NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Sta rec ne znam kad sve se vratis unazad bod ko kuca i maximum.Prvih 30 minuta mozda najgore u zadnjih nekoliko sezona pa oni su do 5 minuta imali 2 sanse.Nakon drugog gola poceli su se budit dali gol posle izjednacili i do kraja Karalic fula 100% sansu a doduse i ono Durmo glavom izvadi i imali su jos oni opasnijih napada i nesto i mi..Sve u svemu bod solidan.
Sudije ne znam sta rec ono ne bi im sad nesto prigovorio puno a za crveni ono jest tj drugi zuti karton .Kakva liga takve sudije ali vise su igraci krivi neg sudije u svim uzakmicama tako i danas.Imali smo u Rahicu vise igraca pa nista.
Sto se tice Duvnjaka naravno podrska mu i treba ostat a i ja mislim cak da je vise do njeg nego do igraca ,znaci ne ide ga nikako to poslozit i da ti imas 7 najmanje igraca startnih a treba i Talha i Hrelja igrat uvijek.
Trebamo se mi jos adaptirat na ovu ligu,ovdje ti imas i doktorskih igraca i trenera za ovu ligu dok se mi jos trazimo ali vijerujem da ce to krenit na bolje.Ne zaostajemo mi puno to je 3 boda za trecim a realno Slobodna je nedostizna pa mozda i Stupcanica,samo ne smijemo padat nikako ispod 7 mijesta.
Sljedecu pokusat dobit Toska i bod u gostima pred Slobodu i ne izgubit tu utakmicu .
A sto se tice Zrinjskog to samo odigrat pa kako bude
Sudije ne znam sta rec ono ne bi im sad nesto prigovorio puno a za crveni ono jest tj drugi zuti karton .Kakva liga takve sudije ali vise su igraci krivi neg sudije u svim uzakmicama tako i danas.Imali smo u Rahicu vise igraca pa nista.
Sto se tice Duvnjaka naravno podrska mu i treba ostat a i ja mislim cak da je vise do njeg nego do igraca ,znaci ne ide ga nikako to poslozit i da ti imas 7 najmanje igraca startnih a treba i Talha i Hrelja igrat uvijek.
Trebamo se mi jos adaptirat na ovu ligu,ovdje ti imas i doktorskih igraca i trenera za ovu ligu dok se mi jos trazimo ali vijerujem da ce to krenit na bolje.Ne zaostajemo mi puno to je 3 boda za trecim a realno Slobodna je nedostizna pa mozda i Stupcanica,samo ne smijemo padat nikako ispod 7 mijesta.
Sljedecu pokusat dobit Toska i bod u gostima pred Slobodu i ne izgubit tu utakmicu .
A sto se tice Zrinjskog to samo odigrat pa kako bude
Samo da pohvalim odbranu durme koja nas je izvukla na 2 2 mali je postaje ozbiljan golman i zasluzuje sve pohvale
Karalic i nekad prodze samo ako je pravo trcat dribling 0 ali et i prodzw momak istrci sve ok ali brate nezna centrirat il nabije il upadnje il u korner slab je totalno na centarsutu.
Duvnjače, bolje reci da idemo protiv Toška na 2:2, ne na pobjedu
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Stvarno Zelim da Duvnjak uspije u Celiku I da ga krene Ali sve vise je primjetno da nemoze ni on a ni neki igraci vise od durge lige.Po meni treba ostaviti do zimske pauze da Vidimo Moze li razdrmati ekipu i pohvatati konce ako ne onda bi bio red da on Sam Kaze da Nije to to I da neko drugi pocne graditi ekipu i taktiku za slijedecu sezonu
Celik Zenica
Pokušalo se i 4 3 3 i to je katastrofalno bilo. Očigledno nismo još na nivou da igramo različite sisteme. Neka se igra ono što se zna, 4 2 3 1 bez nekih rotacija i to je to. Izvuči postavu za tošk na osnovu ovog drugog poluvremena i na osnovu drugog protiv Tomislava. Dobiješ otprilike ovo: Durmo, Sivac, Isakovic, Smajic, Bajramovic, Vardo, Zuna, Tabakovic, Durmis, Hrelja/Karalic, Masic.
Ako nista, barem danas ima kamara pouka za izvuci:
- Arnautovic ne moze starter biti, Bajramovic neka igra beka
- Smajic moze igrati u paru sa Isakom
- Zuna, Vardo, Tabaković dobitna kombinacija u veznom redu
Ako nista, barem danas ima kamara pouka za izvuci:
- Arnautovic ne moze starter biti, Bajramovic neka igra beka
- Smajic moze igrati u paru sa Isakom
- Zuna, Vardo, Tabaković dobitna kombinacija u veznom redu
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Svaka čast Bratstvu na ovakvoj igri. Očekivao sam da se povuku potpuno u drugom poluvremenu, ali ni poslije naseg drugog gola nisu umrtvili igru.
Honda pokazao da jos uvijek nije sazrio za cuvanje ozbiljnijeg igraca.
Smajić dobar. Vardo, Žuna i Talha dobri u drugom poluvremenu, istina da je Žuna solirao u nekim situacijama previse i da nas je moglo kostati to.
Bajramovic se navikao vec nema sta, Sivac najspremniji igrac nas, mislim da bi komotno mogao odigrati jos jedno poluvrijeme.
Prvo poluvrijeme katastrofa, gore nego protiv Tomislava, drugo ozbiljno krenuli i dosao je rezultat. Živim za dan kad ce Čelik na gostovanju napasti od prve minute.
Honda pokazao da jos uvijek nije sazrio za cuvanje ozbiljnijeg igraca.
Smajić dobar. Vardo, Žuna i Talha dobri u drugom poluvremenu, istina da je Žuna solirao u nekim situacijama previse i da nas je moglo kostati to.
Bajramovic se navikao vec nema sta, Sivac najspremniji igrac nas, mislim da bi komotno mogao odigrati jos jedno poluvrijeme.
Prvo poluvrijeme katastrofa, gore nego protiv Tomislava, drugo ozbiljno krenuli i dosao je rezultat. Živim za dan kad ce Čelik na gostovanju napasti od prve minute.
-
- Kontakt:
Ja ne bih Duvnjaka otpisivao i vec sada mu zamjenu trazio pa ko god bio.Covjek je vodio tim u najtezim godima koje Celik pamti.Podrzavao je klub i njegovu politiku cijele ove godine.Doveo je mnoge zenicke igrace pogotovo iz mladjih pogona i napravio mladu perspektivnu ekipu kojo treba jos vremena.Da treba kvlatetniji pojacanja-treba ali ne vise onih koji bi dosli da uzmu kintu.Covjek je tek dobio odgovarajucu trenersku diplomu.Nisu ni Gvardiola sa Barcelonom ili Klop sa Majncom vrhunski tim napravili za 2-3 sezone.Mi jos nismo za PL i to je ok.Saburaaaaa
Pa ljudi sta gledate Karalic drugo jedan od najbolji pogledajte snimak utkmiceNekiForumas je napisao/la: ↑30 sep 2023, 18:10Slazem se s tobom za Talhu. Kad god je igrao momak je top odigrao, danas isto. Mislim da si jedini od priprema cak koji je od potencirao na to da Talha mora igrat.zamorano je napisao/la: ↑30 sep 2023, 18:00100 puta napisao i 101 prvi ču MALI TALHA MORA IGRAT SVAKU UTAKMICU OD POČETKA,MORA!!! vidi se iz aviona da mora igrat!!! Ovu ekipu iz drugog poluvremena protiv Toška staviti od prve do 75 minute! Jednom za sva vremena mora se ustaliti 6 - 7 imena u prvom sastavu! Protiv Toška izvest sastav Durmo,Sivac,Bajramovič,Isakovič,Smajič,Vardo,Žuna,Tabakovič,Durmiš,Mašič,Hrelja....Karalič je bezopasan ma gdje igrao! Čini mi se da više nije ni do igrača več je više do Duvnjaka i njegove nesigurnosti u samoga sebe!
Ali se ne slazem za Karalica, momak je pokidao drugo poluvrijeme nisu ga mogli cuvat. Prvo lose, al realno po meni nema igraca da je dobro odigrao prvo poluvrijeme.. ubili su ih, taktika i formacija jednostavno nije proslo.
Stvarno ne kontam psihu nasih igraca! Svaki ulazak u utakmicu mi vec na pocetku gubimo 1 ili 2 razlike kao danas! Katastrofa prvih pola sata, pa nismo se sastavili s loptom!Lezerno,bezvoljno...Sreca bolji nastavak,ne izgubismo pa se nisam popisan kuci vratio ...Arnautovic grozan,Karalic takodje
Još jedna stvar, tačno se vidi ovaj bezobrazluk nižeg ranga na prethodnim utakmicama. Naši očigledno nisu na to navikli i budu lako isprovocirani. Ona hrvačka bacanja, odgurivanja pred kraj, prekidi igre.. ova naša omladina se posebno brzo iznervira, to nikako ne smije biti slučaj.
Ja ne znam sta ljude kenjaju pa tjeraju Duvnjaka. Pola ekipe nam u kantonu bilo napreduju sad idu jace tekme oscilacije al sta.. kao ima Pavic lasalamet
- prisonbreak
- Kontakt:
Mora se konstatovati da imamo lose suđenje, par utakmica smo opasno pokradeni.
Danas dva cista crvena kartona, prva situscija na Zuni, komentator sam govori ovdje treba ici crveni karton, drugs situacija dole hrvacki zahvat Poturalica, ono nije normalno da nije zuti karton, a prije tog je imao zuti karton. Par cisith faulova nije mam svirano oko njihovog kaznenog.
Prije tog protiv Radnika smo imali lose suđenje, pa u kupo poslije Buducnosti ja nisam mogao vjerovati sta nam covjek radi.
Bilo je jos dosta situacija gdje je suđenje bas protiv nas.
Mislim da Duvnjak i sam zna 11 startnih protiv Toska.
Durmo, Sivac, Isakovic, Smajic, Bajramovic, Zuna, Vardo, HRELJA/Karalic, Talha, Durmis i Masic
Izmjene bi bile Karalic umjesto Hrelje ili obratno, Saric umjesto Talhe tj iza Masica, pozicija koja mu odgovara.
Danas dva cista crvena kartona, prva situscija na Zuni, komentator sam govori ovdje treba ici crveni karton, drugs situacija dole hrvacki zahvat Poturalica, ono nije normalno da nije zuti karton, a prije tog je imao zuti karton. Par cisith faulova nije mam svirano oko njihovog kaznenog.
Prije tog protiv Radnika smo imali lose suđenje, pa u kupo poslije Buducnosti ja nisam mogao vjerovati sta nam covjek radi.
Bilo je jos dosta situacija gdje je suđenje bas protiv nas.
Mislim da Duvnjak i sam zna 11 startnih protiv Toska.
Durmo, Sivac, Isakovic, Smajic, Bajramovic, Zuna, Vardo, HRELJA/Karalic, Talha, Durmis i Masic
Izmjene bi bile Karalic umjesto Hrelje ili obratno, Saric umjesto Talhe tj iza Masica, pozicija koja mu odgovara.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakva zamjena trenera? Prije toga prvo zamjenit ekipu, pa ako i tad ne bude islo, onda mijenjat trenera. Duvnjak samo treba biti hrabriji i malo zagalamiti, ostalo ce doci.
Pricate o nekim sutevima Bratstva, a niko da spomene da je njihov golman izvukao dvije ispod precke.
Ne smijemo sebi dopustiti da krecemo u utakmicu sa 1-0 za protivnika. Od prve do zadnje minute, ozbiljno odigrati.
Robijasi cista desetka. Na kraju aplauz, pozitivan govor i podrska.
Pricate o nekim sutevima Bratstva, a niko da spomene da je njihov golman izvukao dvije ispod precke.
Ne smijemo sebi dopustiti da krecemo u utakmicu sa 1-0 za protivnika. Od prve do zadnje minute, ozbiljno odigrati.
Celik!3,2,2.
Što je najgore ovakvo sudjenje nije samo u gostima, nego i na Bilinom, pa sjetite se ne Budućnosti nego Tomislava, kada je onom malom tamnom iz Tomislava oprostio drugi žuti u prvom poluvremenu kada je cijeli zapad skočio. Danas skolski primjer 2 crvena kartona, jos onaj ima zuti karton Poturalić i nedaje mu drugi žuti. Prvi crveni nad Žunom udara ga šakama u prsa nakon povlačenja sa ledja sto je prvo to žuti karton pa onda udaranje. I komentator koji je neutralan govori isto.
Idu dva kantonalna meča prije Slobode. Uvezati konačno pobjede da skine i Duvnjak pritisak sa sebe. Ne vidim način na koji Tošk ovakav može ugroziti na BP Čelika.
Moze jedino ako Duvnjak stavi Karalića na stopera a Mehića na centarfora.
Idu dva kantonalna meča prije Slobode. Uvezati konačno pobjede da skine i Duvnjak pritisak sa sebe. Ne vidim način na koji Tošk ovakav može ugroziti na BP Čelika.
Moze jedino ako Duvnjak stavi Karalića na stopera a Mehića na centarfora.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ekipa je u blagoj rezultatskoj krizi, ali momci se trude i sigurno da im treba podrška. Duvnjak je perspektivan trener i nema govora o prekidu saradnje s njim.
Mi kao navijači moramo popraviti i naše greške. Neprihvatljivo je da se organizirano psuju i živi i mrtvi domaćinima (i u G. Rahicu i danas u Gracanici). Ljudi nas domaćinski dočekali, a mi im vraćamo kao najveći primitivci.
Mi kao navijači moramo popraviti i naše greške. Neprihvatljivo je da se organizirano psuju i živi i mrtvi domaćinima (i u G. Rahicu i danas u Gracanici). Ljudi nas domaćinski dočekali, a mi im vraćamo kao najveći primitivci.
Zenica je Bosne zjenica
Momci se tek počnu trudit kad prime 2 komada, do tad se povlače ko krepane mačke i primaju loptu ko bukove klade.nightz je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:45Ekipa je u blagoj rezultatskoj krizi, ali momci se trude i sigurno da im treba podrška. Duvnjak je perspektivan trener i nema govora o prekidu saradnje s njim.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kakav ti je Arnautović bio?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:39Kakva zamjena trenera? Prije toga prvo zamjenit ekipu, pa ako i tad ne bude islo, onda mijenjat trenera. Duvnjak samo treba biti hrabriji i malo zagalamiti, ostalo ce doci.

Izgleda da se i tu konačno riješenje našlo, smajić in, bajramović na beka. Time se izgleda i riješava zadnja kockica u Duvnjakovoj slagalici

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Tako je. Citavo drugo poluvrijeme je pravio razliku ne samo prodorima nego i pasovima, kombinacijama sa Sivcem, dva, tri puta ga je odlicno izbacio, a prodora je 5 imao najmanje, faulova cistih sto nisu svirani nad njim u opasnoj zoni, poslije trener beka zamjeno jer ga je ubio Karalic. Treba bit realan i rec kad je lose lose je kad je dobro dobro je.denisov je napisao/la: ↑30 sep 2023, 20:57Pa ljudi sta gledate Karalic drugo jedan od najbolji pogledajte snimak utkmiceNekiForumas je napisao/la: ↑30 sep 2023, 18:10Slazem se s tobom za Talhu. Kad god je igrao momak je top odigrao, danas isto. Mislim da si jedini od priprema cak koji je od potencirao na to da Talha mora igrat.zamorano je napisao/la: ↑30 sep 2023, 18:00100 puta napisao i 101 prvi ču MALI TALHA MORA IGRAT SVAKU UTAKMICU OD POČETKA,MORA!!! vidi se iz aviona da mora igrat!!! Ovu ekipu iz drugog poluvremena protiv Toška staviti od prve do 75 minute! Jednom za sva vremena mora se ustaliti 6 - 7 imena u prvom sastavu! Protiv Toška izvest sastav Durmo,Sivac,Bajramovič,Isakovič,Smajič,Vardo,Žuna,Tabakovič,Durmiš,Mašič,Hrelja....Karalič je bezopasan ma gdje igrao! Čini mi se da više nije ni do igrača več je više do Duvnjaka i njegove nesigurnosti u samoga sebe!
Ali se ne slazem za Karalica, momak je pokidao drugo poluvrijeme nisu ga mogli cuvat. Prvo lose, al realno po meni nema igraca da je dobro odigrao prvo poluvrijeme.. ubili su ih, taktika i formacija jednostavno nije proslo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.