Ovo ti je sad bilo...Nije neki tehničar al je zato spor, bukvalno pokazao kad vodi loptu, lik mu dolazi 20 metara iza leđa i uzima mu loptu.Nikad nije bio igrač niti će biti sad 10 golova da zabije, samo glumi Kolašinca pa neki ovde svršavaju na to.Zenicanin988 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 16:19Ma lik nije bio ni za 2. lige, kamoli prve. Allahami pratim ga, kad je kod nas lopta, lik nema kretnje uopste a vezni igrac. Najgori igrac ubjedljivo. Ne mogu vjerovat da taj momak igra
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 30 sep 2023, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ide ovo pobjeda na kraju 
Ne smeta mi toliko sto gubimo, koliko sto nema borbe. Duvnjaku podrska, nemoj djaba da pisete da ide, nece da ide !!
Samo i on mora pristup promijeniti, meni sa strane djeluje da nema autoritet u svlacionici. I ono sto me nervira jos, nemamo prvih 11, svaku utakmicu po 3 izmjene prvog sastava.
Samo i on mora pristup promijeniti, meni sa strane djeluje da nema autoritet u svlacionici. I ono sto me nervira jos, nemamo prvih 11, svaku utakmicu po 3 izmjene prvog sastava.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Kako smo krenuli neće niko ni doći na Zrinjski
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- prisonbreak
- Kontakt:
Covjeeeeeeeek ostavio Karalica u ekipi, jel ovo realno?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa ne smeta nikom sto gubimo, jer znamo sta je cilj ove sezone, al mi smeta da primas svaku utakmicu u roku 5 minuta gol, da imaju amaterski pristup, pa bolan mi se na terminu bolje posložimo, igrač im dolazi od njihovog šesnaesterca i ulazi u naš, protrčava i njih dvojica Arnautović i još nisam vidio koji napadaju samo ovog koji ima loptu i pušta da ovaj prolazi, pa to je svake van pameti.Durmo brani dva šuta zaredom i dva igrača staju na gol umjesto da bude kod igrača a oni se redaju i šutaju.redbull93 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 16:25Ne smeta mi toliko sto gubimo, koliko sto nema borbe. Duvnjaku podrska, nemoj djaba da pisete da ide, nece da ide !!
Nemamo prvih 11 zato sto igrači nemaju kvaliteta da budu u kontinuitetu svaku utakmicu i da drže taj ritam, imaš Vardu imaš Sivca i to je to, Isaković iz noćne bolji od ovih, ne može ni hodati više vidi se i opet daje sve od sebe.
Ko je usao?
- prisonbreak
- Kontakt:
Opaaaa
Ajmooo
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Kad moraš 3 igrača da izbacuješ na poluvremenu znas da ti je ekipa u k.urcu, nikako da imamo prvih 11 i to nas košta u startu što primamo rano golove.
Vardo je meni konstantno dobar i to dokazuje na terenu. Evo 2-2, ponavlja se tomislav i je li moramo uvijek mi ganjati rezultat. Kako god, cak i da pobijede ostaje dojam kakav jeste, borbe nema.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- sagitarius
- Kontakt:
Za kladionicu…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Evo gledam 62 min i imam pitanje za Karalica.. zar je tesko odma od pocetka ovako igrat? Prvo poluvrijeme jako lose a drugo top igra momak!
Tabaković je doktor za sve naše veznjake.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dosta bolja igra drugo poluvrijeme, sudija poceo da navlaci za njih
Nevjerovatno sta sudija ne svira nad Karalicem.
Crveni cist
-
- Kontakt:
Samo afirmativno.
Trenutno korisnika/ca: BihacSN, BosnianRahatluk i 7 gostiju.