Spisak je vrlo dobar. Naravno da Milošević ga nije pravio ali je bio koliko toliko u dosluhu s onima koji su ga pravili.
- Ahmedhodzic - drago mi je da je riješena ta saga. Ostaje još da vidimo hoće li se ovaj odazvati.
- Bašić je najveći PLUS na ovom spisku.
U utakmicama protiv U21 Slovenije i Austrije je odskakao od svih igrača na terenu, i naših i protivničkih, te je zasluženo prekomandovan u A-reprezentaciju, tim prije sto je mlada vec fakticki izgubila šanse za plasman.
Vidjet ćemo kakav će biti na seniorskom nivou. Ima dobru tehniku, voli povuci loptu i to mu je plus.
- Varesanovic - mišljenja sam da je zaslužio poziv. Nemamo neke 10-ke na vidiku i između Hajradinovica i Varesanovica, biram mlađeg koji se zna naći u gol šansi.
- Rahmanovic igra vrlo dobro u Rusiji, postigao je 3 gola u zadnje 4 utakmice za drugoplasiranu ekipu ruskog prvenstva nakon 9 kola. Visok, snažan, trkac, prgava 10-ka. Nisam ga očekivao na spisku jer sam mislio da je zaboravljen s obzirom da je u Rusiji ali nisam ni iznenađen. Na njemu je da pokaže da li je u Turskoj i sada u Rusiji napredovao i da li moze pomoći reprezentaciji.
- Kovačević koji igra s obije noge i u LE te poljskoj ligi za Rakow je bolja referenca od one u kojoj igraju Milicevic ili Sanicanin (koji ne igra

).
- Civic - istina je da bode oči ali izvlači ga to sto je ljevak. Ali s obzirom da ne igra ni u klubu redovno, vjerovatno ga vec od novembra nećemo gledati.
Ostatak spiska od ranije poznat i izvjestan.
Krunica možemo vec otpisati zbog povrede.
Edit: Cimirot - lično mi je drago sto je tu.
Preferiram njega ispred Prcica.