Ukucaj na fb R TV prenose ima tu
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Bravo Fukarice za ljiljane.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- prisonbreak
- Kontakt:
Bravo za Slobodu 

Gazi Sloboda do finala kupa
Čestitke, zna mačak posao

Čestitke, zna mačak posao

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Kad je za pohvalit, treba pohvalit, čestitke!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
Dobra ekipica, jaka i klupa. Odlican onaj mladi stoper.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
@Sky9, @DamirT, @IceTea i ostali Slobodaši, čestitke na pobjedi i plasmanu u slijedeći krug takmičenja! 

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Tako se stoka ****. Bravo crveno crni 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kad smo im ti i ja pisali početkom jula da zna mačak posao, oni su tada pljuvali mačka i najavljivali neke bojkoteprisonbreak je napisao/la: ↑28 sep 2023, 20:57Dobra ekipica, jaka i klupa. Odlican onaj mladi stoper.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Samo zbog odricanja od petokrake i ljiljana čestitke, vala gazi go.vna plava.
Mi smo ih prizivali na BP ali eto vi ste bili dobre srece ove godine

Mi smo ih prizivali na BP ali eto vi ste bili dobre srece ove godine

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hvala prijatelju.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 sep 2023, 20:58@Sky9, @DamirT, @IceTea i ostali Slobodaši, čestitke na pobjedi i plasmanu u slijedeći krug takmičenja!![]()

Hvala i Zeničanima na podršci.

𝘚𝘈𝘔𝘖 𝘚𝘓𝘖𝘉𝘖𝘋𝘈 !
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Cestitke 2.Korpus 

Jos da likČe izbaci Zrinjskog
Kakva bi to sezona bila za kup takmičenje
SLOBODA TUZLAAAAAAA
Kakva bi to sezona bila za kup takmičenje
SLOBODA TUZLAAAAAAA
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Dobra sloboda, nek ste ih izbacili
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Neeee, nego ko pobjedi mamu ti osvaja na 7 dana.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ma bez uvrede, ali dobro smo izgledali zato što se ruku na srce slabiji dosta od svih ekipa iz PL, jedino Zvijezda, možda Tuzla, GOŠK i Igman da su tu negdje pa smo i izgledali "ovako dobro". Daleko je to od dobrog, kada ti jedan Zrinjski dođe i uputi 30 šuteva za jednu utakmicu, a ti opet kažem bez ikakve uvrede, uputiš isti broj šuteva kao drugoligaš, ne može to nikako biti dobro, nego zabrinjavajuće i katastrofalno. Šlag na tortu je "kapiten" koji dolazi i svađa se sa navijačima, a 5 minuta prije toga odigrao jednu od najgorih utakmica u klubu.IceTea je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:17Hvala prijatelju.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 sep 2023, 20:58@Sky9, @DamirT, @IceTea i ostali Slobodaši, čestitke na pobjedi i plasmanu u slijedeći krug takmičenja!![]()
Nijanse su odlučile, bio sam skeptičan na poluvremenu, dobre ste šanse propustili. Nadam se da će ovo za vas biti okidač da se nešto mijenja i da se vratite na stare staze.
Hvala i Zeničanima na podršci.Ne zaboravimo da smo mi jedan narod, treba se borit protiv go.vana, znamo protiv kojih.
Ako Bog da, da se nađemo u finalu, nek se sve crveno crni.
𝘚𝘈𝘔𝘖 𝘚𝘓𝘖𝘉𝘖𝘋𝘈 !![]()
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Ozračenko, daj se opismeni

075
Znam da nas ne potcjenjuješ, ali nemoj misliti da se nije planski ovako igralo. Nala je na početku pokušao na brzinu vas uhvatit, u onom početnom ispitivanju da vam zabijemo. Nije prošlo i nije moglo proći, tih nekih 20-25 minuta i ajmo plan B, čuvati rezultat i ne srljati, gol ako dođe, dođe. Ja ti garantujem da bi sad glatko bili 6-7 na tabeli u PL, ali otom potom. Očekujemo svi nadogradnju rostera na ljeto ako Bog da. Što se vas tiče, tu nema govora, kvalitetniji ste općenito. Dosta je tu dobrih i brzih igrača, kreacija vam je bolja nego kod naših, s tim da je kod nas odbrambreni bedem večeras prekucao. Naravno da je jasno da bi nas dobili glatko da se na Grbavici igralo, nema sumnje. Nemojte se sa Zrinjskim samo poredit, odlično ste prošli. Ekipa koja dobija jedan AZ koji je igrao polufinale euro takmičenja. Ljudi su stvarno neki drugi univerzum i ne treba da vam oni budu mjerilo. Mjerite se sa Širokim, Borcem i ostalima. Kriza kakva god da je, prebrodit će se, samo hrabro. Vaš roster ne zaslužuje 5 poraza zaredom, ali to ti je fudbal. Široki dobit na Grbavici kako znate i onda lagano dalje. Svako dobro.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:41Ma bez uvrede, ali dobro smo izgledali zato što se ruku na srce slabiji dosta od svih ekipa iz PL, jedino Zvijezda, možda Tuzla, GOŠK i Igman da su tu negdje pa smo i izgledali "ovako dobro". Daleko je to od dobrog, kada ti jedan Zrinjski dođe i uputi 30 šuteva za jednu utakmicu, a ti opet kažem bez ikakve uvrede, uputiš isti broj šuteva kao drugoligaš, ne može to nikako biti dobro, nego zabrinjavajuće i katastrofalno. Šlag na tortu je "kapiten" koji dolazi i svađa se sa navijačima, a 5 minuta prije toga odigrao jednu od najgorih utakmica u klubu.IceTea je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:17Hvala prijatelju.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 sep 2023, 20:58@Sky9, @DamirT, @IceTea i ostali Slobodaši, čestitke na pobjedi i plasmanu u slijedeći krug takmičenja!![]()
Nijanse su odlučile, bio sam skeptičan na poluvremenu, dobre ste šanse propustili. Nadam se da će ovo za vas biti okidač da se nešto mijenja i da se vratite na stare staze.
Hvala i Zeničanima na podršci.Ne zaboravimo da smo mi jedan narod, treba se borit protiv go.vana, znamo protiv kojih.
Ako Bog da, da se nađemo u finalu, nek se sve crveno crni.
𝘚𝘈𝘔𝘖 𝘚𝘓𝘖𝘉𝘖𝘋𝘈 !![]()

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.