Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ne moram nista pisati. Sociedad i Sassuolo pokazuju igrom.
Drugo je sto se vi nadjete uvrijedjeni i mislite da odmah neko tim automatski smatra interom losim ili precijenjenim. I ovakav je uz milan stepenica iznad ostatka lige.
Drugo je sto se vi nadjete uvrijedjeni i mislite da odmah neko tim automatski smatra interom losim ili precijenjenim. I ovakav je uz milan stepenica iznad ostatka lige.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
mislio sam na ovu pricu koju forsiras kako je neko reko da je Inter nivo Cityja i Bayerna, jedino ti to pises
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Osvaja ovo Napoli opet.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Realno ni Bayern nije nivo Citya. Guardiola i njegova klapa su ispred svih u ovom trenutku. Protiv njih se moglo i "potući" tokom jednog meča(Inter je pokazao) ali dugoročno sa njima slabo ko da može u ovom trenutku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- TheTruth34
- Kontakt:
Ko god prati Seriju A, zna da je Sassuolo Interu haman ko Inter Milanu.. Zaslužena pobjeda Sassuola.
what?
Gdje sam ja to napisao

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Romagnoli13
- Kontakt:
A lani 2-5 za Sassuolo vs Milan?TheTruth34 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:46Ko god prati Seriju A, zna da je Sassuolo Interu haman ko Inter Milanu.. Zaslužena pobjeda Sassuola.

Pa prije par dana prebiše Juventus.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sve je proizaslo kada ste vas 2 krenuli da raspravljate o "zasluzenim i velikim finalima UCLa" a realno imali najlaksi put do istog u zadnjih 15ak god. Cak je i ovaj nas poprilicno smijesan put do PFa tezi. Ekipe koje zasluze finale najveceg klupskog turnira su i konkurenti ostalim favoritima, je li?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
vidis da si ti to sebi napravio nekakav zakljucak pa lazes kako drugi pisu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
@mago
Dzaba ti to sve samo je tabela na kraju sezone bitna, dzaba vam i iduci derbi ako ne budete prvi
Dzaba ti to sve samo je tabela na kraju sezone bitna, dzaba vam i iduci derbi ako ne budete prvi
Nidje veze sta covjek pise, zamislio je neke filmove u glavi i tvrdi da je to netko pisao

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ovog AjsKkuba još boli 5-1
preboli već jendom kao što su ti i kolege

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ima li veće noćne more za milanske klubove i Juventus od Sassuola,ekipa koja će rasuti veliku trojku a izgubit od fenjeraša.
Uvijek mladi treneri i poletna ekipa
Uvijek mladi treneri i poletna ekipa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nije za tebe bilo. Za ovog repera.
Slažem se s ovim što si napisao.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ako misli da sam ja rekao eno nek uđe na moj profil, ima opcija "lista postova" i nek nađe. Ha ya al kao što rekoste sam izveo zaključak jer smo mu tolike komplekse nabili da od mržnje ne zna šta piše
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
@armin mozes praviti isprike do sutra. ono na terenu dokazuje sve sto sam pisao u zadnjih par dana.
I samo nastavite omalovazavati buduceg sampiona, biti ce sladje u maju. Od mage vec ocekujem opet neku "nikad gori prvak" foru
Evo napisati cu da ne moze jednostavnije:
Da li bi Inter prosao drugi krug UCLa prosle godine da je bio na drugoj strani zdrijeba? Odgovor je svima sem vama lagan
I samo nastavite omalovazavati buduceg sampiona, biti ce sladje u maju. Od mage vec ocekujem opet neku "nikad gori prvak" foru

Evo napisati cu da ne moze jednostavnije:
Da li bi Inter prosao drugi krug UCLa prosle godine da je bio na drugoj strani zdrijeba? Odgovor je svima sem vama lagan
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 27 sep 2023, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ima Udinese kad im gostuje Milan. Odjednom se pretvore u fizičku zvijer i sprdaju se sa igračima Milana, jaki ko zemlja
Boli taj poraz nije da ne boli, ali evo vec se preslo preko toga i opet smo tu poravnati, puno je utakmica svaka 3 dana mora doci do losijeg izdanja ali ako i tad izadjes sa 3 boda nekako onda si sigurno kandidat za titulu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.