Ma da, daleko je njima putovati. Ko nam je sad najblizi protivnik od ovih sto je ostao u kupu, Borac?SoloControTutti je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:40Imam osjecaj da idu na to da do kraja koliko smo u igri ce dolaziti preostali najslabiji protivnici, kao da im je mrsko da bilo ko od top ekipa iz PL dode.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Borac i Laktasiharden je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:11Ma da, daleko je njima putovati. Ko nam je sad najblizi protivnik od ovih sto je ostao u kupu, Borac?SoloControTutti je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:40Imam osjecaj da idu na to da do kraja koliko smo u igri ce dolaziti preostali najslabiji protivnici, kao da im je mrsko da bilo ko od top ekipa iz PL dode.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Borac bi bio dobar matchup, prilika za dobar kick start novog rukovodstva i nekih novih vjetrova, mislim da bi napokon stadion bio dobro popunjen.
Mislim da od danas krećete uzlaznom putanjom, nije lako dobiti Kozaru u gostima, klub koji nije repa bez repa, tradicionalna fudbalska sredina.
Svaka čast na ovom dobrom rezultatu.
Svaka čast na ovom dobrom rezultatu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Hardeeneeee javi se

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Evo javljam se, jesi li mi to nasao dres

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hajmo priznajte javno ko je dobar na kladionici.Ja znam za dvojicu po 800 

Ne znam nikog, ja ne bih stavio marke na ovu ekipu u gostima
Mozda za vikend ako bude dobra kvota
Mozda za vikend ako bude dobra kvota

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
i to od prosle sezone obecao mi je jedan momak, potrudicu se da dobije potpis tvog najdrazeg igraca Stojnica
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ne znam cim bih te pocastio da ti uzvratim toInatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:12i to od prosle sezone obecao mi je jedan momak, potrudicu se da dobije potpis tvog najdrazeg igraca Stojnica

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
sacekaj jos maloharden je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:13Ne znam cim bih te pocastio da ti uzvratim toInatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:12i to od prosle sezone obecao mi je jedan momak, potrudicu se da dobije potpis tvog najdrazeg igraca Stojnica![]()
![]()
![]()

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Bice i sok, nikakav problemInatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:16sacekaj jos maloharden je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:13Ne znam cim bih te pocastio da ti uzvratim toInatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:12i to od prosle sezone obecao mi je jedan momak, potrudicu se da dobije potpis tvog najdrazeg igraca Stojnica![]()
![]()
![]()
, placas mi kokice na stadionu kad dodem na ljeto, fina ce aBd prica biti sa nase teme na forumu

-
- Kontakt:
Ne znam koliko je pametno ganjati ovaj kup
Nemamo mi toliko jaku ekipu da se igra svako 3 do 4 dana.
Osjetice se to u prvenstvu, jer kad prospemo jedne bodove kod kuce bice velik problem.
A i trosak je, idu na putovanja bezveze, a znamo da od tog kupa nemamo nista.
I da dodje neko iz PL da nas batrpa sa 5-6 razlike, samo sramota.
Osjetice se to u prvenstvu, jer kad prospemo jedne bodove kod kuce bice velik problem.
Nije sramota, nek dodje 2k ljudi to ti je vrh. Nek nas trpaju.nebeskasila je napisao/la: ↑28 sep 2023, 10:54Ne znam koliko je pametno ganjati ovaj kup
Neka dodje dobar premierligas sa cijenom od 5
KM ulaz, uzme se 10-12k KM sto bi bilo i te kako korisno za klub
KM ulaz, uzme se 10-12k KM sto bi bilo i te kako korisno za klub
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Tesko ce doci 5k ljudi kad je utakmica u srijedu, ali vidjecemo, nek izvuku Zrinjski
Ne mora 5000, 2 milje po 5KM ulaz eto para.nebeskasila je napisao/la: ↑28 sep 2023, 18:49Tesko ce doci 5k ljudi kad je utakmica u srijedu, ali vidjecemo, nek izvuku Zrinjski
Iako je djelimično splet okolnosti, lijepo je vidjeti da je naše Jedinstvo prošlo u narednu fazu kupa, a recimo jedan Željezničar nije.
I na to sve, izbacio ga prvoligaš. Premijer liga i 1. FBiH u par deka. Haha
Naravno da od kupa ništa nemamo, ali za taj neki novi zalet (jubilarni 200ti…) ne bi bilo loše kad bi se izvuklo da se naredna tekma igra u Bihaću i da bude neki atraktivan protivnik.
Trebalo bi provjeriti, ali kad bi preskočili kojom srećom i slijedeću prepreku i ušli u četvrt-finale kupa, to bi bio jedan od nekoliko najvećih uspjeha NKJ ikad, a sigurno najveći u posljednjih 20 godina.
I na to sve, izbacio ga prvoligaš. Premijer liga i 1. FBiH u par deka. Haha
Naravno da od kupa ništa nemamo, ali za taj neki novi zalet (jubilarni 200ti…) ne bi bilo loše kad bi se izvuklo da se naredna tekma igra u Bihaću i da bude neki atraktivan protivnik.
Trebalo bi provjeriti, ali kad bi preskočili kojom srećom i slijedeću prepreku i ušli u četvrt-finale kupa, to bi bio jedan od nekoliko najvećih uspjeha NKJ ikad, a sigurno najveći u posljednjih 20 godina.
Idemo dalje…
Opet nas bhtelecom ponizava.
MYTV prijenosi do sada:
Sloboda - Rudar
Čelik - Radnik
Budućnost - Sloboda
Stupčanica - Bratstvo
Čelik (drugi put) - Goražde
Zvijezda - Sloboda (treći put)
Sloboda (četvrti put) - Stupčanica (drugi put)
Goražde (drugi put) - TOŠK
Bratstvo (drugi put) - Čelik (treći put)
Bratstvo je je 12., a Čelik 7. na tabeli. Znači ne biraju derbije.
10 od 16 klubova iz lige su do sad prenosili, nas nisu.
SAMO 6 KLUBOVA IZ LIGE NIJE NIKAKO PRENOŠENO, I MI SMO JEDAN OD NJIH!!!
Opet nas bhtelecom ponizava.
MYTV prijenosi do sada:
Sloboda - Rudar
Čelik - Radnik
Budućnost - Sloboda
Stupčanica - Bratstvo
Čelik (drugi put) - Goražde
Zvijezda - Sloboda (treći put)
Sloboda (četvrti put) - Stupčanica (drugi put)
Goražde (drugi put) - TOŠK
Bratstvo (drugi put) - Čelik (treći put)
Bratstvo je je 12., a Čelik 7. na tabeli. Znači ne biraju derbije.
10 od 16 klubova iz lige su do sad prenosili, nas nisu.
SAMO 6 KLUBOVA IZ LIGE NIJE NIKAKO PRENOŠENO, I MI SMO JEDAN OD NJIH!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.