze prica.IceTea je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:31Neka si mu rekao. Tekashi nema šansi kod Džejle, pa je ljaga.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:19
Ne iznosi ovako javno neprovjerene cinjenice i ne blati ime naseg goraždanskog bisera.
Nije naša Džejla pokvarena i lagana. Bosanski ponos uz Lanu.![]()
Da je više ovakvih djevojaka kod nas, bolja bi država bili.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Tačno tako, Džejla svakako ne voli muške i ima curu19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:19Ne iznosi ovako javno neprovjerene cinjenice i ne blati ime naseg goraždanskog bisera.

-
- Kontakt:
Ne mozes ti to narodu objasniti, pljuju našu Džejlicu i mamicu Editu, a onanisu na tamo neke Hane, Amre, Teodore...
Sreća pa druge dvije sestre joj ne prolaze kroz ovaj medijski linč i hajku
Dzejla je pametno i odgojeno čeljade, pri tome velika vjernica koja ne pije alkohol i redovni stavlja story uz Ramazan.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dzejla ramovic = hana hadziavdagic
- akisarajevo92
- Kontakt:
postoji li neki stan u Sarajevu koji se prodaje a da nije "LUKSUZAN", ako pitas agente nekretninama ocito da ne postoji 

Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
https://youtube.com/shorts/ALYPqniYssM? ... gFe3O41SJOalemsa je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:20Pa vjerovatno da jesu s obzirom na populaciju, a i manje idu i dobijaju mjesto u shelteru. Crnci su oko 40% ukupnog broja beskucnika, ali ih je 13% populacije, sto znaci da imaju 3-4x vise sanse da budu homeless.ASD je napisao/la: ↑30 sep 2023, 07:45Sve se ubraja.alemsa je napisao/la: ↑30 sep 2023, 01:42
20 puta vise ginu ubistvom od bijelaca (ali 90% je medjusobno), ali su bijelci mnogo vise skloni samoubistvu i predoziranju. Prosjek zivota im je oko 70 godina cini mi se, ali sumnjam da se ubistva, saobracajne nesrece i ostalo ubrajaju u to, nego samo prirodna smrt (koliko znam, moguce da grijesim).
Nego, kad god gledam izvještaje o beskućnicima, i tu mi se čini da su bijelci većina. Iako statistika kaže drugačije.
Kakva hrabrost

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
VensanKasel je napisao/la: ↑30 sep 2023, 20:55https://youtube.com/shorts/ALYPqniYssM? ... gFe3O41SJO
Kakva hrabrost![]()
![]()
![]()

Jos ga i na sud za ratne zlocine
Luksuz je ziviti u Sarajevuakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:29postoji li neki stan u Sarajevu koji se prodaje a da nije "LUKSUZAN", ako pitas agente nekretninama ocito da ne postoji![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Bar da jeste luksuzan kao sto piseakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:29postoji li neki stan u Sarajevu koji se prodaje a da nije "LUKSUZAN", ako pitas agente nekretninama ocito da ne postoji![]()

Hana lopov, ukrala konju glavu, Amra Džeka ravaku, tresao je ko je stigao, Teodora najveća ravaku ikad na Balkanu. Lejla Ramović i ona plavka realno i nisu na nivou mame Ramović i naše najljepše djevojke u BiH Džejle.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 15:28Ne mozes ti to narodu objasniti, pljuju našu Džejlicu i mamicu Editu, a onanisu na tamo neke Hane, Amre, Teodore...
Sreća pa druge dvije sestre joj ne prolaze kroz ovaj medijski linč i hajku
Dzejla je pametno i odgojeno čeljade, pri tome velika vjernica koja ne pije alkohol i redovni stavlja story uz Ramazan.

Džejla posti, ne pije, ne puši, sve joj je sveto.
I ne prima čundaru svaki vikend.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- numanumaye22
- Kontakt:
I ne iskacu joj momci iz jarka.
Lejla je najljepsa od sestara Ramovic,treba biti objektivan.
Je.bo ga ti, Lejla najlošija.

Nego ima ova influenserica naša Amina, možda joj zaprijeti.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Meni najljepsa u faci od njih,dok mi je ona treca sestra bezveze.
Ako je influenserica onda nema sanse da je ne znam

- VensanKasel
- Kontakt:
Yebe Kesić , ne vadi

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Meni nije. Ona mi je prosjek ovako, plus je previse razmazena i to mi je antipaticno. Šejla se trudi, trenira, ali dzaba joj trening kad je majka priroda nagradila Dzejlu i Editu da izgledaju bolje od nje, a prstom ne mrdaju.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Realno mama ih prekucava.

Ma ova Efendić, malo smara al dobra je. Dobro izgleda uživo.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.