NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Sudija j.ebo ti sve svoje usta smradu!!
Sve u svemu loše...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nema ovdje hljeba nazalost...
Nemam drugi komentar, 0 bodova
Nemam drugi komentar, 0 bodova
Prvi utisci...lose.
Mali Talha jos jednom pokazao da zasluzuje mjesto medju prvih 11. Vardo solidan, Isakovic pola ekipe.
Jos samo da naucimo kako da ne primimo gol u prvih 10 minuta moglo bi nesto i biti od nas.
Mali Talha jos jednom pokazao da zasluzuje mjesto medju prvih 11. Vardo solidan, Isakovic pola ekipe.
Jos samo da naucimo kako da ne primimo gol u prvih 10 minuta moglo bi nesto i biti od nas.
Polako.
Prvi korak je da ne primimo dva do poluvremena.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Crni gavran
- Kontakt:
Hvala Bogu, ispade na kraju i dobro
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Kako god loše, više i nismo zaslužili, a ljudi imali mislim 19 šuteva ko da igraju protiv ekipe iz kantonalne lige, loše stojimo loše se branimo, ponovo daleko od igrača i puštamo da dođu do 16 zato i imaju ovoliko šuteva.Treba sjesti analizirati dobro greške, ali čisto sumnjam da ce se išta promjeniti, jer iz utakmice u utakmicu iste greške se ponavljaju, tako da jedva čekam da prođe ova sezona i da se napravi ekipa za iducu sezonu jer ovo je mučno gledati, čisti amaterizam, mi nemamo prvih 11 u kontinuitetu i šta dalje pričati.
Makar ne gubimo
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Pretrpit ovo do zime i onda malo odrijesit kesu i dovest barem dva dobra vezna igraca i jednog stopera, koliko god trenutne mogucnosti kluba to dopustaju. Pored slabog veznog reda i odbrana nam izgleda jako tanko, svako jutro kad ustajemo treba se molit da Isakovic ostane zdrav, ne do nam Allah dragi da se povrijedi.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp
-
- Kontakt:
Samo afirmativno.
Mislim da je ovo Duvnjakov limit nažalost. Svaku utakmicu u prvih 20 minuta gubis 0:2 i na kraju stignes nekako. Za borbu, trku, spremu danas prolazna ocjena, sve ostalo katastrofa.
Mehića i Arnautovića se rjesiti sto prije na zimu. Ako budu iducu utakmicu medju XI odmah napustam stadion u prvoj minuti.
Izdvojio bi danas Žunu, Talhu i Vardu. Žuna me baš pozitivno iznenadio. Svaku noc klanjati da Isaković bude zdrav. Sivac i Karalić tek drugo poluvrijeme odigrali kako treba.
Sve u svemu bod sa ovakvog gostovanju gdje sudija ne svira dva crvena kartona za Bratstvo i gdje si gubio 2-0 je odlican.
Ide Tosk, jedna od najlosijih ekipa lige, ukoliko ih ne pobijedimo lagano, mislim da bi Duvnjak trebao sam ponuditi ostavku nakon 5 kola bez ijedne pobjede.
Hrelja ulazi u 86 minuti, to je ponizavanje igrača za mene.
Mehića i Arnautovića se rjesiti sto prije na zimu. Ako budu iducu utakmicu medju XI odmah napustam stadion u prvoj minuti.
Izdvojio bi danas Žunu, Talhu i Vardu. Žuna me baš pozitivno iznenadio. Svaku noc klanjati da Isaković bude zdrav. Sivac i Karalić tek drugo poluvrijeme odigrali kako treba.
Sve u svemu bod sa ovakvog gostovanju gdje sudija ne svira dva crvena kartona za Bratstvo i gdje si gubio 2-0 je odlican.
Ide Tosk, jedna od najlosijih ekipa lige, ukoliko ih ne pobijedimo lagano, mislim da bi Duvnjak trebao sam ponuditi ostavku nakon 5 kola bez ijedne pobjede.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mora ici remont ekipe definitivno, nekima se zahvalit a neke u Nemilu na posudbu jer je to sad zasad DLC i njihova realnist.
Ako je Cerim rekao da su uprihodovali skoro milion u 8 mjesecu a ima se jos naravno u planu znaci ima i kesa i za ekipu i za dugove.
E sad sto sam od pocetka govorio da smo zarizikovali malo i doveli 2 top vezna jednog stopera bili bi u vrhu i isplatilo bi se sigurno finansiski.
Ovako kad se meni ne ide na tekmu i kad sam danas vidio da nas seoske ekipe ubijaju sutevima i kao da igramo protiv Reala jebte ,sramota zesca
Ako je Cerim rekao da su uprihodovali skoro milion u 8 mjesecu a ima se jos naravno u planu znaci ima i kesa i za ekipu i za dugove.
E sad sto sam od pocetka govorio da smo zarizikovali malo i doveli 2 top vezna jednog stopera bili bi u vrhu i isplatilo bi se sigurno finansiski.
Ovako kad se meni ne ide na tekmu i kad sam danas vidio da nas seoske ekipe ubijaju sutevima i kao da igramo protiv Reala jebte ,sramota zesca
100 puta napisao i 101 prvi ču MALI TALHA MORA IGRAT SVAKU UTAKMICU OD POČETKA,MORA!!! vidi se iz aviona da mora igrat!!! Ovu ekipu iz drugog poluvremena protiv Toška staviti od prve do 75 minute! Jednom za sva vremena mora se ustaliti 6 - 7 imena u prvom sastavu! Protiv Toška izvest sastav Durmo,Sivac,Bajramovič,Isakovič,Smajič,Vardo,Žuna,Tabakovič,Durmiš,Mašič,Hrelja....Karalič je bezopasan ma gdje igrao! Čini mi se da više nije ni do igrača več je više do Duvnjaka i njegove nesigurnosti u samoga sebe!
::::SAMO ČELIK::::
Nebi mu ja ni usao pa nek me odmah otjera.avenija je napisao/la: ↑30 sep 2023, 17:56Mislim da je ovo Duvnjakov limit nažalost. Svaku utakmicu u prvih 20 minuta gubis 0:2 i na kraju stignes nekako. Za borbu, trku, spremu danas prolazna ocjena, sve ostalo katastrofa.
Mozda se Hrelja i Ssric Talha i ostali i ne trude bas zbog toga sto neki antitalenti moraju svakako igrat od prve minute .
Momak prosle gid igrao u Gosku top i usli ljudi glat a nama valja samo za 10 ili 15 ilj cak 5 minuta,nesto nestima
Convicts je napisao/la: ↑30 sep 2023, 15:54Truhlo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:39U slučaju poraza, preuzimamo odgovornost i nećemo više nikad pisati na ovom forumu.prisonbreak je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:31Ja se nadam da je istina ovo sto moamk pise, to znaci da bi sutra moglo biti bodova.![]()
![]()
![]()

Katastrofalno prvo poluvrijeme. Mozgovi ne znaju igrati 4 3 3 a neki mozgovi ovdje prizivaju Pavića koji igra 4 3 3. Neće Duvnjak nigdje

Arnautović ne zaslužuje klupu, na tribine poslati. Tabaković, Žuna i Smajić fino odigrali. Može se na Smajića računati, neka igra stopera, a Bajramović beka jer je Arnautović naš najgori igrač ubjedljivo.
Ne razumijem dovođenje Hrelje i Šarića, pogotovo Hrelje da ulazi sa klupe kao junior i dobija 5 minuta. Najbolji igrač prve lige, ulazi kao junior da zamjeni Karalića....
Tošk se mora dobiti, inače ćemo završiti u borbi za opstanak.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Slazem se s tobom za Talhu. Kad god je igrao momak je top odigrao, danas isto. Mislim da si jedini od priprema cak koji je od potencirao na to da Talha mora igrat.zamorano je napisao/la: ↑30 sep 2023, 18:00100 puta napisao i 101 prvi ču MALI TALHA MORA IGRAT SVAKU UTAKMICU OD POČETKA,MORA!!! vidi se iz aviona da mora igrat!!! Ovu ekipu iz drugog poluvremena protiv Toška staviti od prve do 75 minute! Jednom za sva vremena mora se ustaliti 6 - 7 imena u prvom sastavu! Protiv Toška izvest sastav Durmo,Sivac,Bajramovič,Isakovič,Smajič,Vardo,Žuna,Tabakovič,Durmiš,Mašič,Hrelja....Karalič je bezopasan ma gdje igrao! Čini mi se da više nije ni do igrača več je više do Duvnjaka i njegove nesigurnosti u samoga sebe!
Ali se ne slazem za Karalica, momak je pokidao drugo poluvrijeme nisu ga mogli cuvat. Prvo lose, al realno po meni nema igraca da je dobro odigrao prvo poluvrijeme.. ubili su ih, taktika i formacija jednostavno nije proslo.
Nažalost slažem se, ne puknemo li na Bilinom jednu od najlošijih ekipa koji su predzadnji na tabeli i isti broj bodova ko Mladost koja je zadnja, mislim da bi sam trebao podnjeti ostavku, a posebno ako primi gol opet u 5. minuti.avenija je napisao/la: ↑30 sep 2023, 17:56Mislim da je ovo Duvnjakov limit nažalost. Svaku utakmicu u prvih 20 minuta gubis 0:2 i na kraju stignes nekako. Za borbu, trku, spremu danas prolazna ocjena, sve ostalo katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.