Šta je ovo svi redom Zeničani više vole Tuzlu i Tuzlake od nas Sarajlijica

Malo mi ovo čudno Truhlo jarane, šta je reći?
Moderator/ica: GracanicaAA
Šta je ovo svi redom Zeničani više vole Tuzlu i Tuzlake od nas Sarajlijica
BolanTruhlo zeli desetkovanu Slobodu sa zutim kartonima, crvenim, puno povrijedjenih, umornih za dalje takmicenje u federalnoj......Lafo Celik stabilizacija i ostale zenicke podvale, jest da se nemogu sastaviti sa loptom, al nada zadnja umire.....Socios model, grad im placa reprogram, ocekuju pomoc od grada milionske iznose,od kantona i kazu socios....Sa sociosom nemogu ni prenociste platiti a kamo li nadati se PL......Nego nasi zenicani popizdili, frustarcije, mislili mogu na horuk sistem, trener kanta, losa procjena igrackog kadra....mislili federalna malo jaca od kantonalne.
Kad su u pitanju sarajlice, na strani smo antisarajlica, uvijekMrAmarOsim je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:37Šta je ovo svi redom Zeničani više vole Tuzlu i Tuzlake od nas Sarajlijica![]()
Malo mi ovo čudno Truhlo jarane, šta je reći?
A u finalu jel hoces da pobijedimo ili izgubimo?
2. mjesto u prvoj ligi i poraz u finalu
Idealan scenario za tebe
Ne kontam, sta djaba i kakve pare ko trazi?
Mi smo se za nase pare izborili. A sve preko ne trazimo nista vise, a ni manje nego je Čelik dobijao ranije u rukama grada dok je bio. Godisnje 300 do 500k ako 4. grad u drzavi za jedan od najvecih klubova u drzavi ne moze izdvojiti, ja ne znam onda stvarno. Ne trazimo milione, to nam sami nude. Isto tako za sve nivoe vlasti, samo ono sto nas sljeduje, a za ostalo cemo zagrijati stolicu.
Ako uzmete pare necete vise biti socios, necete biti nezavisni nego ovisni......redbull93 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 19:01Mi smo se za nase pare izborili. A sve preko ne trazimo nista vise, a ni manje nego je Čelik dobijao ranije u rukama grada dok je bio. Godisnje 300 do 500k ako 4. grad u drzavi za jedan od najvecih klubova u drzavi ne moze izdvojiti, ja ne znam onda stvarno. Ne trazimo milione, to nam sami nude. Isto tako za sve nivoe vlasti, samo ono sto nas sljeduje, a za ostalo cemo zagrijati stolicu.
Imate para ko Sloboda, dugove skoro rijesili, a ekipa u rangu kantonalne. Apsurd, zar ne? Ne ide to zajedno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.