AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ne mogu im oprostiti blamažu protiv Intera tako da ih ne želim previše hvaliti.
Prije početka sezone najviše me brinulo kako ce otvoriti sezonu s obzirom da je dosta novih igraca u timu. Kada je stanje na tabeli u pitanju, ovo je sasvim zadovoljavajuće.
Prije početka sezone najviše me brinulo kako ce otvoriti sezonu s obzirom da je dosta novih igraca u timu. Kada je stanje na tabeli u pitanju, ovo je sasvim zadovoljavajuće.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Odlično 2pv, bravo momci, Leao je zvijer koja vrijedi 120M samo tako. Drago mi je zbog Okafora, dva izuzetno bitna gola za samopouzdanje, vidjeli smo ranije kako mladi momci poput Paquete, CDK++ grohnu ukoliko ne bude golova/asist.
6 od 7 mogućih, fantastičan uvod, bravo Milan ☆
Sad valja zaustavit BVB, jedva čekam CL. Imaju beka Ryersona, koji je za vikend dao gol poput Thea Hernandeza, 80m solo
6 od 7 mogućih, fantastičan uvod, bravo Milan ☆
Sad valja zaustavit BVB, jedva čekam CL. Imaju beka Ryersona, koji je za vikend dao gol poput Thea Hernandeza, 80m solo

Mi piace questo ragazzo 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mike- danas malo posla, ali korektno odrađeno sve.
Calabria - solidna predstava kapitena.
Kjaer - solidan.
Tomori - vrlo dobar i danas, ovo je jako dobar treći meč u nizu. Izgleda da se stari Fik vratio.
Theo - standardan.
Musah - dečko je real deal. Samo 20 godina ali ima muda.a nekoga ko igra Serie A već 10 sezona.
Tijjani - još jednom odličan.
Adli - odličan. Ovacije San Sira govore o tome.
Pulišić - na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Giroud loš. Okafor iskoristio ponuđeno.
Leao - zvijer koju u Serie A malo ko može zaustaviti. Kad ne daje golove, namješta ih svojim saigračima.
Loftus, Chuk, Florenzi malo minuta za neku ocjenu.
Calabria - solidna predstava kapitena.
Kjaer - solidan.
Tomori - vrlo dobar i danas, ovo je jako dobar treći meč u nizu. Izgleda da se stari Fik vratio.
Theo - standardan.
Musah - dečko je real deal. Samo 20 godina ali ima muda.a nekoga ko igra Serie A već 10 sezona.
Tijjani - još jednom odličan.
Adli - odličan. Ovacije San Sira govore o tome.
Pulišić - na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Giroud loš. Okafor iskoristio ponuđeno.
Leao - zvijer koju u Serie A malo ko može zaustaviti. Kad ne daje golove, namješta ih svojim saigračima.
Loftus, Chuk, Florenzi malo minuta za neku ocjenu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Mene raduju nastupi Musaha, baš interesantan profil igrača. Napokon imaš sta sa klupe uvest a da se nadaš rezultatu.
Svaka čast za reakciju odbrane kod sviranog ofsajda iz 92 minute, savršeno odrađeno.
Idemo dalje, pakao tek slijedi..
Forza Milan

Svaka čast za reakciju odbrane kod sviranog ofsajda iz 92 minute, savršeno odrađeno.
Idemo dalje, pakao tek slijedi..
Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Musah je poprilično iskusan za svojih 20 godina. Ima brzinu i motoriku a i tehnika vrlo dobra. Samo ga treba usmjeriti u ulogu koja mu najviše odgovara.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Niko da pohvali Piolia, fino ovo hendla mister 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nemoj da se hvali, njemu se ovdje samo zeli da je do iduce tekme bivsi 

Bivsi budu samo njihovi ljubimci

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad u srijedu pregaze Dortmund a onda jedva izvuku bod protiv Genoe. 

Kad izgube protiv Dortmunda, a onda dobiju Genou. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

Bitne statistike u kojoj je Thiaw, Calabria ili Kjaer bolji od Rafe
sve ti govori

Mislim da neko ne razumije sto je progresivni pas. Logicno je da Thiaw,Calabria i Kajer imaju vise progresivni pasova od Leao jer svaki put kad dodaju nekom u veznom redu to se racuna kao progresivni pas.
Pa samim tim ta statistika nije bitna
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 6 gostiju.