Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Navijaci Slobode ovdje trebaju ocekivati Slobodin kvartalni izvjestaj od Truhle, utrosak na plate, struju, Igrale se sve nocne tekme, i ostale tekuce troskove ( sudije, putovanja, smjestaj i ostalo).....Ybg. Sloboda ima skuplji roster od Zelje, ko to placa, od budzeta ili se uzima od reprograma i sve ostale nedoumice Truhlo ce nam sve otkriti sa svojim dousnicima i profinim asistentima sa katedre.
🔴⚫️
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Pa ako vam je cilj PL, onda sigurno dajete probližno nama koji dajemo 65 hiljadarki, i trenutno držimo crtu u opstanku u toj istoj PL.Skver je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:14Navijaci Slobode ovdje trebaju ocekivati Slobodin kvartalni izvjestaj od Truhle, utrosak na plate, struju, Igrale se sve nocne tekme, i ostale tekuce troskove ( sudije, putovanja, smjestaj i ostalo).....Ybg. Sloboda ima skuplji roster od Zelje, ko to placa, od budzeta ili se uzima od reprograma i sve ostale nedoumice Truhlo ce nam sve otkriti sa svojim dousnicima i profinim asistentima sa katedre.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Nije poenta koliko dajemo, mi neznamo koliko ide na plete igracima, al imamo Truhlu sa asistentima koji proucavaju tu tematiku i poznaju materiju.MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 16:11Pa ako vam je cilj PL, onda sigurno dajete probližno nama koji dajemo 65 hiljadarki, i trenutno držimo crtu u opstanku u toj istoj PL.Skver je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:14Navijaci Slobode ovdje trebaju ocekivati Slobodin kvartalni izvjestaj od Truhle, utrosak na plate, struju, Igrale se sve nocne tekme, i ostale tekuce troskove ( sudije, putovanja, smjestaj i ostalo).....Ybg. Sloboda ima skuplji roster od Zelje, ko to placa, od budzeta ili se uzima od reprograma i sve ostale nedoumice Truhlo ce nam sve otkriti sa svojim dousnicima i profinim asistentima sa katedre.
🔴⚫️
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Pogrešno shvatio onda, izvini.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Šta ovo piliš naopako da ste Kozara pa ćemo vas kao razbit.
Samo što nas još favoritima nisi proglasio.

Bliži se derbi, karta se sutra kupuje, euforija sve jača.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- VivaLaStella
- Kontakt:
Jel to ideš u Srebrenik gledat Gradina-Zvijezda? To je jedini pravi prvoligaški el classico

Slično nešto ko Tuzla City - Sloboda u mini verziji.
Uglavnom "oni azmirovi" protiv "volili bi da smo azmirovi"

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Neuporediva dva kluba. Za mene je Zvijezda komšijski i prijateljski klub, a i gospodski. Gradinu ne bih komentarisao, najbolje tako.VivaLaStella je napisao/la: ↑26 sep 2023, 19:36Jel to ideš u Srebrenik gledat Gradina-Zvijezda? To je jedini pravi prvoligaški el classico![]()
Slično nešto ko Tuzla City - Sloboda u mini verziji.
Uglavnom "oni azmirovi" protiv "volili bi da smo azmirovi"![]()
Azmirovi će uskoro igrat sa drugim Azmirovim, kad ovi ispadnu iz bh. Premiershipa. A za par sezona i vi se vraćate gdje vam je i mjesto.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Truhloknows, selam

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mačak radi, sindikat profesionalnih fudbalera se gradi 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Pa i jeste favoriti, ne znam šta ti tu nije jasno

Pogotovo što približno ili više para trošite u igrački kadar od nas
Jašta smo et, tricu ćemo vam uvaljat.MrAmarOsim je napisao/la: ↑27 sep 2023, 12:41Pa i jeste favoriti, ne znam šta ti tu nije jasno
Pogotovo što približno ili više para trošite u igrački kadar od nas

Ja koliko vidim po svim kladionicama ste favoriti.
Ne znamo za pobjedu protiv vas od 3.4.2021. Dug post.
Samo neka bude sve korektno, mi ćemo svoje isporučiti.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Bukvić 14 000 KM Sindikat against FC Sloboda..
Ali da ne crnjacimo pred Kup ipak smo svi uz Kozoklub protiv Zelje.
Ali da ne crnjacimo pred Kup ipak smo svi uz Kozoklub protiv Zelje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Članarinu bi on meni plaćao!
Bukvić, Kapetanović, Ćivić, Osmić J., Kurtalić i krila glavni razlog što smo ispali. Ćiva i Kurta se koliko toliko peru u ovoj ligi i ostali su, ostalo nije vrijedno ni da se spomene.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Pa teren ti je jarane najbolji pokazatelj

Mi 4/4 zijanili, vi 4/4 dobili, puni samopouzdanja, nabrijani, pun Tušanj, dobijete ko na tacni serviran revanš za naš metak u čelo prošle sezone.
Nisam znao da je i Zenici draža Tuzla od Sarajeva,

Opet je Zeljo Zeljo. Mozda vec sutra vas krenu pobjede (nadam se da neceMrAmarOsim je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:26Pa teren ti je jarane najbolji pokazatelj![]()
Mi 4/4 zijanili, vi 4/4 dobili, puni samopouzdanja, nabrijani, pun Tušanj, dobijete ko na tacni serviran revanš za naš metak u čelo prošle sezone.
Nisam znao da je i Zenici draža Tuzla od Sarajeva,haj neka vam bude.
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sretno Slobodi protiv željkana, da bude utakmica puna trke, tuče, žutih kartona, klizećih startova i pobjeda Slobode 

- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ma ja se nadam korektnoj tekmi, da bolji pobijedi naravno kao i svak normalan, lijepoj atmosferi na Tušnju, ali stvarno ne vidim način da mi možemo nešto vrhunski odigrat.DamirT je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:30Opet je Zeljo Zeljo. Mozda vec sutra vas krenu pobjede (nadam se da neceMrAmarOsim je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:26Pa teren ti je jarane najbolji pokazatelj![]()
Nisam znao da je i Zenici draža Tuzla od Sarajeva,haj neka vam bude.
![]()
). Kao sto IceTea kaze, nek je posteno sve, pa nek bolji pobijedi.
Jedan off topic, gdje se sutra selimo? Hoćemo na pdf Kupa, PL, nas, vas, FL?
Truhlo zeli Slobodi pobjedu

Zar je moguce Truhlo da postoji klub kojeg ti mrzis vise od Slobode?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Niko kao željkan, stvar filozofije

Abd da Sloboda dogura do finala kupa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.