Posteno. Mislim da smo bili najglasniji.Truhlo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:39U slučaju poraza, preuzimamo odgovornost i nećemo više nikad pisati na ovom forumu.prisonbreak je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:31Ja se nadam da je istina ovo sto moamk pise, to znaci da bi sutra moglo biti bodova.![]()
![]()
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Truhlo hajmo realno mozes ti postaviti kakvu hoces taktiku i formaciju na ovakvim gostovanjima ali ako igraci ne budu dali svoj maximum djaba sve
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Samoubistvo krenuti u utakmicu sa 3 defanzivna vezna ne znam odakle ovako luda razmisljanja jel ko igrao lopte od vas, pa kako cemo.organizovati napade sa ovom trojicomPonosniSmogovci je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:55Durmo
Sivac Isaković Bajramović Arnautović
Vardo Begić Mehić
Hrelja Mašić Durmiš
![]()
![]()
![]()
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Mehić i Vardo nisu zadnji vezni, ubacuju se u napad. Klasični box to box igrači koji mogu puno ofanzivno napraviti kada imaju osigurača iza sebe, što je u ovom slučaju Begić.dinodino2019 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:50Samoubistvo krenuti u utakmicu sa 3 defanzivna vezna ne znam odakle ovako luda razmisljanja jel ko igrao lopte od vas, pa kako cemo.organizovati napade sa ovom trojicomPonosniSmogovci je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:55Durmo
Vardo Begić Mehić
Hrelja Mašić Durmiš
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo će i rasteretiti krila pa će svježiji i sa više koncentracije ići u završnicu, neće morati ganjati protivničke bekove do našeg šesnesterca.
Plus ovo i otvara prostor Mašiću da se spušta po loptu i izvlači stopere.
@avenija taktika je pola posla. Sjeti se da smo u Rahiću izašli u 4 2 4 formaciji gdje su Ali i Žuna držali sredinu, zato su u kontrama samo horic i vardo nazad ostajali

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
dinodino2019 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:50Samoubistvo krenuti u utakmicu sa 3 defanzivna vezna ne znam odakle ovako luda razmisljanja jel ko igrao lopte od vas, pa kako cemo.organizovati napade sa ovom trojicomPonosniSmogovci je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:55Durmo
Vardo Begić Mehić
Hrelja Mašić Durmiš
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa Vardo nas i razigrava 4 kola. Za gostovanja ovaj vezni red se ubio, a na domaćim gurat Talhu/Žunu/Alija bliže napadu.
Nadam se da ćemo pametnije odigrat ovih prvih 15minuta i da nećemo morati opet ganjati rezultat.
Da li je moguće igrati za vrijeme reprezentativne pauze?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije 4-3-3 bas kako su @truhlo i @AllGunzBlazing pretpostavljali. Svaka cast momciTruhlo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 20:14Mehić i Vardo nisu zadnji vezni, ubacuju se u napad. Klasični box to box igrači koji mogu puno ofanzivno napraviti kada imaju osigurača iza sebe, što je u ovom slučaju Begić.dinodino2019 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:50Samoubistvo krenuti u utakmicu sa 3 defanzivna vezna ne znam odakle ovako luda razmisljanja jel ko igrao lopte od vas, pa kako cemo.organizovati napade sa ovom trojicomPonosniSmogovci je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:55Durmo
Vardo Begić Mehić
Hrelja Mašić Durmiš
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo će i rasteretiti krila pa će svježiji i sa više koncentracije ići u završnicu, neće morati ganjati protivničke bekove do našeg šesnesterca.
@avenija taktika je pola posla. Sjeti se da smo u Rahiću izašli u 4 2 4 formaciji gdje su Ali i Žuna držali sredinu, zato su u kontrama samo horic i vardo nazad ostajali![]()
Durmo
Sivac Isakovic Vardo Arnautovic
Begic
Vardo Mehic
Karalic Masic Durmis
Jedino se mozda truhli krila ne svidjaju ali hajde da vidimo da li ce tako biti. Iskreno volio bi da vidim kako ce ova krila igrati bez defanzivni zadataka. Al po meni je ovo top iskreno. Najspremniji u ovom trenutku realno.
- prisonbreak
- Kontakt:
Mora Hrelja igrati..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Nikad nismo igrali u toj formaciji osim kad imamo los rezultat. 4 2 3 1 gdje Karalic i Durmis ili Hrelja ili Saric igraju i napadu i u odbraniTruhlo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 20:14Mehić i Vardo nisu zadnji vezni, ubacuju se u napad. Klasični box to box igrači koji mogu puno ofanzivno napraviti kada imaju osigurača iza sebe, što je u ovom slučaju Begić.dinodino2019 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:50Samoubistvo krenuti u utakmicu sa 3 defanzivna vezna ne znam odakle ovako luda razmisljanja jel ko igrao lopte od vas, pa kako cemo.organizovati napade sa ovom trojicomPonosniSmogovci je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:55Durmo
Vardo Begić Mehić
Hrelja Mašić Durmiš
![]()
![]()
![]()
![]()
@avenija taktika je pola posla. Sjeti se da smo u Rahiću izašli u 4 2 4 formaciji gdje su Ali i Žuna držali sredinu, zato su u kontrama samo horic i vardo nazad ostajali![]()
To se tražiNekiForumas je napisao/la: ↑29 sep 2023, 21:00Najvjerovatnije 4-3-3 bas kako su @truhlo i @AllGunzBlazing pretpostavljali. Svaka cast momciTruhlo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 20:14Mehić i Vardo nisu zadnji vezni, ubacuju se u napad. Klasični box to box igrači koji mogu puno ofanzivno napraviti kada imaju osigurača iza sebe, što je u ovom slučaju Begić.dinodino2019 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:50
Samoubistvo krenuti u utakmicu sa 3 defanzivna vezna ne znam odakle ovako luda razmisljanja jel ko igrao lopte od vas, pa kako cemo.organizovati napade sa ovom trojicom![]()
Prvih 11 koji su uigravani:
Durmo
Begic
Vardo Mehic
Karalic Masic Durmis
Jedino se mozda truhli krila ne svidjaju ali hajde da vidimo da li ce tako biti. Iskreno volio bi da vidim kako ce ova krila igrati bez defanzivni zadataka. Al po meni je ovo top iskreno. Najspremniji u ovom trenutku realno.

Vardo na stoperu i u vezi, odlično

@denisov govorim ti kako je to u praksi izgledalo. I da to je tako protiv Rahića bilo, a npr i protiv Tomislava u prvom pol. Žuna je visio gore sa Salkanovićem i imali smo 4 statičara koje pioniri mogu čuvati.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Truhlo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 23:13To se tražiNekiForumas je napisao/la: ↑29 sep 2023, 21:00Najvjerovatnije 4-3-3 bas kako su @truhlo i @AllGunzBlazing pretpostavljali. Svaka cast momciTruhlo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 20:14
Mehić i Vardo nisu zadnji vezni, ubacuju se u napad. Klasični box to box igrači koji mogu puno ofanzivno napraviti kada imaju osigurača iza sebe, što je u ovom slučaju Begić.
Prvih 11 koji su uigravani:
Durmo
Begic
Vardo Mehic
Karalic Masic Durmis
Jedino se mozda truhli krila ne svidjaju ali hajde da vidimo da li ce tako biti. Iskreno volio bi da vidim kako ce ova krila igrati bez defanzivni zadataka. Al po meni je ovo top iskreno. Najspremniji u ovom trenutku realno.![]()
Vardo na stoperu i u vezi, odličnoPretpostavljam da će Bajramović igrati stopera. Krila su ok, jedino po mom ukusu bi Šarić dobio prednost u odnosu na Durmiša, da odmoran u napadu sa Mašićem čeka kontru. Karalić je dosta dobar ove godine i neka nastavi igrati ispred Hrelje.
@denisov govorim ti kako je to u praksi izgledalo. I da to je tako protiv Rahića bilo, a npr i protiv Tomislava u prvom pol. Žuna je visio gore sa Salkanovićem i imali smo 4 statičara koje pioniri mogu čuvati.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Pokazao je on da ne igra timski, dribla i kad treba i kad ne treba, previse sebican. Moje vidjenje.Eldar12 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:41Mislim da nisi upravu, nisu dobili svi jednake sanse za dokazivanje, za ono sto je proveo na terenu pokazao je da je dobar na lopti i pravi razliku.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:05Reci da ne igra odbranu je preblago. Frajer ne postoji kad nema lopte. Ima kvalitet, ali ima i velikih musica u glavi. On maltene igra sam i jedini s kojim ima neku igru je Masic, ostali kao da ne postoje. Vidi se da nije dzaba dao onolike golove u FL prosle godine i moze se na njeg ozbiljno racunati, ali mora i on ozbiljnije igrati. Ne mora se trositi u odbrani, ali ako te trener postavi kao osiguraca, tu vise nema pitanja da li moras ili ne, to ti je zadatak.
Pa i Duvnjak je mlad i neiskusan. Treba njemu jos koja godina da izgradi autoritet, da napreduje takticki i da spremi bolje ekipu. Sto ne znaci da ga ne trebamo trpiti jer bismo tad imali fantasticnog trenera. On je trebao dovoditi igrace za sistem koji zeli igrati, a posto nije, treba igrati sistem koji odgovara igracima.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!

-
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑29 sep 2023, 07:11Sto se ovdje voli pretjerati. O kakvom (ne)napredovanju konkretno Alija pricamo?
I nakon 7 utakmica je svima njega preko glave. Slusam na tribinama "sto ga Duvnjak forsira". Citas na forumu kako nije napredovao godinu dana i stavlja se u isti kos sa recimo jednim Arnautovicem i Durmisom koji ne postoje na terenu od januara ove godine. Meni fakat nevjerovatno.Tako je i bilo, u 52 zvanične utakmice za seniorski dres Čelika upisao je 32 pogotka i 23 asistencije. Prethodne sezone, u izbor nekoliko neovisnih portala, izabran je za igrača sezone Druge lige FBiH – Centar, te uvršten u tim kola. Također, u prethodnoj sezoni Međuseljac je bio najkorisniji igrač lige sa ukupno 18 golova i 14 asistencija.
Da smo iole normalan klub i da smo iole normalni navijaci, nakon onakve prosle sezone, dobio bi 6 mjeseci da igra makar bio najgori i jos bi mu mi aplaudirali. Ovako momak odigra fantasticno proslu sezonu, lose krene u ovu, i odmah se Duvnjaku nabija na nos sto igra, a momku sere redovno. Tacno i jesmo samo za ojebina nekakvih koje ce nam uzeti stotine hiljada KM, a mi cemo u delirijumu pjevati kakav je igrac Vojvodic Darko.
Sve se slažem, ali ne možeš porediti ligu u kojoj igrač dođe sa posla da igra utakmicu i profesionalni nivo. Mišljenja sam da bi se i mali Ahmetspahić izgubio da mu se pruži prilika. Duvnjak je Alija forsirao dok je mogao, jer je njegov proizvod, shvatio je da je dostigao vrhunac. Opet se slažem sa pljuvanjem, ali tako je kako je, težak je Čelikov dres.
Pozdrav!
Danas igra Čelik!
-
- Kontakt:
Današnji MOTM. Citirajte me nakon utakmice

De ohladite malo
, znate kakav je ako čita ovo nafurat će te ga dobit će crveni djaba 

This is ten percent luck
Twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure
Fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name
Remember the name

Trenutno korisnika/ca: LloriS, pomocniDJUBRE i 4 gosta.