FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zeljkovic na klupi hm
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stalno pricamo treba podrska, jeste imao kikseva al hajde da to zaboravimo mlad golman sad mu treba podrska,ne moramo uvijek razapinjati igrace nakon gresaka. Rozman pokazuje da mu vjerujemo hajmo i mi vjerovati. Vamos Rajvosa.
Šta lik treba da uradi da ne bude prvi golman?
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 30 sep 2023, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
- belosevic23
- Kontakt:
Cak i ove Brgule imaju svoj autobus, a mi se prebacujemo Centrom ko na ekskurziju
opet kao gljive poslije kise se pojavljuji likovi sa nekom negativom.
Sahinovic je nas prvi golman + zastiveno godiste i pomirote se sa tim, decko ima kikseve ali nadocice sigurno.
Svidja mi se sto je izveden nas mozda i najjaci sastav i zelim da sto prije zabijemo gol.
Zvijezda jeste najlosiji tim u ligi ali vidjet cete veceras kako su ofanzivni i prave mnogo problema, jos veceras dobar teren, pun stadion ginut ce da naprave sto bolji rezultat
Sahinovic je nas prvi golman + zastiveno godiste i pomirote se sa tim, decko ima kikseve ali nadocice sigurno.
Svidja mi se sto je izveden nas mozda i najjaci sastav i zelim da sto prije zabijemo gol.
Zvijezda jeste najlosiji tim u ligi ali vidjet cete veceras kako su ofanzivni i prave mnogo problema, jos veceras dobar teren, pun stadion ginut ce da naprave sto bolji rezultat
Pa zar nismo apsolvirali Šahinovića do sad i zašto je na golu.
Ako je neko zaboravio da se prisjetimo Trako ili Šahinović.
Ako je neko zaboravio da se prisjetimo Trako ili Šahinović.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Brani Rogić, umjesto Julardžije ide Buljubašić.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ja mislim da je Muhamed zbog komentara i psovki lazirao povredu, da ne mora braniti, jer je vjerovatno nakon svega u grcu, vjerovatno sad strah ima stati na gol nakon psovki i svega. Torturu dozivio prethodnih 7 dana, i bas odjednom se povrijedi narednu
-
- Kontakt:
Jedino ako je lud, sta Rogic bude dobar veceras, ostane i za derbi i ako i tu dobar bude ode Saha u rezerve dugotrajno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
HAJMO ROGIĆU DOKTORE
-
- Kontakt:
Izgleda ga ovo pravilo do 21 god,drzi na golu,jer vidis da je morao izvesti Julardziju,tako da sigurno konta bolje Sahinovica da ostavim nego Julardziju vani,mada bi mogli on i Buljubasic skupa ja mislim a na gol Rogic,Mustafic u tom slucaju out.
Mustafic je zadnje dvije utakmice bio vjerovatno i nas najbolji igrac. Trci k'o lud, pasovi pravovremeni i skoro nijedan nije bio pogresan.
Sahinovic treba na klupu, ali nikako trajno, jer cemo ga tako izgubiti.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Mustafic je motoricki strasan igrac, trkac, ima dobar pas i sut. Na to sve je i borben, nije dobijao cesto priliku i nije igrao u kontinuitetu da bi usao u formu i pokazao kvalitet.
Ovo bi i Dal dao.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.