Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Nadam se da ce nas UEFA i FIFA opet suspendovat, ovaj put na što duži vremenski period
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sta ce nas suspendovat kad tamo jos veci lopovi sjedebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 12:52Nadam se da ce nas UEFA i FIFA opet suspendovat, ovaj put na što duži vremenski period

naprijed rejal
Nikada neću zaboraviti komentar Save Miloševića za TV Bijeljina početkom 2000-ih "Radije bih umro nego igrao za Bosnu i Hercegovinu".
Podsjećam da je Savo rođen u BiH. Sta smo sebi dopustili, fali samo jos da vučić bude kapiten. Sramota
Podsjećam da je Savo rođen u BiH. Sta smo sebi dopustili, fali samo jos da vučić bude kapiten. Sramota
Savez napolje, majku vam djikansku.
-
- Kontakt:
Cinjenica je takodjer da BiH prati fudbalski najnepismenija narodna masa, koja ni blizu ne shvata ozbiljnost problema u Savezu. Nekad je to drugacije bilo, nekad je taj BHF bio sastavljen od domacih momaka koji su bili spremni i dobit kamen u glavu za repku ako treba i koji su osjećali reprezentaciju, a sad imamo dvije vrste navijača:
* Gore spomenutu neuku masu iz BiH koja zna da Bosna igra, pjevaće se malo Volim te Bosno, malo teferič, nasekirani će biti 20-30min poslije utakmice i za par mjeseci isto. Ko ne skaće mrzi bosnu
* BHF odnosno modni mačori u Lyle & Scott, Gant, Napapijri koji prate u18 žensku selekciju u vaterpolu i svršavaju na članak nekog novinara koji će napisati kako svugdje imamo podršku. Najveća akcija ovog trenutnog BHF je onaj razgovor sa Šehićem, vidimo kako su se stvari uozbiljile poslije. Ja ih znam 10ak pa to su najveće piqke koje u svojoj kući nisu glavni kad su sami.
I imamo još treću grupu a to su momci iz domaćih grupa koji idu iz svoje furke na navijački zanimljiva gostovanja, oni imaju svoj pravac i makar ne glume nešto što nisu.
Iz ovoga bi se dalo zaključiti da je stanje odnosno ponašanje NFSBiH proporcionalno ponašanju ili podršci navijača prema reprezentaciji.
* Gore spomenutu neuku masu iz BiH koja zna da Bosna igra, pjevaće se malo Volim te Bosno, malo teferič, nasekirani će biti 20-30min poslije utakmice i za par mjeseci isto. Ko ne skaće mrzi bosnu
* BHF odnosno modni mačori u Lyle & Scott, Gant, Napapijri koji prate u18 žensku selekciju u vaterpolu i svršavaju na članak nekog novinara koji će napisati kako svugdje imamo podršku. Najveća akcija ovog trenutnog BHF je onaj razgovor sa Šehićem, vidimo kako su se stvari uozbiljile poslije. Ja ih znam 10ak pa to su najveće piqke koje u svojoj kući nisu glavni kad su sami.
I imamo još treću grupu a to su momci iz domaćih grupa koji idu iz svoje furke na navijački zanimljiva gostovanja, oni imaju svoj pravac i makar ne glume nešto što nisu.
Iz ovoga bi se dalo zaključiti da je stanje odnosno ponašanje NFSBiH proporcionalno ponašanju ili podršci navijača prema reprezentaciji.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 27 sep 2023, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- numanumaye22
- Kontakt:
Kad nas Savo povede u Njemacku, vidjet cete onda komentara ahahahahah
Aferim za komentar, djelimo isto iskustvo.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:31Cinjenica je takodjer da BiH prati fudbalski najnepismenija narodna masa, koja ni blizu ne shvata ozbiljnost problema u Savezu. Nekad je to drugacije bilo, nekad je taj BHF bio sastavljen od domacih momaka koji su bili spremni i dobit kamen u glavu za repku ako treba i koji su osjećali reprezentaciju, a sad imamo dvije vrste navijača:
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Sve su prilike da cemo dozvoliti da nam igra reprezentacija rs u dresovima repke. Sve smrdi i aludira na to, a mi bi trebali u inat svemu da napunimo stadione i prekidima da zaustavimo bagru. SAVEZ NAPOLjE !!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
+100

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel to opet Dijaspora kriva, ima li bilo sta u ovoj nasoj BIH da nije Dijaspora kriva…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Mi kao narod uopste nismo državotvoran narod, bitno je da svoje vlastite interese ostvarimo , neku korist, lahku lovu i slično.
Naši predstavnici, da li u politici ili fudbalu uvijek će biti potkupljivi , prodavati se za”siću”.
Nisam za zelene, imali su dovoljno godina poslije rata , da državnost podignu na veći nivo. Crveni kada bi dolazili , oni bi se svetili ovima i radila sličnu prepisku od zelenih!
Kao i državi tako i u savezu , zausljivili su se svi od korupcije i vlastitih interesa.
Struku ne slušaju , već rade po svom , Uefa ih podržava , prihvatili nas statut o nacionalnom ključu.
Ovdje nema hajra , bez kakve katastrofe , i atomske bombe, da makar svije generacije zatru!
Susjedi i komšije , vrebaju i čekaju a mi se glodjemo, ma treba nas ….
Naši predstavnici, da li u politici ili fudbalu uvijek će biti potkupljivi , prodavati se za”siću”.
Nisam za zelene, imali su dovoljno godina poslije rata , da državnost podignu na veći nivo. Crveni kada bi dolazili , oni bi se svetili ovima i radila sličnu prepisku od zelenih!
Kao i državi tako i u savezu , zausljivili su se svi od korupcije i vlastitih interesa.
Struku ne slušaju , već rade po svom , Uefa ih podržava , prihvatili nas statut o nacionalnom ključu.
Ovdje nema hajra , bez kakve katastrofe , i atomske bombe, da makar svije generacije zatru!
Susjedi i komšije , vrebaju i čekaju a mi se glodjemo, ma treba nas ….
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Ne nego se u dijasporu većinom otišlo ili ti pobjeglo kad je ovde bilo gusto i kad je trebalo držati te crte ili ti linije. A kaže stara narodna ne pada iver daleko od klade.nebeskasila je napisao/la: ↑27 sep 2023, 09:37edin139 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 06:42+1mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 02:00
Pa ne sjecas se vidim,najveci protesti koji su bili u Sarajevu i belaj sa policijom,opet je sve od nas krenulo protiv saveza mislim konkretno ne kao BHF preko foruma vec na djelu,svi pobjegose ostase HZ i Manijaci i batine i prijave od policije. I u BG su crtu drzali HZ,Manijaci,Robijasi,Fukare ili si i to zaboravio.
Ti fantasticosi da su imali m.... držati crtu ne bi sada bili po dijaspori.
Znaci u dijasporu se ide samo ako nemas m...?
Kako glup komentar
Ma pises gluposti, oni ba koji ti mislis su sad manjina u Dijaspori ili su se vratili u BiH (Penzija) danas ti Dijasporu cine ljudi koji su otisli od 2002-3 pa do sad!edin139 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:32Ne nego se u dijasporu većinom otišlo ili ti pobjeglo kad je ovde bilo gusto i kad je trebalo držati te crte ili ti linije. A kaže stara narodna ne pada iver daleko od klade.nebeskasila je napisao/la: ↑27 sep 2023, 09:37
Kako glup komentar
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Pa ja sam otisao isto u tu dijasporu sa 20 god, sad imam 29 , nisam pobjegao, moj otac je bio na liniji i sad neko treba pisati kako ja nemam muda. Nema logike, nisam otisao sto sam htio, i sto volim, kao pola Bosne, jednostavno smo morali ici, i ne znaci da ti volis Bosnu vise od mene ili od nekog ko zivi u dijaspori, ne gledaj tako plitkoedin139 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:32Ne nego se u dijasporu većinom otišlo ili ti pobjeglo kad je ovde bilo gusto i kad je trebalo držati te crte ili ti linije. A kaže stara narodna ne pada iver daleko od klade.nebeskasila je napisao/la: ↑27 sep 2023, 09:37
Kako glup komentar
Gori si ti sto se pravdasnebeskasila je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:28Pa ja sam otisao isto u tu dijasporu sa 20 god, sad imam 29 , nisam pobjegao, moj otac je bio na liniji i sad neko treba pisati kako ja nemam muda. Nema logike, nisam otisao sto sam htio, i sto volim, kao pola Bosne, jednostavno smo morali ici, i ne znaci da ti volis Bosnu vise od mene ili od nekog ko zivi u dijaspori, ne gledaj tako plitkoedin139 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:32Ne nego se u dijasporu većinom otišlo ili ti pobjeglo kad je ovde bilo gusto i kad je trebalo držati te crte ili ti linije. A kaže stara narodna ne pada iver daleko od klade.nebeskasila je napisao/la: ↑27 sep 2023, 09:37
Kako glup komentar

naprijed rejal
- numanumaye22
- Kontakt:
Dotakli dno i jos kopamo. Respekt.
-
- Kontakt:
Citam i smijem sekillafrommanilla je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:31Cinjenica je takodjer da BiH prati fudbalski najnepismenija narodna masa, koja ni blizu ne shvata ozbiljnost problema u Savezu. Nekad je to drugacije bilo, nekad je taj BHF bio sastavljen od domacih momaka koji su bili spremni i dobit kamen u glavu za repku ako treba i koji su osjećali reprezentaciju, a sad imamo dvije vrste navijača:

Mozes se saget momcima
S jednom bih se stavkom slozio sa killafrommanilla a to je da smo fudbalski nepismeni i dodao bih to da je on prototip jednog takvog. Lik sve zna a nigdje nije bio, sve je na fintu rekla-kazala. Zivi garant kod staraca i grebe se za cenera da moze kaffu popit arrrannee (kafu popiti, jarane).
Sere mi se od takvih.
Sere mi se od takvih.
Jesu li bili ti masovni protesti danas pred savezom?
-
- Kontakt:
Objasnjeno u srz, sve istina, ko god misli da nije ili je neupucen ili sam sebe laze.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:31Cinjenica je takodjer da BiH prati fudbalski najnepismenija narodna masa, koja ni blizu ne shvata ozbiljnost problema u Savezu. Nekad je to drugacije bilo, nekad je taj BHF bio sastavljen od domacih momaka koji su bili spremni i dobit kamen u glavu za repku ako treba i koji su osjećali reprezentaciju, a sad imamo dvije vrste navijača:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.