Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ovo sa zastavom jedne i jedine BiH bi nas moglo kostat ulaska u PL. Al neka, nema saginjanja pred cetnicima.
Volim tebe, više od sebe
Sad kad krenu sudije kajlat
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- BatistutA19
- Kontakt:
Iskrene cestitke Slobodi i sretno dalje,reko sam Cekik nema nikakve sanse sa Zrinjskim a Sloboda drzat nerijeseno pa sta bude sreca gol.zabili..Znaci bgm i Zeljo.je tanak problemi neyto ne stima a prosle sezone dobri bili..Sta je to sa Zeljom.??
O čemu ti?antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:13Ovo sa zastavom jedne i jedine BiH bi nas moglo kostat ulaska u PL. Al neka, nema saginjanja pred cetnicima.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Oko međe nesto baIceTea je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:37O čemu ti?antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:13Ovo sa zastavom jedne i jedine BiH bi nas moglo kostat ulaska u PL. Al neka, nema saginjanja pred cetnicima.
Volim tebe, više od sebe
Lopta je okrugla, Zrinja jeste daleko najbolja ekipa u ligi, ali ne treba nikog previše uzdizatBatistutA19 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:36Iskrene cestitke Slobodi i sretno dalje,reko sam Cekik nema nikakve sanse sa Zrinjskim a Sloboda drzat nerijeseno pa sta bude sreca gol.zabili..Znaci bgm i Zeljo.je tanak problemi neyto ne stima a prosle sezone dobri bili..Sta je to sa Zeljom.??
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Mačor je uradio pravi potez vrativši prof. Husarica u klub.
Mujkic i Dervisagic su vrhunski igrac, a i u skupstinu mu je prof. doveo jake ljude.
Mujkic i Dervisagic su vrhunski igrac, a i u skupstinu mu je prof. doveo jake ljude.
Čestitam profa još si u formi da namirises dobrog igrača i da pohvališ sam sebe. Oba su top igrači
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- VivaLaStella
- Kontakt:

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Cestitke Slobodi na prolazu..
Hvala u ime svih nas. Ako ste navijali, a vjerujem da jeste.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Mora još rijeke Bosne proteći da bi bilo obrnuto

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Još da vi ispoštujete protiv Zrinje.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Kakvo Bratstvo, oštri Mićo sjekire cijelu sedmicu. Pogledaj im najave, kažu kad su Slobodu pobjedili 2014 dok vas je pokojni Ćiro vodio, mogu ponoviti uspjeh u subotu i pobjediti Čelik

Rasut će nas ko G. Rahić, jer Duvnjak još nije shvatio kako se ova liga igra, pogotovo na gostovanjima.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma vi ćete i ispušit haman borbu za Premiership na tim gostovanjima, čini mi se da ste samo MDK dobili. Stupčanica remi, Rudar remi, G. Rahić poraz. Bratstvo nikad tanje, sad il nikad.Truhlo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 09:21Kakvo Bratstvo, oštri Mićo sjekire cijelu sedmicu. Pogledaj im najave, kažu kad su Slobodu pobjedili 2014 dok vas je pokojni Ćiro vodio, mogu ponoviti uspjeh u subotu i pobjediti Čelik![]()
Rasut će nas ko G. Rahić, jer Duvnjak još nije shvatio kako se ova liga igra, pogotovo na gostovanjima.
Bolje uigravat ekipu do kraja sezone, ispast nećete, ne možete ni gore realno, možda je rano, ali sve su prilike da mi ulazimo.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Opet neloše što se bodova tiče. Hajd yebeš gostovanja, što kod kuće prosipamo bodoveIceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 09:23Ma vi ćete i ispušit haman borbu za Premiership na tim gostovanjima, čini mi se da ste samo MDK dobili. Stupčanica remi, Rudar remi, G. Rahić poraz. Bratstvo nikad tanje, sad il nikad.Truhlo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 09:21Kakvo Bratstvo, oštri Mićo sjekire cijelu sedmicu. Pogledaj im najave, kažu kad su Slobodu pobjedili 2014 dok vas je pokojni Ćiro vodio, mogu ponoviti uspjeh u subotu i pobjediti Čelik![]()
Bolje uigravat ekipu do kraja sezone, ispast nećete, ne možete ni gore realno, možda je rano, ali sve su prilike da mi ulazimo.![]()

Previše kikseva se napravilo, može ova ekipa bolje, vidjet ćemo do derbija hoće li se popraviti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
To mu je najgori moguci potez. Sve ce to sloboda kamatom da vrati, pa ce se opet sve popratiti uz prijetnje po fb. Nista sto vec nismo gledali. Rovatore pustiti u klub je los potez, ma koliko god se u datom trenutku cinilo kao ispravno rjesenje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ma kakvi mi i napad na PL ove godine. Od toga nema nista. To su znale i ptice na grani, sem vas u TzIceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 09:23Ma vi ćete i ispušit haman borbu za Premiership na tim gostovanjima, čini mi se da ste samo MDK dobili. Stupčanica remi, Rudar remi, G. Rahić poraz. Bratstvo nikad tanje, sad il nikad.
Bolje uigravat ekipu do kraja sezone, ispast nećete, ne možete ni gore realno, možda je rano, ali sve su prilike da mi ulazimo.![]()

Za kup, sumnjam da sta mozemo sta Zrinjskom. Mi se patimo i sa ekipama iz FL kuci. Jedino smo fino rijesili Gorazde. Hajd zdravo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.