FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pocinjete liciti na skretnicare. Svi su nam eto krivi osim nas samih. Vico kriv sto nas je sloga otresla ili sto smo protiv goska jedva bod uzeli i sto su se protiv listice gace skinule prije nego sto se krenulo tamo pa se fulaju stopostotne sanse i sto po naredjenju vlasnika na golu stoji panj koji je veca prijetnja nasem golu nego svi napadaci lige zajedno. Tako se i lani pisalo pred utakmicu sa borcem pa su otresli nase balerine na Kosevu bez i jedne jedine sudijske greske.
Jedini krivac za dominaciju zrinjskog i borca je nas vlasnik vincent tan!
NEK PICHKE IGRAJU MUSKI KAO STO SU IGRALE PROTIV ZRINJSKOG I POBJEDA PROTIV BORCA I PROTIV BILO KOJE EKIPE IZ OVE LIGE NECE DOCI U PITANJE
NEK PICHKE IGRAJU MUSKI KAO STO SU IGRALE PROTIV ZRINJSKOG I POBJEDA PROTIV BORCA I PROTIV BILO KOJE EKIPE IZ OVE LIGE NECE DOCI U PITANJE
-
- Kontakt:
Jest sve Borac se gura to je očito al isto tako mi još nismo pravi i to smo sami krivi torpedo, gošk, ŠB, sloga D to smo sami sebi krivi. Znaci od nekih 10 utakmica 4 si slabo igrao, ne treba predaleko gledati nastaviti dolaziti na utakmice podrška igracima, treneru i korak po korak. Vamos Rajvosa
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pokažeš da si kvalitetniji, nabiješ ih kao Zrinjski s pet komada u Banja Luci i riješiš svu priču.
Pa šta ako si kikso, jel to ne smiješ? Što Borac ne kiksa? Kako će kad ga guraju, trebo je do sad 4x, daj upali taj mozak besolatno je.
Puno Aduka Fife igra ono stavi na easy i dere sve bez primljenog gola.
🇵🇸
Apsolutno, ovo mi liči na ono, aj boli me ruka boli me noga. Vježbaj (neću da psujemGalileoGalilei je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:41Pokažeš da si kvalitetniji, nabiješ ih kao Zrinjski s pet komada u Banja Luci i riješiš svu priču.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Najjaci su mi ovi, dobij sve i ne moze ti sudija nista
Dobij ****, nije PES. Nemoj kiksati. Cuj nemoj. Nema ekipe na svijetu koja ne kiksa, moras nekad. To sto vi zamisljate uradi Arsenal u sezoni 2003/04, pa se o tome pise godinama upravo jer je tolika rijetkost.
Uzmite u obzir da Borac ne namjesta samo sebi direktno, nego i konkurenciji salje sudije. Dok oni naravno nemaju kikseve jer se sudije pobrinu za to da ne kiksaju. Zijanili jedino na Grbavici, jer su kone jos bile pod dojmom europe, naspanovani, u formi, pa ih razbili. I Borac imao bas los dan. A i u toj utakmici ih je gurao sudija, nekakve stative pogadjali nakon prekrsaja u napadu, par slobodnih im navukao koji su vrlo lako mogli biti go, golman onaj mali se bas razbranio, konama zute dijelio ko na traci, onaj Mekic dao go koji nikad vise u zivotu nece dati, svega je bilo uglavnom i da su malo pribraniji bili mogli su i tu bod uzeti. To im je jedino sto mozes nazvati nekim kiksom, a poklopilo se milion stvari kontra njih.
Gdje cemo mi imati takvo sudjenje? Pa nigdje, osim ako Borcu ne bude trebalo
Na kraju sezone digitron i racunaj u koliko utakmica je Borac poguran direktno, sto kuci sto na strani, u koliko su konkurenti osteceni da im se uspori momentum ili cisto da ne pridju Borcu. Sta mislite do kojeg broja bodova bi dosli? Sto je jos bitnije, koliko bolji moras biti da taj broj bodova kompenziras?
Uzmite u obzir da Borac ne namjesta samo sebi direktno, nego i konkurenciji salje sudije. Dok oni naravno nemaju kikseve jer se sudije pobrinu za to da ne kiksaju. Zijanili jedino na Grbavici, jer su kone jos bile pod dojmom europe, naspanovani, u formi, pa ih razbili. I Borac imao bas los dan. A i u toj utakmici ih je gurao sudija, nekakve stative pogadjali nakon prekrsaja u napadu, par slobodnih im navukao koji su vrlo lako mogli biti go, golman onaj mali se bas razbranio, konama zute dijelio ko na traci, onaj Mekic dao go koji nikad vise u zivotu nece dati, svega je bilo uglavnom i da su malo pribraniji bili mogli su i tu bod uzeti. To im je jedino sto mozes nazvati nekim kiksom, a poklopilo se milion stvari kontra njih.
Gdje cemo mi imati takvo sudjenje? Pa nigdje, osim ako Borcu ne bude trebalo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato su u svim ostalim brutalno krali, u posljednjim kolima ofsajdi i nepostojeći penali. Naravno da neće tebe lično pokrasti radi pritiska. Svaka utakmica nosi 3 boda i tako se postavljaju. Sve je već završeno sa Durićem, vidiš i sam da im samo sude prodane balije iz Krajine ako već nisu ovi iz Prijedora i Gradiške kao prošlih sezona. Malo su taktiku promijenili da ne bude ofirno ali i ova sezona je počela masovnim krađama. Odgađaju utakmice i mijenjaju domaćinstva kako požele što je protiv pravila, niko ni članak o tome nije napravio a kamoli nešto drugo.meraba je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:39Pocinjete liciti na skretnicare. Svi su nam eto krivi osim nas samih. Vico kriv sto nas je sloga otresla ili sto smo protiv goska jedva bod uzeli i sto su se protiv listice gace skinule prije nego sto se krenulo tamo pa se fulaju stopostotne sanse i sto po naredjenju vlasnika na golu stoji panj koji je veca prijetnja nasem golu nego svi napadaci lige zajedno. Tako se i lani pisalo pred utakmicu sa borcem pa su otresli nase balerine na Kosevu bez i jedne jedine sudijske greske.
Sve su poklopili i sve se smišljeno radi. Za 5 kola Željezničar je imao 25 kartona dok je Borac imao 2, otkako je narkoman došao svake sezone imaju najmanje kartona a Sarajevo najviše na kraju sezone. Sve je ovo sigurno slučajno, ne bi oni. Svakako su poznati po patriotizmu i fer tretmanu.
Tegeltija javno govori da će biti prvaci, ismijava sve svojim statusima.
Skandiranje ''ubij turčina'' ''ratko mladic'' i ostali repertoar po 2-3 hiljade kazne a bakljadi Hordi 10 hiljada, kaže povećali smo kazne ove sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Standardna bošnjina suplja "sudit ce ovako dok mrtva glava ne padne"
Mi smo ba najpicqastiji narod svijeta, pa kod nas ratni zlocinci hodaju poznati po gradovima uzdignute glave, ne fali im dlaka s glave, a kamoli da neko sudijama nesto uradi... suti i trpi haha

Mi smo ba najpicqastiji narod svijeta, pa kod nas ratni zlocinci hodaju poznati po gradovima uzdignute glave, ne fali im dlaka s glave, a kamoli da neko sudijama nesto uradi... suti i trpi haha
- slogauskoplje
- Kontakt:
Lijep nogometni dan u Uskoplju. Lijepo vrijeme, više od tisuću ljudi, bilo je svih uzrasta od male djece do starijih gospođa. Žao mi je vaših momaka koji su došli iz Sarajeva i nisu stigli pogledati ni 20-ak minuta utakmice. Organizacija na razini, bez i jednog incidenta.
Rezultatom smo zadovoljni, uspjeli postići gol što je nama sasvim dovoljno. Sivac je mogao i bez onog penala za vas, ali što se može. Sarajevo ozbiljan i organiziran klub, možete biti ponosni na taj dio.
Rezultatom smo zadovoljni, uspjeli postići gol što je nama sasvim dovoljno. Sivac je mogao i bez onog penala za vas, ali što se može. Sarajevo ozbiljan i organiziran klub, možete biti ponosni na taj dio.
Sloga Uskoplje
Prijatelju titula se osvaja pobjedama nad malim ekipama.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:41Pokažeš da si kvalitetniji, nabiješ ih kao Zrinjski s pet komada u Banja Luci i riješiš svu priču.
Kad se počneš vadit protiv Borca Zrinjskog to je vec kasno.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Hvala i sretno vam bilo u nastavku Prvenstvaslogauskoplje je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:56Lijep nogometni dan u Uskoplju. Lijepo vrijeme, više od tisuću ljudi, bilo je svih uzrasta od male djece do starijih gospođa. Žao mi je vaših momaka koji su došli iz Sarajeva i nisu stigli pogledati ni 20-ak minuta utakmice. Organizacija na razini, bez i jednog incidenta.

slogauskoplje je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:56Lijep nogometni dan u Uskoplju. Lijepo vrijeme, više od tisuću ljudi, bilo je svih uzrasta od male djece do starijih gospođa. Žao mi je vaših momaka koji su došli iz Sarajeva i nisu stigli pogledati ni 20-ak minuta utakmice. Organizacija na razini, bez i jednog incidenta.

Drago nam je što smo vam uljepšali dan.slogauskoplje je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:56Lijep nogometni dan u Uskoplju. Lijepo vrijeme, više od tisuću ljudi, bilo je svih uzrasta od male djece do starijih gospođa. Žao mi je vaših momaka koji su došli iz Sarajeva i nisu stigli pogledati ni 20-ak minuta utakmice. Organizacija na razini, bez i jednog incidenta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno i sve najboljeslogauskoplje je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:56Lijep nogometni dan u Uskoplju. Lijepo vrijeme, više od tisuću ljudi, bilo je svih uzrasta od male djece do starijih gospođa. Žao mi je vaših momaka koji su došli iz Sarajeva i nisu stigli pogledati ni 20-ak minuta utakmice. Organizacija na razini, bez i jednog incidenta.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
A prije toga su prosuli 20 ili 30 bodova. Jesu li oni krivi sto smo mi bili jos gori?MortemHz je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:51Zato su u svim ostalim brutalno krali, u posljednjim kolima ofsajdi i nepostojeći penali. Naravno da neće tebe lično pokrasti radi pritiska. Svaka utakmica nosi 3 boda i tako se postavljaju. Sve je već završeno sa Durićem, vidiš i sam da im samo sude prodane balije iz Krajine ako već nisu ovi iz Prijedora i Gradiške kao prošlih sezona. Malo su taktiku promijenili da ne bude ofirno ali i ova sezona je počela masovnim krađama. Odgađaju utakmice i mijenjaju domaćinstva kako požele što je protiv pravila, niko ni članak o tome nije napravio a kamoli nešto drugo.meraba je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:39Pocinjete liciti na skretnicare. Svi su nam eto krivi osim nas samih. Vico kriv sto nas je sloga otresla ili sto smo protiv goska jedva bod uzeli i sto su se protiv listice gace skinule prije nego sto se krenulo tamo pa se fulaju stopostotne sanse i sto po naredjenju vlasnika na golu stoji panj koji je veca prijetnja nasem golu nego svi napadaci lige zajedno. Tako se i lani pisalo pred utakmicu sa borcem pa su otresli nase balerine na Kosevu bez i jedne jedine sudijske greske.
Sve su poklopili i sve se smišljeno radi. Za 5 kola Željezničar je imao 25 kartona dok je Borac imao 2, otkako je narkoman došao svake sezone imaju najmanje kartona a Sarajevo najviše na kraju sezone. Sve je ovo sigurno slučajno, ne bi oni. Svakako su poznati po patriotizmu i fer tretmanu.
Skandiranje ''ubij turčina'' ''ratko mladic'' i ostali repertoar po 2-3 hiljade kazne a bakljadi Hordi 10 hiljada, kaže povećali smo kazne ove sezone.
Za ovo ostalo, jednostavno pitanje: JE LI SE BILO KO POBUNIO PROTIV SVIH TIH SRANJA?? ETO PRVI MI KAO NAJMOCNIJI KLUB, JESMO LI IKADA POKUSALI NESTO URADITI AKO JE VEC SVE TAKO OCIGLEDNO? Je li se pokrenula neka tuzba? Zalba uefi? Bilo sta?
Nikad nista. Znaci sve je cisto kao suza.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ovu sezonu gradit sistem i pustit ove ljude da rade, sklapat ekipu. Kakva titula, o tom ne sanjat bezveze. Jedina nada je da Dodik padne, a polahko pada, nema podrsku kao prije. Ovi zadnji protesti zivi fijasko. A ako padne Dodik pada i potkovani i Vico i svi. Jedina sansa za neki napredak, a s njima se borit je jurisanje na vjetrenjace.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
slogauskoplje je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:56Lijep nogometni dan u Uskoplju. Lijepo vrijeme, više od tisuću ljudi, bilo je svih uzrasta od male djece do starijih gospođa. Žao mi je vaših momaka koji su došli iz Sarajeva i nisu stigli pogledati ni 20-ak minuta utakmice. Organizacija na razini, bez i jednog incidenta.

Parola za Semira Demirovića

Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 27 sep 2023, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
zive ljudi u zabludama
NEMA NAZAD
Ma džaba ovdje pojedinima pisati, ne mogu da vjerujem kako se razmišlja, baš sam se razočarao.MortemHz je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:51Zato su u svim ostalim brutalno krali, u posljednjim kolima ofsajdi i nepostojeći penali. Naravno da neće tebe lično pokrasti radi pritiska. Svaka utakmica nosi 3 boda i tako se postavljaju. Sve je već završeno sa Durićem, vidiš i sam da im samo sude prodane balije iz Krajine ako već nisu ovi iz Prijedora i Gradiške kao prošlih sezona. Malo su taktiku promijenili da ne bude ofirno ali i ova sezona je počela masovnim krađama. Odgađaju utakmice i mijenjaju domaćinstva kako požele što je protiv pravila, niko ni članak o tome nije napravio a kamoli nešto drugo.meraba je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:39Pocinjete liciti na skretnicare. Svi su nam eto krivi osim nas samih. Vico kriv sto nas je sloga otresla ili sto smo protiv goska jedva bod uzeli i sto su se protiv listice gace skinule prije nego sto se krenulo tamo pa se fulaju stopostotne sanse i sto po naredjenju vlasnika na golu stoji panj koji je veca prijetnja nasem golu nego svi napadaci lige zajedno. Tako se i lani pisalo pred utakmicu sa borcem pa su otresli nase balerine na Kosevu bez i jedne jedine sudijske greske.
Ova utakmica naša u Banja Luci je najmanji problem. Tu će možda suđenje bit i pošteno jer će nam bježati 5 bodova, imaju lufta, pa će se voditi onom evo vam pošteno se borite da ne bude poslije da smo vas pokrali.
Al šta je sa ostalih 30 utakmica u ligi? Borac će u 25 od tih 30 imati 70-30 suđenje u svoju korist, zilion nepostojećih prekršaja u opasnim zonama, crvenih kartona, penala, i ostalih pizdi materina koje idu uz to.
Protiv ovog navedenog se nemoguće boriti, znači nemoguće pa nek priča ko šta hoće. Mi sve i da odigramo odličnu sezonu i skupimo 70 i više bodova, Borac će skupiti 5 bodova više. A zašto, pa zbog toga što su im sudije donijele direktnim krađama jedno 20 bodova.
Evo već u ovih 5-6 kola direktno pogurani i pokrali Posušje i Tuzlu, kupili utakmice protiv Sloge i Zvijezde. Znači burazeru oni su već 10-12 bodova oteli prevarama. Ne kažem da ne bi regularno dobili Slogu i Zvijezdu, al ovako se nisu oznojili, nisu se potrošili, ništa. I tako će bit još 4 puta sa ove dvije ekipe, dok ćemo mi ginuti u Doboju po oranici da pobijedimo, kao i sve ostale ekipe u ligi.
Delegacija sudija koje dobijaju iz kola u kolo sve govori, nema se tu šta više pričati ni razmišljati. Njima Peljto i Bilbija, naša dva najbolja suca, neće do kraja sezone suditi kombinovano više od 3 puta. 90% utakmica će im suditi neka prodana balijca poput Kazlagića, Halkića, ili Sivca, ili ovi mafijaši iz Gradiške i Prijedora poput Gigovića i Njegomirovića. Pa sad saberi 2 i 2, i sve postane jasno.
To je tonapoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:06Ma ovu sezonu gradit sistem i pustit ove ljude da rade, sklapat ekipu. Kakva titula, o tom ne sanjat bezveze. Jedina nada je da Dodik padne, a polahko pada, nema podrsku kao prije. Ovi zadnji protesti zivi fijasko. A ako padne Dodik pada i potkovani i Vico i svi. Jedina sansa za neki napredak, a s njima se borit je jurisanje na vjetrenjace.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da da bodi upravu si. Navlačit če na sve moguce nacine pa ove domace utakmice na pocetku prvenstva. Kad ih je Željo mlatno odma skontali da su teške karine i naštimali sebi domace utakmice da se sto bolje uigraju i nabiju neku pobjedničku euforiju. Sve lafo neofirno a kad skotaš kasnije ima smisla itekako.bodi123 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:12Ma džaba ovdje pojedinima pisati, ne mogu da vjerujem kako se razmišlja, baš sam se razočarao.MortemHz je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:51Zato su u svim ostalim brutalno krali, u posljednjim kolima ofsajdi i nepostojeći penali. Naravno da neće tebe lično pokrasti radi pritiska. Svaka utakmica nosi 3 boda i tako se postavljaju. Sve je već završeno sa Durićem, vidiš i sam da im samo sude prodane balije iz Krajine ako već nisu ovi iz Prijedora i Gradiške kao prošlih sezona. Malo su taktiku promijenili da ne bude ofirno ali i ova sezona je počela masovnim krađama. Odgađaju utakmice i mijenjaju domaćinstva kako požele što je protiv pravila, niko ni članak o tome nije napravio a kamoli nešto drugo.meraba je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:39Pocinjete liciti na skretnicare. Svi su nam eto krivi osim nas samih. Vico kriv sto nas je sloga otresla ili sto smo protiv goska jedva bod uzeli i sto su se protiv listice gace skinule prije nego sto se krenulo tamo pa se fulaju stopostotne sanse i sto po naredjenju vlasnika na golu stoji panj koji je veca prijetnja nasem golu nego svi napadaci lige zajedno. Tako se i lani pisalo pred utakmicu sa borcem pa su otresli nase balerine na Kosevu bez i jedne jedine sudijske greske.
Ova utakmica naša u Banja Luci je najmanji problem. Tu će možda suđenje bit i pošteno jer će nam bježati 5 bodova, imaju lufta, pa će se voditi onom evo vam pošteno se borite da ne bude poslije da smo vas pokrali.
Al šta je sa ostalih 30 utakmica u ligi? Borac će u 25 od tih 30 imati 70-30 suđenje u svoju korist, zilion nepostojećih prekršaja u opasnim zonama, crvenih kartona, penala, i ostalih pizdi materina koje idu uz to.
Protiv ovog navedenog se nemoguće boriti, znači nemoguće pa nek priča ko šta hoće. Mi sve i da odigramo odličnu sezonu i skupimo 70 i više bodova, Borac će skupiti 5 bodova više. A zašto, pa zbog toga što su im sudije donijele direktnim krađama jedno 20 bodova.
Evo već u ovih 5-6 kola direktno pogurani i pokrali Posušje i Tuzlu, kupili utakmice protiv Sloge i Zvijezde. Znači burazeru oni su već 10-12 bodova oteli prevarama. Ne kažem da ne bi regularno dobili Slogu i Zvijezdu, al ovako se nisu oznojili, nisu se potrošili, ništa. I tako će bit još 4 puta sa ove dvije ekipe, dok ćemo mi ginuti u Doboju po oranici da pobijedimo, kao i sve ostale ekipe u ligi.
Delegacija sudija koje dobijaju iz kola u kolo sve govori, nema se tu šta više pričati ni razmišljati. Njima Peljto i Bilbija, naša dva najbolja suca, neće do kraja sezone suditi kombinovano više od 3 puta. 90% utakmica će im suditi neka prodana balijca poput Kazlagića, Halkića, ili Sivca, ili ovi mafijaši iz Gradiške i Prijedora poput Gigovića i Njegomirovića. Pa sad saberi 2 i 2, i sve postane jasno.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, johntravolta123, Kaunas, kupus army, Vaya, ŠTA_JE i 43 gosta.