Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Eh sad ide prekretnica sezone Mlados DK kod kuce, ako tu pobjedimo nastavljamo niz i sumnjam da ce nas moci do polusezone neko pobjediti, a ako izgubimo onda iduca 2-3 kola necemo pobjediti. Zivi bili pa vidjeli najteza utakmica
Prve polusezone
Prve polusezone
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Kad se igra utakmica Celik - Zrinjski, i kad je izvlačenje parova za narednu fazu kupa
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Kakva crna prekretnica sezone, joj šta ljudi baljezgaju Tito dragi.
MDK da nam bude prekretnica.. Stupčanica je bila najbitnija tekma do sad, kao i ova sa Željom u Kupu. I nemojte mi malerisanja i pesimizma, rastavit ćemo Mladost na proste faktore. Ide trica lagano bez emocija u mreži gostiju. Dervišagić, Delić, Dilaver.
MDK da nam bude prekretnica.. Stupčanica je bila najbitnija tekma do sad, kao i ova sa Željom u Kupu. I nemojte mi malerisanja i pesimizma, rastavit ćemo Mladost na proste faktore. Ide trica lagano bez emocija u mreži gostiju. Dervišagić, Delić, Dilaver.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Samo cu ti rec, nemas ti pojma.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:52Kakva crna prekretnica sezone, joj šta ljudi baljezgaju Tito dragi.
Jer da imas, znao bi koliko ce ova utakmica bit teska, sto sa fizičkog, sto sa psihološkog aspekta.
Volim tebe, više od sebe
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma niko vas aBd ne stize, ima u ovome rezultatu i igri i Nalica dosta vrh trener
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma ljudi kakva Mladost, najveći raspad od ekipe, dobit ćete ih kako zamislite i koliko zamislite...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Samo ću ti reć, smiješan si lik.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:58Samo cu ti rec, nemas ti pojma.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:52Kakva crna prekretnica sezone, joj šta ljudi baljezgaju Tito dragi.
Jer da imas, znao bi koliko ce ova utakmica bit teska, sto sa fizičkog, sto sa psihološkog aspekta.
Prvo jer nisi ispratio igre Mladosti uopšte, nemaš pojma šta pričaš, al' bitno je baljezgat. Ja sam taj koji je pratio, ljudi su očajni, ova zadnja utakmica nije pokazatelj nikakav. Uostalom, u Kupu smo ih rutinirali u Kaknju. Sa izmiksanim sastavom. I još, isto tako kao što je ekipa umorna psihički i fizički, tako im je i ova pobjeda protiv Želje još veći motiv dala i zamah da pucaju od samopouzdanja. Sad znaju da se mogu potući sa svim. Ja nimalo nisam sumnjičav što se tiče nedjelje. Sad znalac odje.baus.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Jedini smijesan lik si ti.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:23Samo ću ti reć, smiješan si lik.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:58Samo cu ti rec, nemas ti pojma.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:52Kakva crna prekretnica sezone, joj šta ljudi baljezgaju Tito dragi.
Prvo jer nisi ispratio igre Mladosti uopšte, nemaš pojma šta pričaš, al' bitno je baljezgat. Ja sam taj koji je pratio, ljudi su očajni, ova zadnja utakmica nije pokazatelj nikakav. Uostalom, u Kupu smo ih rutinirali u Kaknju. Sa izmiksanim sastavom. I još, isto tako kao što je ekipa umorna psihički i fizički, tako im je i ova pobjeda protiv Želje još veći motiv dala i zamah da pucaju od samopouzdanja. Sad znaju da se mogu potući sa svim. Ja nimalo nisam sumnjičav što se tiče nedjelje. Sad znalac odje.baus.![]()
I na ovoj i na svim ostalim temama.
Baljezga ti caca tvoj nevaspitani.
Dalje necu s tobom ulazit u raspravu, zelen si jos i bezobrazan.
Volim tebe, više od sebe
Vama bi bilo ok i to drugo mjesto. Sasvim dobar plasman za vas jer realno sa Slobodom teško da se možete sad mjerit. Šta će bit za koju godinu to možemo samo nagađat. Samo što sam ja skeptik što se tiče vašeg laganog povratka u PL. Nemoj zaboraviti da su i iduće sezone tu ekipe Stupčanice, Budućnosti, Goražda i ostalih. Još ako ispadne City ili Igman, uf. Ali ja bih iskreno najviše volio da PL bude u sastavu 2 sarajevska, 2 mostarska, 2 tuzlanska kluba, vi, Borac, Široki, možda Posušje, ostali nek se redaju kako hoće. Zrinjski isto teško prolazite, znaju ljudi znanje. Fokus na ligu i to drugo mjesto, uigravat ekipu, nadogradit na ljeto. Znate već.FliX je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:29Ma kakvi mi i napad na PL ove godine. Od toga nema nista. To su znale i ptice na grani, sem vas u TzIceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 09:23Ma vi ćete i ispušit haman borbu za Premiership na tim gostovanjima, čini mi se da ste samo MDK dobili. Stupčanica remi, Rudar remi, G. Rahić poraz. Bratstvo nikad tanje, sad il nikad.
Bolje uigravat ekipu do kraja sezone, ispast nećete, ne možete ni gore realno, možda je rano, ali sve su prilike da mi ulazimo.![]()
. Ukoliko i dalje inate neki bojazan od nas, mirno spavajte, jedino neke druge ekipe da li ce pokusati ne znam, al sumnjam da ce moci. Meni je sam bojazan, sto se javljaju struje koje pocinju zagovarat da se ne napada ni naredne sezone, ali ipak valja ocistit g0vana i g0vana sto se 20 godina sral0.
Za kup, sumnjam da sta mozemo sta Zrinjskom. Mi se patimo i sa ekipama iz FL kuci. Jedino smo fino rijesili Gorazde. Hajd zdravo.![]()
Druže, meni forum dođe kao mjesto zezanja, ti ako misliš da ja nisam ozbiljan lik, brukaš se. Drugo je što se sprdam na drugim temama pa izgleda kao da nisam. Eto, demantuj me. Jesi li pratio Mladost? Znaš kako igraju? Znaš kakva im je klupa? Znaš kako su došli do ovih mizernih bodova? Znaš kako ih je Čelik raskovao? Gledao si fajt u Kaknju kad smo ih rasuli? I tako dalje i tako dalje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:25Jedini smijesan lik si ti.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:23Samo ću ti reć, smiješan si lik.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:58Samo cu ti rec, nemas ti pojma.
Prvo jer nisi ispratio igre Mladosti uopšte, nemaš pojma šta pričaš, al' bitno je baljezgat. Ja sam taj koji je pratio, ljudi su očajni, ova zadnja utakmica nije pokazatelj nikakav. Uostalom, u Kupu smo ih rutinirali u Kaknju. Sa izmiksanim sastavom. I još, isto tako kao što je ekipa umorna psihički i fizički, tako im je i ova pobjeda protiv Želje još veći motiv dala i zamah da pucaju od samopouzdanja. Sad znaju da se mogu potući sa svim. Ja nimalo nisam sumnjičav što se tiče nedjelje. Sad znalac odje.baus.![]()
Nastavi sa pesimizmom i malerisanjem. Ja glasam za 3-0.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Tebi forum dodje kao pokazatelj koliko si bezobrazan lik, da ti odmah kazem.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:29Vama bi bilo ok i to drugo mjesto. Sasvim dobar plasman za vas jer realno sa Slobodom teško da se možete sad mjerit. Šta će bit za koju godinu to možemo samo nagađat. Samo što sam ja skeptik što se tiče vašeg laganog povratka u PL. Nemoj zaboraviti da su i iduće sezone tu ekipe Stupčanice, Budućnosti, Goražda i ostalih. Još ako ispadne City ili Igman, uf. Ali ja bih iskreno najviše volio da PL bude u sastavu 2 sarajevska, 2 mostarska, 2 tuzlanska kluba, vi, Borac, Široki, možda Posušje, ostali nek se redaju kako hoće. Zrinjski isto teško prolazite, znaju ljudi znanje. Fokus na ligu i to drugo mjesto, uigravat ekipu, nadogradit na ljeto. Znate već.FliX je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:29Ma kakvi mi i napad na PL ove godine. Od toga nema nista. To su znale i ptice na grani, sem vas u TzIceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 09:23Ma vi ćete i ispušit haman borbu za Premiership na tim gostovanjima, čini mi se da ste samo MDK dobili. Stupčanica remi, Rudar remi, G. Rahić poraz. Bratstvo nikad tanje, sad il nikad.
Bolje uigravat ekipu do kraja sezone, ispast nećete, ne možete ni gore realno, možda je rano, ali sve su prilike da mi ulazimo.![]()
. Ukoliko i dalje inate neki bojazan od nas, mirno spavajte, jedino neke druge ekipe da li ce pokusati ne znam, al sumnjam da ce moci. Meni je sam bojazan, sto se javljaju struje koje pocinju zagovarat da se ne napada ni naredne sezone, ali ipak valja ocistit g0vana i g0vana sto se 20 godina sral0.
Za kup, sumnjam da sta mozemo sta Zrinjskom. Mi se patimo i sa ekipama iz FL kuci. Jedino smo fino rijesili Gorazde. Hajd zdravo.![]()
Druže, meni forum dođe kao mjesto zezanja, ti ako misliš da ja nisam ozbiljan lik, brukaš se. Drugo je što se sprdam na drugim temama pa izgleda kao da nisam. Eto, demantuj me. Jesi li pratio Mladost? Znaš kako igraju? Znaš kakva im je klupa? Znaš kako su došli do ovih mizernih bodova? Znaš kako ih je Čelik raskovao? Gledao si fajt u Kaknju kad smo ih rasuli? I tako dalje i tako dalje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:25Jedini smijesan lik si ti.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:23
Samo ću ti reć, smiješan si lik.
Nastavi sa pesimizmom i malerisanjem. Ja glasam za 3-0.
A sto se tice utakmica Slobode, gledao sam vise utakmica kadeta Slobode nego ti prvog tima i nema potrebe ti da mi pametujes.
A da si se ikad bavio fudbalom skontao bi o cemu pricamo i o teretu koji nosi ova utakmica.
Volim tebe, više od sebe
Ti misliš da si upravu uvijek, takvi ljudi su najgori. Ne zanimaju mene kadeti druže, ni juniori ni pioniri, pitam te za Mladost. Jesi li ih gledao? Jesi li gledao kup protiv njih? I za tvoju informaciju, znamo dobro šta je teret u fudbalu, ali to je kad negativno gledaš na situaciju. A da pozitivno razmotriš, šta im se mota po glavama sad kad su trehnuli Željezničar? Mota im se da razmontiraju MDK.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:33
Tebi forum dodje kao pokazatelj koliko si bezobrazan lik, da ti odmah kazem.
A sto se tice utakmica Slobode, gledao sam vise utakmica kadeta Slobode nego ti prvog tima i nema potrebe ti da mi pametujes.
A da si se ikad bavio fudbalom skontao bi o cemu pricamo i o teretu koji nosi ova utakmica.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Kretenu jedan mali bezobrazni imaj postovanja prema starijim ljudima. @antisisoja ne obaziri se na ovog balavca ispade da je Nala kreten sto sam izjavi da je MDK najteza utakmica do sad. Frajeru tijelo i organizam covjeka ne moze funkcionisati ako je izmoren. Dajem ti primjer telefona kad spadne na 10% baterije jel ti se smanji svjetlost jel ti telefon govori spoji me na punjac. Tako i svaki igrac koji u 8 dana odigra tri utakmice treba vremena da se regenerise. 72 sata je potrebno poslije odigranih 90 minuta da se tijelo napuni i regenerise. Ako tijelo nije dovoljno regenerisano onda je tijelo sklono povredama, psihickom padu jer mozak ne salje motoricke sposobnosti. Ne govorimo mi da cemo izgubit od MDK vec da ce utakmica biti spora, troma, teska jer su teske noge kod igraca, a i starije iskustvo nas je uvijek spustalo na zemlju kad smo govorili kakvi oni lako cemo. Podgrmec, Branitelj, Drina, MVO, Capljina, Kakanj, Banovici sve su to ekipe koje su nosile bodove sa Tusnja. Tako da malo se spusti na zemlju vjerujem da si dobar lik, ali pretjerujes i sa podjebavanjima i pisanjima svega i svacega opusti se druze nadji neku zanimaciju napisi neko misljenje, viđenje i sl. Ne moras biti glavna dvorska luda sa zenicanima ovdje, vise ces ih ponozit ako se ne budes palio na njihove provokacije sto oni namjerno rade da ispadnes budala.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:40Ti misliš da si upravu uvijek, takvi ljudi su najgori. Ne zanimaju mene kadeti druže, ni juniori ni pioniri, pitam te za Mladost. Jesi li ih gledao? Jesi li gledao kup protiv njih? I za tvoju informaciju, znamo dobro šta je teret u fudbalu, ali to je kad negativno gledaš na situaciju. A da pozitivno razmotriš, šta im se mota po glavama sad kad su trehnuli Željezničar? Mota im se da razmontiraju MDK.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:33
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Nabije te kreten na ku.rac lagano. Kao prvo, ovaj antisisoja je prvi počeo vrijeđat i pokušavat da mi spusti. Sad kad sam tražio neke argumente koje se protive mojim tvrdnjama, šuti. Znamo mi sve to što si nabrojao, nisi otkrio toplu vodu. Ja sam iznio svoje mišljenje, sad da li će se neko složiti ili ne, živo me zaboli. Očekujem laganu utakmicu protiv MDK i to je to. Ako ne mogu izdržat ovaj tempo nek ne igraju. Ne igraju protiv Reala dan te je.bo. Radnik Hadžići, Željo, MDK. Jedino sa Željom preteška tekma za igrati. Ono u Hadžićima je bio antifudbal. Plaćeni su da igraju, izvolite. Uostalom ima dovoljno odmornih igrača, nisu svi krepali. A i da jesu, kao što sam rekao, njihovo je da daju sve od sebe i da opravdaju epitet favorita, da ispoštuju publiku i da pobjede posljednje plasiranu ekipu lige. Ako to ne mogu, gasi sve.mirsonetz je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:43Kretenu jedan mali bezobrazni imaj postovanja prema starijim ljudima. @antisisoja ne obaziri se na ovog balavca ispade da je Nala kreten sto sam izjavi da je MDK najteza utakmica do sad. Frajeru tijelo i organizam covjeka ne moze funkcionisati ako je izmoren. Dajem ti primjer telefona kad spadne na 10% baterije jel ti se smanji svjetlost jel ti telefon govori spoji me na punjac. Tako i svaki igrac koji u 8 dana odigra tri utakmice treba vremena da se regenerise. 72 sata je potrebno poslije odigranih 90 minuta da se tijelo napuni i regenerise. Ako tijelo nije dovoljno regenerisano onda je tijelo sklono povredama, psihickom padu jer mozak ne salje motoricke sposobnosti. Ne govorimo mi da cemo izgubit od MDK vec da ce utakmica biti spora, troma, teska jer su teske noge kod igraca, a i starije iskustvo nas je uvijek spustalo na zemlju kad smo govorili kakvi oni lako cemo. Podgrmec, Branitelj, Drina, MVO, Capljina, Kakanj, Banovici sve su to ekipe koje su nosile bodove sa Tusnja. Tako da malo se spusti na zemlju vjerujem da si dobar lik, ali pretjerujes i sa podjebavanjima i pisanjima svega i svacega opusti se druze nadji neku zanimaciju napisi neko misljenje, viđenje i sl. Ne moras biti glavna dvorska luda sa zenicanima ovdje, vise ces ih ponozit ako se ne budes palio na njihove provokacije sto oni namjerno rade da ispadnes budala.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:40Ti misliš da si upravu uvijek, takvi ljudi su najgori. Ne zanimaju mene kadeti druže, ni juniori ni pioniri, pitam te za Mladost. Jesi li ih gledao? Jesi li gledao kup protiv njih? I za tvoju informaciju, znamo dobro šta je teret u fudbalu, ali to je kad negativno gledaš na situaciju. A da pozitivno razmotriš, šta im se mota po glavama sad kad su trehnuli Željezničar? Mota im se da razmontiraju MDK.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:33
I što se tiče Zeničana, džaba spominješ likove i hinjski vrijeđaš. Niti sam ikad išao da ih ponizim za ozbiljno, sve je to zajebancija. Pokazali su i oni, a i ja, da možemo normalno diskutovat. Dvorska luda nije i ne može biti neko ko priča realno i argumentovano. Forum služi za razgovor, komunikaciju, podjelu mišljenja, raspravu i sl. To što se nekome ne sviđa, ne zanima me. Nek me zaobiđu.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Najluđi smo mi Tuzlaci, definitivno. Ovako smo se najviše klali međusobno na forumu i 2016. kad smo bili najjači tim u državi... Sloboda pobjeđuje, mi se pi.čkaramo maksimalno.
De malo opustite se, u pm...
Mdk će biti težak meč, ali uz našu podršku idemo to dobiti, pa makar minimalno.

De malo opustite se, u pm...
Mdk će biti težak meč, ali uz našu podršku idemo to dobiti, pa makar minimalno.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma dobit ćemo to, svaki nas rezervni igrač tipa Lelic,Hasanovic, Sejranic , Merdovic, Mucaj , Beganovic Itd su bolji neuigrani od MDK kad su najuigraniji. Prema tome nema mjesta alibiju 50 sati prije utakmice
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ne sutim sto nemam argumente, vec sto ne zelim nit ima potrebe da tebi sta objasnjavam. Ti si sam sebi protuargument i davno si se dokazao.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:57Nabije te kreten na ku.rac lagano. Kao prvo, ovaj antisisoja je prvi počeo vrijeđat i pokušavat da mi spusti. Sad kad sam tražio neke argumente koje se protive mojim tvrdnjama, šuti. Znamo mi sve to što si nabrojao, nisi otkrio toplu vodu. Ja sam iznio svoje mišljenje, sad da li će se neko složiti ili ne, živo me zaboli. Očekujem laganu utakmicu protiv MDK i to je to. Ako ne mogu izdržat ovaj tempo nek ne igraju. Ne igraju protiv Reala dan te je.bo. Radnik Hadžići, Željo, MDK. Jedino sa Željom preteška tekma za igrati. Ono u Hadžićima je bio antifudbal. Plaćeni su da igraju, izvolite. Uostalom ima dovoljno odmornih igrača, nisu svi krepali. A i da jesu, kao što sam rekao, njihovo je da daju sve od sebe i da opravdaju epitet favorita, da ispoštuju publiku i da pobjede posljednje plasiranu ekipu lige. Ako to ne mogu, gasi sve.mirsonetz je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:43Kretenu jedan mali bezobrazni imaj postovanja prema starijim ljudima. @antisisoja ne obaziri se na ovog balavca ispade da je Nala kreten sto sam izjavi da je MDK najteza utakmica do sad. Frajeru tijelo i organizam covjeka ne moze funkcionisati ako je izmoren. Dajem ti primjer telefona kad spadne na 10% baterije jel ti se smanji svjetlost jel ti telefon govori spoji me na punjac. Tako i svaki igrac koji u 8 dana odigra tri utakmice treba vremena da se regenerise. 72 sata je potrebno poslije odigranih 90 minuta da se tijelo napuni i regenerise. Ako tijelo nije dovoljno regenerisano onda je tijelo sklono povredama, psihickom padu jer mozak ne salje motoricke sposobnosti. Ne govorimo mi da cemo izgubit od MDK vec da ce utakmica biti spora, troma, teska jer su teske noge kod igraca, a i starije iskustvo nas je uvijek spustalo na zemlju kad smo govorili kakvi oni lako cemo. Podgrmec, Branitelj, Drina, MVO, Capljina, Kakanj, Banovici sve su to ekipe koje su nosile bodove sa Tusnja. Tako da malo se spusti na zemlju vjerujem da si dobar lik, ali pretjerujes i sa podjebavanjima i pisanjima svega i svacega opusti se druze nadji neku zanimaciju napisi neko misljenje, viđenje i sl. Ne moras biti glavna dvorska luda sa zenicanima ovdje, vise ces ih ponozit ako se ne budes palio na njihove provokacije sto oni namjerno rade da ispadnes budala.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:40
Ti misliš da si upravu uvijek, takvi ljudi su najgori. Ne zanimaju mene kadeti druže, ni juniori ni pioniri, pitam te za Mladost. Jesi li ih gledao? Jesi li gledao kup protiv njih? I za tvoju informaciju, znamo dobro šta je teret u fudbalu, ali to je kad negativno gledaš na situaciju. A da pozitivno razmotriš, šta im se mota po glavama sad kad su trehnuli Željezničar? Mota im se da razmontiraju MDK.
I što se tiče Zeničana, džaba spominješ likove i hinjski vrijeđaš. Niti sam ikad išao da ih ponizim za ozbiljno, sve je to zajebancija. Pokazali su i oni, a i ja, da možemo normalno diskutovat. Dvorska luda nije i ne može biti neko ko priča realno i argumentovano. Forum služi za razgovor, komunikaciju, podjelu mišljenja, raspravu i sl. To što se nekome ne sviđa, ne zanima me. Nek me zaobiđu.
Pogledaj svoj rijecnik i moj, pa da vidimo ko vrijedja.
Volim tebe, više od sebe
Dobro stream navijači, vidjet ćemo u nedjelju ko je upravu..
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Mi se povukli sa teme jer smo se o svom jadu pozabavili, tuzlaci se šaketaju međusobno u nedostatku rivala
@Mićo jel te strah

@Mićo jel te strah

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.