Cisto pretjerivanje. Nije bio najgori u Olovu, pa se sralo po njemu i po timu doduse. Nije bio najgori ni proslu, ali je izdvojen kao najgori. I nije poenta da se drzi na terenu vec da ga mi navijaci PODRZIMO. Ipak ima samo 19 godina.prisonbreak je napisao/la: ↑29 sep 2023, 07:58Pa mi ne bi imali boda da smo trpili Alija svaku utskmicu, svaku minutu koju je odigrao bio je daleko najgori igrac na terenu, kada nesto ne ide, treba popustiti. Aposolutno ne razumijem pricu da se drzi na terenu, IMAO JE DOBRU STATISTIKU, al sada lopte primiti ne moze, vec se trpio dosta. Nek koristi priliku sa klupe koju ce sigurno dobijati, i nek se dokazuje, najbolje za Celik i njegovu karijeru.
Kako su isto zasluzili? Ali je zajedno sa Sivcem, Isakovicem i Durmom bio nas NAJBOLJI i najkonstatniji igrac prosle godine. I za te druge nije bilo lahko igrati ni takvu ligu. Od 5 ofanzivnih igraca samo je Sijerkic dao vise golova.samoposteno je napisao/la: ↑29 sep 2023, 08:52Zasto smo onda drug dovodili ikakva pojacanja jer su svi igraci koji su igrali u drugoj ligi zasluzili isto kao i Ali sto smo usli u federalnu.......lako je bilo igrat u drugoj ligi gdje pola igraca dodje sa posla i odrade utakmicu vise iz zajebancije cisti amaterizam sad nekim.igracima ne ide do cega je ne znam ali neka to oni rjesavaju u svojoj glavi klub ne smije ispastat
Je li namjerno zlonamjerno ovo sto pises? Ono kad zelimo popljuvati onda je kanton.RubikovaKocka je napisao/la: ↑29 sep 2023, 09:02Sad igrači pokazuju dal su za Čelik ili nisu, u ozbiljnijoj ligi. Manite te statistike iz kantonalne lige, nikakvo mjerilo.
Ne treba da starta jer je pokazao los pristup. Kad je Durmis klupiran? Poceo 90% utakmica u drugom dijelu sezone, iako je bio los. I trebao je poceti. Mlad igrac oscilira u formi i mi navijaci to moramo istrpiti i podrzavati ih. Isto kao i klub. Lahko je navijati kad smo sve redom dobijali, sad treba navijati kad ne ide, tako i podrzavati igrace.Truhlo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 09:06Međuseljac ne treba da starta jer je u katastrofalnoj formi. Bio je i Durmiš pa je klupiran bio. Bio je i Karalić, pa je klupiran bio. Stroga klupa i svoju šansu neka traži sa klupe.
Nema ništa primitivnije porediti i pljuvati čuj Darko VojvodićNije u pitanju Darko, nego Međuseljac je loš i junior Sarajeva je trenutno bolji i treba da igra ispred njega.
Hoces da se vratimo na pocetak sezone i price za tog juniora? Ili cemo samo sacekati prvu losu utakmicu pa citati komentare? To je moja poenta, ne ko treba igrati, vec sta to mi pisemo. A seremo redom svi.
Sad konkretno, Aliju i Duvnjaku radi Alija svi jebu mater kad krene utakmica. Je li to podrska nasim igracima?
Istrpili smo i trebamo trpiti. Treba biti posten i reci da je svaki od njih u jednom trenutku pokazivao odlicne stvari na terenu i uzasne stvari na terenu. Trpimo ih radi ovih odlicnih.