Ma kakvi to. Vidjećeš kako plava lokomotiva šamara Škripare sad.MrAmarOsim je napisao/la: ↑30 sep 2023, 20:48ljoŽeta bi ova Stupčanica uzela na sred Grbavice.IceTea je napisao/la: ↑30 sep 2023, 18:18Ne brukaj se i ti majke ti. Željo bi ovoj Stupčanici 3 strpao, od nas ispao. Da su bolji dobili bi na Tušnju i ne bi se obrukali u Tešnju.
Nevjerovatno kako svi pokušavate da kopirate bivšeg forumaša Justina, sa trollovanjem, ali nikako vam ne ide. Sorry not sorry.![]()
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Hoće li neko napisati koliko je bilo Robijaša? Toliko vas sramota?
Lako je nama nešto prebacivat, kad vama treba, ušutite se.
Grohnuo Boga mi LikČe opasno. A i posjeta sve slabija.
Lako je nama nešto prebacivat, kad vama treba, ušutite se.

Grohnuo Boga mi LikČe opasno. A i posjeta sve slabija.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- prisonbreak
- Kontakt:
Odlicna brojka kad uzmes udaljenost.
Ne odgovaramo, jer ne zelimo ulaziti u raspravu.
Preko 100 Robijasa je bilo, svaka im cast.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma kakva rasprava, ozbiljno pitam. Ima li slika kakvih?prisonbreak je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:19Odlicna brojka kad uzmes udaljenost.
Preko 100 Robijasa je bilo, svaka im cast.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne mogu pronaci, a nisam ni bio na utakmici. Dalje, sam komentator je rekao za brojku oko 100 Robijasa.IceTea je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:20Ma kakva rasprava, ozbiljno pitam. Ima li slika kakvih?prisonbreak je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:19Odlicna brojka kad uzmes udaljenost.
Preko 100 Robijasa je bilo, svaka im cast.![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Svaki put slike izlaze dan poslije utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Grohnuo si kada dva gostovanja zaredom preskočiš, a ne kada na svako odeš i brojka ti nikad nije ispod 100.
LikČe se još traži, da smo kanta, ne bi se 3 utakmice vracali i zabijali 2 gola. Da nismo kiksali barem jednu utakmicu kući, bio bi ok učinak za početak. Vidjet ćemo naredne dvije, a vama bi bilo bolje da fokus prebacite na žute šupčine, vrebaju opasno

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Auuu gledam raspored Stupčanice, vrlo lako bi mogli stići Slobodu do kraja polusezone
Još Sloboda gostuje kod Miće, u Zenici, u močvari u Maglaju, Goražde...
Žute šupčine šute i rade u tišini

Još Sloboda gostuje kod Miće, u Zenici, u močvari u Maglaju, Goražde...
Žute šupčine šute i rade u tišini

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Preko 100 Robijasa, a fantasticno navijanje. Lijepo odjekuje "Zenico volim tvoje Bilino..."
I na kraju aplauz podrske nasim momcima. Kako god igrali, zna se ko ih bodri i nosi.
I na kraju aplauz podrske nasim momcima. Kako god igrali, zna se ko ih bodri i nosi.
Celik!3,2,2.
Auu brate, šta je ovo. Lagano mogu imati 7/7 do kraja.

A mi Gor, Čel, Bra, Sim u gostima...
Mogli bismo mi na kraju polusezone biti u nekoliko bodova.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- legenda reala
- Kontakt:
Bolan poraz 90 minuta 0:1, 92 2:1
valjda se oporavimo do Slobode

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A onda još na proljeće vas čeka obrnuti mačkov raspored, 5 u gostima i 3 kući u prvih 8 utakmica...
Gledaj šta oni indijanci u Kaknju uradiše jučer, šta misliš kakvo će ludilo biti na proljeće tek, kad se oni budu čupali, pa ono će biti standard ponašanja u borbi za opstanak

Izgleda da najteze tek slijedi, ako preguramo sad ova tri teska gostovanja 2/3 posla su zavrsene.
Stupcanica prosle sezone 16P-4N-10I omjer, bice tu kikseva sigurno, i mi se moramo negdje oskliznuti kad tad.
Očekujem kiks Stupcanice vec u Gradaccu, remi bar.
Stupcanica prosle sezone 16P-4N-10I omjer, bice tu kikseva sigurno, i mi se moramo negdje oskliznuti kad tad.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Ma kakvi, neće ovdje biti ništa završeno na polusezoni. Gošk se prošetao prošle sezone jer nije imao ni jednog konkurenta za ulazak i možda najtanja sezona prve lige ikad. Isto tako i Posušje kad je ulazilo. Sada ima Stupčanica koja puca na ulazak, par solidnih ekipa za vrh, Čelik, Banovići, Goražde, Tomislav...Volkan je napisao/la: ↑01 okt 2023, 09:35Izgleda da najteze tek slijedi, ako preguramo sad ova tri teska gostovanja 2/3 posla su zavrsene.
Još ovi tradicionalni prvoligaši u zoni ispadanja, tu na zimu očekujem promjene i jačanje ekipa u borbi za opstanak.
Ništa drugo nisam ni očekivao, bili smo već u ovoj ligi, i sve mi je jasno.Truhlo je napisao/la: ↑01 okt 2023, 09:29A onda još na proljeće vas čeka obrnuti mačkov raspored, 5 u gostima i 3 kući u prvih 8 utakmica...
Gledaj šta oni indijanci u Kaknju uradiše jučer, šta misliš kakvo će ludilo biti na proljeće tek, kad se oni budu čupali, pa ono će biti standard ponašanja u borbi za opstanak![]()
Ako si jedini kandidat, nećeš imati problema, ne moraš nešto posebno ni kupovati, ali ako ima više kandidata, ulazi ko više odriješi kesu. Bilo i bit će

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nama svaki period koji dolazi, teži od onog prije njega. K'o da igramo Championship jbt.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
simonknows je napisao/la: ↑01 okt 2023, 09:58Nama svaki period koji dolazi, teži od onog prije njega. K'o da igramo Championship jbt.

Jbg, realno Gor, Čel, Bra, Sim će biti teška gostovanja. Kući Tomislav neće biti lak zalogaj...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Bratstvo težeod Banovića? Simm Bau od Zvijezde kojoj je gorilo i još gori pod nogama? Hadžići su isto nezgodni bili pa smo dobili. Goražde može se vala dobiti. Čelik, milion puta smo jači, to će ti i oni potvrditi da igrački nemaju šanse, jedino na navijače i domaći teren nešto.Sky9 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:01simonknows je napisao/la: ↑01 okt 2023, 09:58Nama svaki period koji dolazi, teži od onog prije njega. K'o da igramo Championship jbt.![]()
![]()
![]()
Jbg, realno Gor, Čel, Bra, Sim će biti teška gostovanja. Kući Tomislav neće biti lak zalogaj...
Ne kažem da ćemo sve dobiti, može neki X, a teško gdje ćemo izgubiti. Pa vidiš samo šta smo sve prošli već, Željo, Stupčanica kući, Banovići i Gradačac u gostima, ove slabije rasturili bukvalno od qrca.
Vidićemo danas na šta će ispasti ovo sa Mladosti, ako i to uzmemo ovako izmrcvareni, Bgm malo ko nam može na crtu.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Kako odmiče prvenstvo, sve će biti teže uzimati bodove u gostima, jer će poraz kući domaćina gurati ka ispadanju.simonknows je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:06Bratstvo težeod Banovića? Simm Bau od Zvijezde kojoj je gorilo i još gori pod nogama? Hadžići su isto nezgodni bili pa smo dobili. Goražde može se vala dobiti. Čelik, milion puta smo jači, to će ti i oni potvrditi da igrački nemaju šanse, jedino na navijače i domaći teren nešto.Sky9 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:01simonknows je napisao/la: ↑01 okt 2023, 09:58Nama svaki period koji dolazi, teži od onog prije njega. K'o da igramo Championship jbt.![]()
![]()
![]()
Ne kažem da ćemo sve dobiti, može neki X, a teško gdje ćemo izgubiti. Pa vidiš samo šta smo sve prošli već, Željo, Stupčanica kući, Banovići i Gradačac u gostima, ove slabije rasturili bukvalno od qrca.
Vidićemo danas na šta će ispasti ovo sa Mladosti, ako i to uzmemo ovako izmrcvareni, Bgm malo ko nam može na crtu.

Zato je super što smo ovako odradili početak, a bilo bi fenomenalno kad bismo imali 10/10 pred Čelika. Protiv nas će ginuti, ja bih sad potpisao remi tamo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 6 gostiju.