A koliko se "zrinja" dati Slaviji da ih puste??magic je napisao/la:Dobija Velez premije su dobre dobro je Zeljo poguro...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
slusaj sad sam bio sa igracem veleza 400 Km su im premije ako dobiju,pa ti vjeruj ako oces,ako neces ko ti je kriv !drH je napisao/la:A koliko se "zrinja" dati Slaviji da ih puste??magic je napisao/la:Dobija Velez premije su dobre dobro je Zeljo poguro...
i na kraju to nije nista lose toga ima svudje u svijetu !
Nisam ja nista lose tebi ni rekao, niti sam rekao da to nije istina, nego te pitam, jesi li bio sa igracima slavije, kolike ce njima biti premije!magic je napisao/la:slusaj sad sam bio sa igracem veleza 400 Km su im premije ako dobiju,pa ti vjeruj ako oces,ako neces ko ti je kriv !drH je napisao/la:A koliko se "zrinja" dati Slaviji da ih puste??magic je napisao/la:Dobija Velez premije su dobre dobro je Zeljo poguro...
i na kraju to nije nista lose toga ima svudje u svijetu !
ne nisam bio,al ima zrinja para pa kolike god budu 

Svaka cast, napokon normalan navijac komsinica!magic je napisao/la:ne nisam bio,al ima zrinja para pa kolike god budu

Ma i bez premije mi sutra moramo dobit, ako izgubimo (sto se, nadam se nece desiti) ona 3 boda iz Banovića odose u p.m
Samo naprijed ROĐENI

Samo naprijed ROĐENI
Sretno Abidal :´(
To za premije je sasvim legitimno pa čak i da ih Željezničar plaća, što da ne jer i vama i Željezničaru je sutra dan D, pogotovo njima jer ne zavise sami od sebe već od kikseva Borca i bolje da nude premije Veležovim igračima nego da potplaćuju sudije i prave komediju od utakmice.
Vidjećemo sutra da li Velež može spasiti sezonu i produžiti muke pardon nadu štrumfovima u titulu ili je već od sutra sve svršeno. Vjerujem u pobjedu Borca jer je kvalitet dobrano na strani Borca a Velež bi se trebao zadovoljiti onim bodom sa gradskog u ovom dvomeču i tražiti bodove spasa u nekim drugim utakmicama
Vidjećemo sutra da li Velež može spasiti sezonu i produžiti muke pardon nadu štrumfovima u titulu ili je već od sutra sve svršeno. Vjerujem u pobjedu Borca jer je kvalitet dobrano na strani Borca a Velež bi se trebao zadovoljiti onim bodom sa gradskog u ovom dvomeču i tražiti bodove spasa u nekim drugim utakmicama
Samo fer i korektno te pošteno, pa neka bolji pobjedi. 
Come On Velež !

Come On Velež !

Who dares, wins !
-
- Kontakt:
Meni je samo zao sto ni Zeljo ni Borac nece igrati van BiH sljedece godine a jako su dobri ove godine.Dejan, BL je napisao/la:To za premije je sasvim legitimno pa čak i da ih Željezničar plaća, što da ne jer i vama i Željezničaru je sutra dan D, pogotovo njima jer ne zavise sami od sebe već od kikseva Borca i bolje da nude premije Veležovim igračima nego da potplaćuju sudije i prave komediju od utakmice.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Naravno da nema tu ništa loše. Pa i Real je plaćao premije igračime Mallorce (mislim) kada im je trebao poraz Barcelone. To nije ništa spektakularno u nogometu.Dejan, BL je napisao/la:To za premije je sasvim legitimno pa čak i da ih Željezničar plaća, što da ne jer i vama i Željezničaru je sutra dan D, pogotovo njima jer ne zavise sami od sebe već od kikseva Borca i bolje da nude premije Veležovim igračima nego da potplaćuju sudije i prave komediju od utakmice.
Danas, samo hrabro i idemo po nova 3 boda.
FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
http://www.youtube.com/watch?v=qOY6wSkY ... re=related
Idemo lagano -Rođeni-...
danas se bije velika bitka...
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU
Idemo lagano -Rođeni-...
danas se bije velika bitka...
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
3 BODA ostaju u Mostaru pozdrav za Lesinare , nek traze bodove na drugim stadionima, u Mostaru ostaju bodovi !
BORAC MORA PASTI !
BORAC MORA PASTI !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Nemoj biti toliko siguran ipak smo mi najbolja gostujuca ekipa u zadnjih nekoliko godinaANTIFA ! je napisao/la:3 BODA ostaju u Mostaru pozdrav za Lesinare , nek traze bodove na drugim stadionima, u Mostaru ostaju bodovi !
BORAC MORA PASTI !

Melburnski Lesinar
-
- Kontakt:
Garantujem da će tekma biti muška i fer, pa ko zasluži nek uzme bodove!Nikako drugačije!Nije Bitno je napisao/la:Nemoj biti toliko siguran ipak smo mi najbolja gostujuca ekipa u zadnjih nekoliko godinaANTIFA ! je napisao/la:3 BODA ostaju u Mostaru pozdrav za Lesinare , nek traze bodove na drugim stadionima, u Mostaru ostaju bodovi !
BORAC MORA PASTI !
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
velez ne sme na svom terenu u prolecu ni bod da ispusti, ne protiv borca ili zelje, vec ni u slucaju kada bi barsa dosla... sa nova tri boda bice vam prolece mirisljavije i lepse... i napunite stadion, dolazi vam lider pl-a.
rodjeni, ocekujem laganicu i jedno dva-tri gola u mrezi banjalucana! srecno!
cole-ch je napisao/la:velez ne sme na svom terenu u prolecu ni bod da ispusti, ne protiv borca ili zelje, vec ni u slucaju kada bi barsa dosla... sa nova tri boda bice vam prolece mirisljavije i lepse... i napunite stadion, dolazi vam lider pl-a.
Ajmoooo Rodjeni
- Capt_Billy
- Kontakt:
Posto mi kupujemo sve tekme, ove godine se necete dobro provesti na Grbavici!!!Dejan, BL je napisao/la:To za premije je sasvim legitimno pa čak i da ih Željezničar plaća, što da ne jer i vama i Željezničaru je sutra dan D, pogotovo njima jer ne zavise sami od sebe već od kikseva Borca i bolje da nude premije Veležovim igračima nego da potplaćuju sudije i prave komediju od utakmice.

Danas ce da se vidi koliko ste zapravo dobri!!! Da vidim sta ima to u Borca tako dobro i tako zvucno.

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
sretno danas...Odovic ce to izvesti kako treba
Cemalovic ili Rovcanin zabija...ako cemalovic uopste igra?

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.