AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jedino sto mi se ne svidja kod Adlia na DM-u je brzina. On je brz koliko Giroud odnosno baba na mopedu.
- nextterrain
- Kontakt:
Tijjani, Adli i Chuk su najbolji danas. RLC je uzaasno i ne može se sa loptom sastaviti.
Adli ima preko 67/68 pasova i 8 tacnih dugih lopti i sve je duele dobio osim onog oduzimanja lopte, ali izvrsno igra.
Adli ima preko 67/68 pasova i 8 tacnih dugih lopti i sve je duele dobio osim onog oduzimanja lopte, ali izvrsno igra.
Adli igrač utakmice zasad, sasvim dovoljan razlog da ga se klupira na narednih 6 mjeseci. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Odlican pregled igre ima Adli, fali mu malo kuveta.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobar ovaj No Name Reijnders
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma mogu pojedini srati koliko hoce po Adliju momak je fantastican i to na novoj poziciji, u odnosu na Krunica je veliki upgrade ofanzivno, a defanziva ce doci, ali tehniku ima daleko bolju od Krunica a i pregled igre, ko zna mozda ga Pioli vec godinu dana sprema za ovu poziciju 

Samo mu zabraniti da prilazi na 25m od protivnickog gola jer se sav pogubi

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kaže Pioli da ga je za ovo pripremao tokom cijelih priprema. Zasad se to vidi. A dečko ima talenat to se vidjelo jos prije 2 godine kad je igrao u Francuskoj. Ali eto iz nekog razloga nije igrao. A trebao je, nije da nije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bitno da je dobar na svojoj primarnoj poziciji i odrađuje svoju ulogu kako treba. A uostalom opet je asistent.

- senadrosoner
- Kontakt:
Jednostavno rečno Adli puno kreativniji od Krunić ali Krunić bolji u defanzivi to je to !
Samo zaslužuje više minuta i bit će OK.
Koliko god bili protiv Krunića on je za ovaj Milan "Gatuzo" ali u formaciji za 4-2-3-1 ovako ćemo tražit mane uvijek nema više Pirla nikad,možda je Tonali to mogao bit ali morao je se neko "žrtvovat" sa sve ove ostale.
Samo zaslužuje više minuta i bit će OK.
Koliko god bili protiv Krunića on je za ovaj Milan "Gatuzo" ali u formaciji za 4-2-3-1 ovako ćemo tražit mane uvijek nema više Pirla nikad,možda je Tonali to mogao bit ali morao je se neko "žrtvovat" sa sve ove ostale.
Zadnja izmjena: senadrosoner, dana/u 27 sep 2023, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ac.Milan 2001-2024!
Kome je asistirao ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 19:29Bitno da je dobar na svojoj primarnoj poziciji i odrađuje svoju ulogu kako treba. A uostalom opet je asistent.![]()

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
A gdje se sakrio Pulisic? Jel igra uopce?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Drugi gol je vala njegov. Ali nevažno. Ovi momci su tek 2-3 mjeseca zajedno i to i dalje nije skroz gotovo što se tiče uigravanja. Svakim novim nastupom očekujem sve bolje i bolje izdanje novih igrača.milanist je napisao/la: ↑27 sep 2023, 19:32Kome je asistirao ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 19:29Bitno da je dobar na svojoj primarnoj poziciji i odrađuje svoju ulogu kako treba. A uostalom opet je asistent.![]()
salu na stranu, Ne govorim samo za veceras, vec i od prije imao je stvarno losih pokusaja suta po golu, doduse veceras je imao i jedan dobar koji je otisao za malo pored gola.
Pusti te price da se Krunic nije povrijedio ovaj ne bi vidio terena.Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 19:28Kaže Pioli da ga je za ovo pripremao tokom cijelih priprema. Zasad se to vidi. A dečko ima talenat to se vidjelo jos prije 2 godine kad je igrao u Francuskoj. Ali eto iz nekog razloga nije igrao. A trebao je, nije da nije.
Loftus ima zuti i on vadi drugu dvojicu veznih, e svaka mu cast
- muha milanez
- Kontakt:
Gooooooooolllll Loftus
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ladies and Gentlemen, Ruben Loftus Cheek 
Prvenci za novajlije, I like this!

Prvenci za novajlije, I like this!
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 27 sep 2023, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Rubeeeeeeeeeeen Svaka cast Pioli sto ga ne izvadi 

E vala nek ga nije izvadio
Grande Mister
Grande Mister