English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Znaci nista nije dobro?
Ja ne vidim nikakvo izvinjenje u njihovoj izjavi
Ali nisu onda kriminalci kad svakom timu mozes nabrojati ihihi situacija kada su bili zakinuti. Nije ciljano jedan tim da se gura, drugi spusta, svi se zakidaju. Sto dovodi do zakljucka da su nesposobni i ne znaju raditi posao. Ne vidim zavjeru u svemu ovome.
https://twitter.com/paul_tomkinsFinn je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:41Ali nisu onda kriminalci kad svakom timu mozes nabrojati ihihi situacija kada su bili zakinuti. Nije ciljano jedan tim da se gura, drugi spusta, svi se zakidaju. Sto dovodi do zakljucka da su nesposobni i ne znaju raditi posao. Ne vidim zavjeru u svemu ovome.
Pregledaj ponekad
Hvala legendo. Arsenal ove sezone osvaja.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 20:34A vi prvo pretpostavljam![]()
Nista onda cestitam na tituli![]()

Ma ljudi igraju kladaru 10000%, najlakse im je na kartone dobiti, ovo danas je dno dna sto se tice kartona, kako crvenih tako i zutih.
Evo kad Neville i Goldbridge kazu da je ovo sudjenje za qrac i da je ovo bila pljacka onda je jasno ko dan o cemu se radi
Evo kad Neville i Goldbridge kazu da je ovo sudjenje za qrac i da je ovo bila pljacka onda je jasno ko dan o cemu se radi
CPOJ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest se Bournemouth zafrkao sa trenerom. Trebali su ostaviti proslogodisnjeg, ovako mrtva trka sa Lutonom za opstanak.
Jbga do neki dan sam mislio da liga radi protiv Arsenala, sada vidim da rade protiv Liverpoola. Ja bi na njihovom mjestu istupio iz lige.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Čovjek bukvalno ovo napisao gore:
Nije ciljano jedan tim da se gura, drugi spusta, svi se zakidaju. Sto dovodi do zakljucka da su nesposobni i ne znaju raditi posao. Ne vidim zavjeru u svemu ovome.

Nije ciljano jedan tim da se gura, drugi spusta, svi se zakidaju. Sto dovodi do zakljucka da su nesposobni i ne znaju raditi posao. Ne vidim zavjeru u svemu ovome.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Maddison strasan. Za sad najbolje pojačanje u ligi, on i trener sami i vise nego nadoknadili Kanea.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa ni Madders nije nikakvu razliku pravio dns sa 2 igrača više.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Očajno pokušava biti sarkastičan, teški cringe.
Skandalozne odluke danas ali ovo traje već dobre dvije-tri godine samo se timovi mjenjaju iz tjedna u tjedan iako vjerujem da su danas uspjeli podići ljestvicu vrlo visoko i bojim se pomisliti kako će ovo nadmašiti ubuduće jer ne znam koliko više možeš oštetiti jedan tim.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Jer je covjek pametan, sto puta sam isto napisao i gledao kako rade greske protiv Tottenhama, pa eto protiv Arsenala cist crveni kad je bio faul nad Vicariom pa nikom nista.
Radi bas drugih pisem. Zamisli bit mozak koji misli da se liga okomila na jedan klub i bas taj klub je onaj za kojeg navijas
Gledo si ti karinu moju.

Mogao je dan i gori bit.
Mogao je dan i gori bit.

Fazon je sto kao covjek treba priznati i reci: jest greska, i to vecina pravih navijaca i uradi. Problem je kad se na greske ukazuje a nista se ne popravlha, nije ovo prva greska ali je ova najveca ikad. Pa cak se i organizacija oglasila.
Al yebo ljude koji pravdaju ustaski rezim, bolje reci, to nisu ljudi i staviti ih na foe.
Al yebo ljude koji pravdaju ustaski rezim, bolje reci, to nisu ljudi i staviti ih na foe.
CPOJ
Pa niko nije glup normalno da je greska, al eto ti ne bi slavio da Liverpool zabije u zadnjoj minuti. Mani me moralnih prodika. Gledaj mu potpisaqaa18 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:58Fazon je sto kao covjek treba priznati i reci: jest greska, i to vecina pravih navijaca i uradi. Problem je kad se na greske ukazuje a nista se ne popravlha, nije ovo prva greska ali je ova najveca ikad. Pa cak se i organizacija oglasila.