zato sto mozak stane cim vidi malo makadama.AshburtonG je napisao/la: ↑26 sep 2023, 19:29Evo i Saka je izgleda povrijedjen tj. nece ga bit sutra. Bravo Arteta idiote maloumni. Covjek odigrao 100 utakmica zaredom, a ovaj ga povrijedjenog ne vadi a vidi da ima jos 10 minuta igre. Neprihvatljive odluke covjek donosi u zadnje vrijeme. Tvrdoglavost ce ga doci glave.
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Arsenal
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja sam prilicno siguran da bi Elneny mogao dobit sansu, makar u drugom poluvremenu.
Posto igramo za tri dana vec EPL, mislim da ce u subotu Jesus biti 9ka, a da ce vcrs Nketiah igrat opet.
Veceras bi mogli izaci u necemu poput:
Posto igramo za tri dana vec EPL, mislim da ce u subotu Jesus biti 9ka, a da ce vcrs Nketiah igrat opet.
Veceras bi mogli izaci u necemu poput:
Ima li ovo gdje na TV
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Rođen s tobom da budem
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Predobro smo ovo odigrali, duele osvajaju kao da je Madrid s druge strane. Havertz zadovoljio do sad 

Rođen s tobom da budem
ubiše brašno u nama ovih 15 minuta
Alergicni na postizanje golova
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ma nikakvu dominaciju ne pružamo iskreno, branimo 0-1 i tjt
Da mi je biti lagan u zivotu ko ovaj Havertz, ne znam jesam li ga ijednom vidio da sprinta nazad kada on ili neko od saigraca izgubi loptu. Nekada to budu i potencijalno opasne prilike za protivnika, ali lagani korak Nijemca je konstanta.
Ovom Gabrielu bih omotao kapitensku traku, pozrtvovan, borben, opasan autoritet i lik nevjerovatno napreduje iz utakmicu u utakmicu.
Ponovo Nketiaha i Havertza ne pomislja mijenjati, ponajgori na terenu kao i obicno, dok vadi mozda i jedine dostojne prve postave.
Ovom Gabrielu bih omotao kapitensku traku, pozrtvovan, borben, opasan autoritet i lik nevjerovatno napreduje iz utakmicu u utakmicu.
Ponovo Nketiaha i Havertza ne pomislja mijenjati, ponajgori na terenu kao i obicno, dok vadi mozda i jedine dostojne prve postave.
Nenara kvalitetniji veznjak i od Vieira i od Havertza zajedno
Ramsdale uzasno spora distribucija lopte, konstantno usporava cijeli tim odugovlacanjem predaje lopte. Uzasno iritanrno za gledati. I pored toga covjek ne smije izaci sa linije. Nije bio ovakav
pozitivna stvar je sto ne igramo toliko dobro, a uzimamo rezultate sto je super
havertz na cmu nece dati vise od 2 gola po sezoni, ako i to dadne ikako bice super
havertz na cmu nece dati vise od 2 gola po sezoni, ako i to dadne ikako bice super
- AshburtonG
- Kontakt:
Jos jedna utakmica gdje smo se provukli. Ubili su nas ljudi u drugom poluvremenu gore od Tottenshita. Ramsdale ocigledno ima ozbiljnih psihickih problema. Pisao sam o tome pri zavrsavanju transfera Raye. Momku glava uopce nije u fudbalu. Svadja se cijelo drugo poluvrijeme s navijacima Brentforda iza gola i slavi odbrane kao da igramo finale CL. Sad na kraju mogli bez problema dat gol iz kontre, jer je cini mi se Cedric bio sam na pola centra, a on se opet okrece i vristi navijacima iza gola, te nakon toga ispucava loptu direktno njihovom golmanu i pruza im jos jedan napad iz kojeg zamalo gol da primimo.
Nasi igraci pucaju pod pritiskom ocekivanja. Pocelo je od 28 kola prosle sezone i jos se nije zaustavilo. Nista bolji nije ni Arteta.
Nasi igraci pucaju pod pritiskom ocekivanja. Pocelo je od 28 kola prosle sezone i jos se nije zaustavilo. Nista bolji nije ni Arteta.
Arteta je sve ono sto je bio i kao igrač.
Uvijek je pucao pod pritiskom na terenu a evo sad i pored njega.
Samo sad to prenosi na cijelu ekipu umjesto da je naucio iz toga nesto ili barem da se izuzme iz tog da pomocnici odrade
Uvijek je pucao pod pritiskom na terenu a evo sad i pored njega.
Samo sad to prenosi na cijelu ekipu umjesto da je naucio iz toga nesto ili barem da se izuzme iz tog da pomocnici odrade
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma frajer ima ADHD, problem je sto je golman, sto ga cini jos retardiranijimAshburtonG je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:47Jos jedna utakmica gdje smo se provukli. Ubili su nas ljudi u drugom poluvremenu gore od Tottenshita. Ramsdale ocigledno ima ozbiljnih psihickih problema. Pisao sam o tome pri zavrsavanju transfera Raye. Momku glava uopce nije u fudbalu. Svadja se cijelo drugo poluvrijeme s navijacima Brentforda iza gola i slavi odbrane kao da igramo finale CL. Sad na kraju mogli bez problema dat gol iz kontre, jer je cini mi se Cedric bio sam na pola centra, a on se opet okrece i vristi navijacima iza gola, te nakon toga ispucava loptu direktno njihovom golmanu i pruza im jos jedan napad iz kojeg zamalo gol da primimo.
⚜️~⚜️~⚜️

Bolje da smo Crystal Palace nego da svako sere po nama sa ovakvim medicinskim timom i trenerom
Nigdje nikog
Kad sam vidio postavu i bolje ne gledat. I dalje se mijenja formacija i igraci igraju na neprirodnim pozicijama da bi se pojedinci utrpali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.