Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
mora da sam mazohista, kad cu gledat milan-lazio, obzirom da lazio uvijek dobije po dupetu na "san siro" stadionu
danas gotovo sigurno nece biti drukcije, ali, sranja se desavaju, mozda se desi cudo i lazio pobjedi, mada bi 1 bod bio dobar
danas gotovo sigurno nece biti drukcije, ali, sranja se desavaju, mozda se desi cudo i lazio pobjedi, mada bi 1 bod bio dobar
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne hvali nas ti puno, odmah mi je sve sumnjivo

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prava sapunica na relaciji Napoli - Osimhen. Simeone u prvoj , Osimhen na klupi.
Osvaja ovo Napoli.
Biće ovo neizvjesno do zadnjeg kola!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rudi Garcia da nesto osvoji, nemojte se šaliti sa tim
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tako se govorilo i za Piolija pa je osvojio, tako se govorilo za Ranieria pa je osvojio
Za sve postoji prvi put
Za sve postoji prvi put
mislim da je rudi garcia osvojio ligu i kup s lille-om, ali, nakon lille-a se nije proslavio
Vodio je lyon koji odavno nije onaj veliki lyon (i izbacio city u lp) te jos dva luzerska kluba koja se dice da su velika, tamo ni najbolji treneri svijeta ne bi mogli nista osvojiti. U Al nassru uzeo lovu.
Sto ne bi uzeo seriju a s napolijem.
Sto ne bi uzeo seriju a s napolijem.
- Beduin
- Kontakt:
Cini mi se da je lagano mogao i crveni pokazati kapitenu Salernitane, jer bi Lautaro sam krenuo na gol protivnika. Ne prikazase ponovljeni snimak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakavih pola sata Lautara 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Odvratna ekipa za koju se nadam da će ispasti. Lautaro ih sam pobjedio. Počinjati sa Sanchezom je svakako bilo nikakav potez. On je sa ozbiljnim fudbalom završio
- TheTruth34
- Kontakt:
Sam ih čovjek pobijedi
Sta kazu neki, Lautaro je 'meh' 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
U zadnje 83 utakmice u Serie A, Inter i Milan su sakupili isti broj bodova. Po 174 i jedni i drugi.
koga to brigaRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:57U zadnje 83 utakmice u Serie A, Inter i Milan su sakupili isti broj bodova. Po 174 i jedni i drugi.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pa ove sto su na drogama sigurno neAndrej je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:25koga to brigaRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:57U zadnje 83 utakmice u Serie A, Inter i Milan su sakupili isti broj bodova. Po 174 i jedni i drugi.![]()

Jel moguce da Perin ne dobije šansu kad je Poljak u ovako lošoj formi
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.