FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Laganica! Traki ni kolega @Samozadovoljavanje vise ne moze opravdanja naci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
100%, Trako je propao igrač a Čelik ima sigurno veći potencijal i mlađi je. Moramo gurati Čelika da vidimo koliko momak može.miky_hz je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:27Kakav tanak ,odlican momak,mrcina preko 190..ove sezone za juniore 4 utakmice i 3 gola a stoperLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:58zar je tako tanak da ne moze dobiti priliku? U hrv stoper idu po 10 miliona i imaju 17-18 godina
On vec sad treba Trakine minute uzimati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ovo danas rutinski,mada i danas potpuno nepotrebno napravljen penal. Trako je bas kritican i mislim da on na zimu ide iz FKS.
Dobro je da je proslo bez povreda. Sad spremiti utakmicu protiv Zvijezde i probati sto prije zabiti gol i imati mirnu utakmicu.
Losa vijest je da je Zrinjski sa jako zgusnutim rasporedom lako rijesio Tuzlu.
Dobro je da je proslo bez povreda. Sad spremiti utakmicu protiv Zvijezde i probati sto prije zabiti gol i imati mirnu utakmicu.
Losa vijest je da je Zrinjski sa jako zgusnutim rasporedom lako rijesio Tuzlu.
Jedina stvar što mi je danas zasmetala je ta što se previše komplikuje u završnici napada, mada mora se priznati i golman Sloge je imao par vrhunskih odbrana.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čelik mora početi dobijati šansu umjesto Trake, jer ovaj nije dobar u glavi. Praviti onakve gluposti protiv amatera i zavaljivati ekipu da mora opet ganjati rezultat je van svake pameti. Doduše, kad sabereš sve prijašnje glupe poteze Trake, onda i ovaj današnji kiks ne čudi, samo jedan u nizu.
Također, dosta je ufuran i arogantan kao ličnost, da ga gleda neko s strane, pomislio bi da je Maldini.
Istrpiti ga još malo, moliti Boga da se ne povrijedi neko od stopera i rastati se u januaru.
Također, dosta je ufuran i arogantan kao ličnost, da ga gleda neko s strane, pomislio bi da je Maldini.
Istrpiti ga još malo, moliti Boga da se ne povrijedi neko od stopera i rastati se u januaru.
Jes rutinski i sve ali vidjelo se puno gresaka i glupo izgubljenih lopti/ upropastenih sansi. Catakovic daleko najgori na terenu, Peneranda me malo razcarao, skroz losa odigrana utakmica sa njegove strane i penal izveden previse pichkasto. Trea se on uosbiljiti ili ce zavrsiti ko Vrancic.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije to samo danas, već i u oatalim utakmicama. Previše zakomplikuju najbanalnije situacije, svi izuzev Renana. Jedini Renan to riješava hladnokrvno, svi ostali na čelu s Ziljkićem bi da se ušetaju u gol.
Mora Rožman poraditi na tom segmentu, jer smo samo protiv Zrinjskog i Širokog fulili more zicera.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Trako cardak ni na nebu ni na zemlji.MortemHz je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:52100%, Trako je propao igrač a Čelik ima sigurno veći potencijal i mlađi je. Moramo gurati Čelika da vidimo koliko momak može.miky_hz je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:27Kakav tanak ,odlican momak,mrcina preko 190..ove sezone za juniore 4 utakmice i 3 gola a stoperLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:58
zar je tako tanak da ne moze dobiti priliku? U hrv stoper idu po 10 miliona i imaju 17-18 godina
On vec sad treba Trakine minute uzimati
Ako nista ovaj celik ima fizikalije, bas je krupan momak, ima finog materijala. Nisam ga do sad gledao, fino je izgledao.
Rutinska pobjeda našeg Saraj'va! Kyeremeh, Čataković, Buljubašić, Anđušić
Moglo je biti ubjedljivije, ali nema veze, dobro je i ovo.
Kup je naš!

Kup je naš!
Po bod u Listici bio bi idealna mjera u ovom trenutku, a ako moram birati neka to bude Siroki 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trako je pokazao da ne moze protiv treceligasa igrati, fakat je grozan, mislim da ga je u toku utakmice i Rozman prozivao par puta. Jednostavno nije to to, rijesiti ga se.
Catakovic nista bolji nije bio, vidim neko ga stavi medju ove bolje na utakmici, stari sta gledate. Grozan, par akcija upropastio bas bezveze, mogo je jos bar 2 gola zabiti.
Kyeremeh Buljubasic ok odigrali, sve u svemu rutinski.
Catakovic nista bolji nije bio, vidim neko ga stavi medju ove bolje na utakmici, stari sta gledate. Grozan, par akcija upropastio bas bezveze, mogo je jos bar 2 gola zabiti.
Kyeremeh Buljubasic ok odigrali, sve u svemu rutinski.
Nazalost,ne volim da blatim ni jednog našeg igrača ali
Trako trenutno kako igra nije za Sarajeva.
Druga stvar koja mi smeta je da naši igrači puno
Loptu meljaju.Siluj i meljaj loptu ako u trku vertikalno
Znaš i možeš,a ne oko svoje ose i unazad.
Nema napretka i uspjeha takvom igrom.
Trako trenutno kako igra nije za Sarajeva.
Druga stvar koja mi smeta je da naši igrači puno
Loptu meljaju.Siluj i meljaj loptu ako u trku vertikalno
Znaš i možeš,a ne oko svoje ose i unazad.
Nema napretka i uspjeha takvom igrom.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Vodi borac i ja bih volio X da zavrsi
Sad mi je bas sto ove bogalje iz listice nismo dobili , jao 0-2 hahah kupio vico
Sad mi je bas sto ove bogalje iz listice nismo dobili , jao 0-2 hahah kupio vico

04.10.2009 !
Eh eto gickova prcija ko Real Madrid, tacno nam đaba milioni
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Strašno... taman kontao da upalim malo da vidim cirkus i Kazlagića na djelu, a ovi već zavšili posao. Mrtva Lištica 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Karma je k.u.r.v.a a
Sirokom se vraca nafaka koju su imali protiv nas
Sirokom se vraca nafaka koju su imali protiv nas
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
**** majku sami protiv nad zspnu ko da im je zadnja fuj **** israska raspali se dabogda
E jeboga mrtvi široki. Samo se protiv nas naoštre majmuni. Fuj jbt fudbal i liga.
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 43 gosta.