Pa jesmo li Srbi ili nismo. Kad nemamo koga onda se međusobno pokaramo.

Moderator/ica: GracanicaAA
Pa jesmo li Srbi ili nismo. Kad nemamo koga onda se međusobno pokaramo.
Nemamo se mi šta dokazivati, zna se uloga Tuzle i Tuzlaka u ratu...
Znam ja da ti je zelja da nas savez dere sa kaznama
Meni je glupo uopšte da pričamo o tome, nema većih patriota od nas i Krajišnika, a nešto moramo da dokazujemo, preludo.
Brat si naš.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:00ma niko vas aBd ne stize, ima u ovome rezultatu i igri i Nalica dosta vrh trener
Kad su ljiljani u pitanju i armija, prekinuti prvenstvo ako treba. Tu nema rivalstva, tu smo svi na istoj strani.
Smijat ću vam se svima u nedjelju kad bude 3-0.
Ma de ba ovo je kompletna budala od lika. Jos kakve je gluposti sve pisao i misli da ce ga neko shvatit za ozbiljno.
Daj malo teže, to i mi u Zenici znamo
Ma kazem realno kako jest,iskreno se nenadam prolazu ni u snu a ono Sarajevo prosle sezone se sve poklopilo u nasu korist ,Sarajevo je puno problema imalo tada i ko ce znat mozda igraci bojkotovali Dudica a Zrinjski je preozbiljna ekipa i daleko najbolja u drzavi a vama cestitke jos jednomMejdanTz je napisao/la: ↑28 sep 2023, 23:10Lopta je okrugla, Zrinja jeste daleko najbolja ekipa u ligi, ali ne treba nikog previše uzdizatBatistutA19 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:36Iskrene cestitke Slobodi i sretno dalje,reko sam Cekik nema nikakve sanse sa Zrinjskim a Sloboda drzat nerijeseno pa sta bude sreca gol.zabili..Znaci bgm i Zeljo.je tanak problemi neyto ne stima a prosle sezone dobri bili..Sta je to sa Zeljom.??. Iskreno se nadam da će Čelik proći dalje
( da budete što umorniji u ligi
). Sa srećom.
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.