Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Leader
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Leader » 11 mar 2011, 23:24

AllGunsBlazing je napisao/la:Mandrak glup si to vec znas tako da ti nemam potrebe to reci.. Djabe sva statistika mogla je Barca imati 150000 suteva kad ne bi dali gol do sutra da nije uskocio Bussaca..
Ne mora Cesc jesti Xavija, to je ostavio Englezu, Jacku, koji ce za Xavija biti Maradona..
Po statistici ASISTENCIJA, nije sve u dodavanju unazad i na stranu, kao sto ste vidjeli do 55. minute.. :lol: :lol:
Misliš na statistku kroz karijeru?

Xavi igra u Barceloni gdje on nema zadatak da zabija, jer zato ima MVP trojac koji je zabio 1 gol manje od čitavog Arsenala u prvenstvu. Xavi je arhitekt, i njegov je zadatak je da razigrava, teže je u moru kvalitetnih ofenzivaca igrača Barcelone doći do izražaja, nego u Arsenalu.

I Henry je kao na traci zabijao u Arsenalu, dok u Barceloni i nije baš, jer je bio "jedan od".
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 mar 2011, 23:28

A zasto je Xavi onda 2008 imao 20 asistencija u ligi???
Mandrle jarane ne sjecas me se nema veze upoznati ces me opet, pa ces opet plakati da te ostavim na miru :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 11 mar 2011, 23:29

AllGunsBlazing je napisao/la:A zasto je Xavi onda 2008 imao 20 asistencija u ligi???
Mandrle jarane ne sjecas me se nema veze upoznati ces me opet, pa ces opet plakati da te ostavim na miru :lol: :lol: :lol:
Možda zato što je njegov zadatak da razigrava, kao što sam napisao :roll:

HISTORIA CONTINUA...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 mar 2011, 23:31

i onda ne kaze se djabe da su navijaci barce ograniceni a ne mi...
Sta ti hocu reci 2008. je imao 20 asistencija, sad nema, znaci opada, dok cesc-u broj asistencija raste, znaci da je ovaj slabiji igrac, a cesc sve bolji jel sad jasno???
Celik!3,2,2.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 11 mar 2011, 23:33

AllGunsBlazing je napisao/la:i onda ne kaze se djabe da su navijaci barce ograniceni a ne mi...
Sta ti hocu reci 2008. je imao 20 asistencija, sad nema, znaci opada, dok cesc-u broj asistencija raste, znaci da je ovaj slabiji igrac, a cesc sve bolji jel sad jasno???
Cesc da igra za FCB bi bio sam "jedan od", kao Henry i ne bi statistički bio tol'ko dobar kao u Arsenalu, jer je tu glavni igrač.

HISTORIA CONTINUA...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 mar 2011, 23:35

Leader je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:i onda ne kaze se djabe da su navijaci barce ograniceni a ne mi...
Cesc da igra za FCB bi bio sam "jedan od", kao Henry i ne bi statistički bio tol'ko dobar kao u Arsenalu, jer je tu glavni igrač.
E ali vidi sad ovo, Barca daje najvise golova, znaci najvise asistencija, i u tom svemu xavi ima 5, nije to pozicija spica pa da se mijenjaju, tu se zna ko je play, a ovi se rotiraju tek na spicu krilu itd..
Celik!3,2,2.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 11 mar 2011, 23:43

AllGunsBlazing je napisao/la:
Leader je napisao/la:
E ali vidi sad ovo, Barca daje najvise golova, znaci najvise asistencija, i u tom svemu xavi ima 5, nije to pozicija spica pa da se mijenjaju, tu se zna ko je play, a ovi se rotiraju tek na spicu krilu itd..
Xavi ove sezone ima 10 asista (6 u Primeri, 1 u CL i 3 u CDR).

Ove sezone je stvar drugačija, jer je Messi počeo igrati iza Ville i Pedra, umjesto krilnog napadača. I zato su te Xavijeve asistencije otišle Messiju, koji ih već sada ima 21.

Jel imaš podatke o postotku preciznih dodavanja? brijem da je tu Xavi 1756363 svjetlosnih godina ispred Cesca ;)

HISTORIA CONTINUA...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 mar 2011, 23:45

izzo je napisao/la: Jede ljude u najjacoj ligi svijeta :lol: :lol: :lol:
Pa što nije jeo neku noc na Nou Campu, ne vec se nije ni sastavio s loptom...kao ni njegov kolega Van Nervozni koji se sastavio sa njom tek u 56 min. i od radosti je nabio i to mu je bio i jedini kontakt sa njom :lol: :lol: ....evo kumulativne statistike drugoplasiranog tima koji se bori za titulu u toj ko fol "najjacoj ligi svijeta":

sutevi:19-0
u okvir:10-0
van okvira:7-0
blokirani sutevi:2-0
odbrane golmana:0-7
korneri:5-2
posjed lopte:68-32
pretrcano:115924-111139
faulovi:8-19

:lol: :lol: :lol:
Valdez imao više dodira i od Fabregasa i od Nasria :lol: :lol: pametnom dosta.
@AllGunsBlazing:kako god ,koga god smatras vodjom,u Cesca ne dirajte,bice RvP ako ode Cesc, trenutno je Cesc najbolji igrac Arsenala i medijski najizlozeniji-ne vidim zasto ne bi bio kapiten.

a za ovog:
Kad si kod statistike, znas li da iza sakupljanja slijedi analiza podataka?
Evo da vidimo:
Arsenal 0 suteva Barca 19
Arsenal 1 gol Barca 3
Ucinkovitost:
Arsenal iz ni jedne sanse je u prosjeku zabijao po gol, dok je Barca trebala nesto vise od 6 suteva da da gol.Ucinkovitost na strani Arsenala.
Odbane golmana:
Arsenal 7 Barca 0,znaci Arsenalov golman iz 7 pokusaja dobije 3 gola,barcelonin iz nula pokusaja dobije gol.
Pretrcani km:
Barcelonin 1 igrac je pretrcao oko 8280,29 km dok Arsenalov 7398,5
Dakle Arsenalovi igraci su za jedan gol(i 3 primljena) izgarali skoro isto koliko i barcelonini za tri i primljen jedan (ovde nisam ukalkuliro i crveni RvP-a,koji bi omjer dodatno izjednacio,jer su od 53 minute arsenalovih 10 trcali za barceloninih 11)
Posjed lopte
barca je trebala 68% vremena za stvaranje 19 prilika i iz toga je dala 3 gola,dok je arsenal samo u 32% vremena imao nula prilika i jedan gol na racunu.

Statistika je **** i njeni izracuni skoro u 99% slucajeva ne prestavljaju reprezentativan uzorak.Njom se manipulira kako hoce,a ,objektivno, nikad ne prikazuje realno stanje koje je reprezentativno u analizi podataka koje prucavas/mo.
Ziv bio i lijep pozdrav,def sam se naguto ovih prica i dosta za danas.
Bye i laku noc :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 11 mar 2011, 23:47

Tako je, Arsenal je najefikasniji klub u povijesti. Iz 0 šuteva su uspjeli zabiti 1 gol slika :D

HISTORIA CONTINUA...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 mar 2011, 23:48

Leader je napisao/la:Tako je, Arsenal je najefikasniji klub u povijesti. Iz 0 šuteva su uspjeli zabiti 1 gol slika :D
To kao treneru nebi uspjelo ni Chuck Norrisu :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 11 mar 2011, 23:48

U pravu si, yebeš statistiku onda, evo ti klip pa pogledaj ko covjek kakav ste odron od tima naspram Barcelone, 15 minuta klipa dominacije nad slabašnim protivnikom:

Vozdra i laku noc.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 mar 2011, 01:31

Da smo bili toliko bezveze mandrak ti ne bi bio ovdje, da sudija nije pomgao, i da ste nas cisto izbacili mozda bi ta dominacija bila uvazena.. :lol: :lol: Za sad samo Arsenal DOMINIRA
Celik!3,2,2.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 12 mar 2011, 01:35

Zamislite da je ostalo 1:1 u onoj tekmi.
Ja mislim da bi to bilo prvi put da je tim prosao a da nije osutao prema golu protivnika :D

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 12 mar 2011, 10:33

asylum je napisao/la:Zamislite da je ostalo 1:1 u onoj tekmi.
Ja mislim da bi to bilo prvi put da je tim prosao a da nije osutao prema golu protivnika :D
Nemoj tako ipak Arsenal dominira haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 mar 2011, 14:59

"A zasto onda postavljate statistiku sa te utakmice, vidite da je statistika nista, ili mozda postavljate kad vam odgovara, a kad ne onda nista.. :lol: :lol:
Ne znam Cesc jede ljude u najjacoj ligi na svijetu, igra protiv igraca koji su fizicki prejaki, koji su vecinom reprezentativci svojih zemalja, dalo bi se raspravljati ko je bolji, a i u spanskoj reprezentaciji, nije bas sve cisto, pitam se zasto silva nije igrao kada je presao u City, jel povreda,ili jednostavno da se ne umara za englesku ligu, ili sta mislite da li bi jedan torres igrao(u svojoj najboljoj formi) da imaju dvojica villa(msm istih kvaliteta, koje su srce na ruku manje od torresovih) mislite da bi torres igrao??? igrao bi, al flamenko... Uostalom Cescu spanci spomenik trebaju dignuti(uz Casillasa) jer je dao asistenciju za pobjedu u finalu.. "

Ovdje i vidimo sve uzroke neobjektivnosti navijaca Arsenala, to sto misle da ako je Cesc ponajbolji playmaker u engleskoj da je ponajbolji i u svijetu, jer je ko fol engleska liga toliko kvalitetom ispred ostalih

mogli smo vidjeti u zadnjih nekoliko dana sta je taj ebgleski kvalitet, drugoplasirana ekipa se nevidjeno osramotila ne uputivsi nijedan jedini udarac, dok je treca ekipa engleske lige poderana ko vreca od strane drugoplasirane ekipe u Ukrainskoj ligi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 12 mar 2011, 16:55

Srce na ruku Romario, u pravu si. :lol: :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 mar 2011, 17:59

Almunia, Sagna, Koscielny, Djourou, Gibbs, Diaby, Denilson, Nasri, Wilshere, Arshavin, Van Persie

gledam sad njihov sastavi jednostavno ih moramo uzeti na sredini terena :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 mar 2011, 18:55

jel' ima neko link za tekmu :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 12 mar 2011, 19:08

jao pa skacemo im pred golom a opet nista -.-

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 mar 2011, 19:09

Kakva je igra Arsenala, nisam gledo prvo poluvrijeme.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.