AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Daleko mu kuca od Milana bila, igrac za manje ekipe ha ja 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
I ne povrijedio se kad ga ćelava budala forisra svaku utakmicu ko da je Seedorf u prime-u jbte. Možda dobiju malo na kreativnosti
Forme oko ispucavanja lopti, zapocinjanja napada i opcenito njegove igre u polju.Jasno se vidi da nije na nivou na koje je bio. Čak mislim da bi neke lopte što je Sportitielo odbranio , Mike vidio iz mreže.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:08Koje loše forme?edoox je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:06Hvala Bogu da su zdravi, ali onda me brine šta je uzrok loše forme Mike-a?Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 11:43Mike je jutros radio MR i snimak je čist, nema niti najmanje povrede. Ali će za svaki slučaj u subotu početi Sportiello. Tako da džaba čovjeka napadate a nije ni povrijeđen.![]()
Ruben isto uredan, sinoć samo grčevi i to je to.
Ako je čovjek osjetio bol logično je da ne rizikuje dalje i da napusti igru
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Apsolutno se ne slažem ni sa čim od toga ali okej,tvoje pravo na mišljenje
Mogao bi i Luka Romero dobiti kakve minute ove sezone, on je meni na ljetnim tekmama bio bas dobar, hem sto ima to nisko teziste i tesko ga je cuvati al ima i strasno dobru lijevu nogu
Ima jednu plaho veliku mahanu... Mlad je!!!
Kod celavca je to minus u startu.
Kod celavca je to minus u startu.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Jbg on je 4 ili 5 opcija, sezona je tek krenula ima vremena, kako neki dan udje Brartesaghi....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Maignan i Jovic nece putovati za Cagliari, ajde za Mikea je i jasno ne zele da rizikuju, ali za Jovica kazu da ce ostati da trenira jer kos nije skroz sprrman. Pa majku mu ybem sad ce Oktobar a on nije spreman....
- Beduin
- Kontakt:
Tako je uvijek kod naseg trenera, dovede igraca i kao nije spreman. Eto drugi igraci u drugim klubovima spremni, mi vazda te nespremne dovedemo. Reko bi covjek igramo visok pressing cijelu tekmu.
Romero je i mene ocarao na pripremama, odlicne tekme, vrhunska tehnika i prodori, kao i strasan sut. Taj momak mora dobiti minute.
Romero je i mene ocarao na pripremama, odlicne tekme, vrhunska tehnika i prodori, kao i strasan sut. Taj momak mora dobiti minute.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema veze sa trenerom, vec do ovih sto su ga doveli, pisalo se ovdje lijepo i fino ko su zelje trenera, ne okrecite sad stvari.Beduin je napisao/la: ↑26 sep 2023, 21:44Tako je uvijek kod naseg trenera, dovede igraca i kao nije spreman. Eto drugi igraci u drugim klubovima spremni, mi vazda te nespremne dovedemo. Reko bi covjek igramo visok pressing cijelu tekmu.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Sutra kad krene paljba po Adliju, kad odigra prosječan meč. Jer kako će drugačije kad nije teren vidio godinu dana. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To ne vidi od rostilja jelRomagnoli13 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:43Sutra kad krene paljba po Adliju, kad odigra prosječan meč. Jer kako će drugačije kad nije teren vidio godinu dana.![]()

A ne znam. S Piolijem na klupi tesko je ocekivati kakav masterclass. Covjek previse zavisi od jednog igraca (Leao), ali hajde da vidimo.
Dovodjenje Luke Jovica je ogromna greska.
Dovodjenje Luke Jovica je ogromna greska.
- Felixians4
- Kontakt:
TALENT OF THE DAY
Victor Eletu
Country:
Club: AC Milan
Position: DM/CM
Player role: midfield controller
Strengths: pace, passing, vision, technique, football IQ, athleticism, tackling, set pieces
Foot: left
Similar type of player: Ismaël Bennacer
Potential: 8/10
Oduševljen Camardom naravno, a i Liberalijem ovaj uvjerljivo najkvalitetniji nogometni online scout. Mogli. I spakirati otkaz Sarriju sutra
Victor Eletu
Country:
Strengths: pace, passing, vision, technique, football IQ, athleticism, tackling, set pieces
Oduševljen Camardom naravno, a i Liberalijem ovaj uvjerljivo najkvalitetniji nogometni online scout. Mogli. I spakirati otkaz Sarriju sutra
Dns 18:30 kod Cagliaria, zadnja 3 gostovanja smo tamo dobili i to sve 3 bez primljenog gola, nadam se da cemo tako i nastaviti
Vrlo vazno je dns pobjediti pred derbi sa Laziom i gostovanje BVB-u u LP, sa ovim pobjedama bi sw skroz oporavili od one blamaze u derbiju
Vrlo vazno je dns pobjediti pred derbi sa Laziom i gostovanje BVB-u u LP, sa ovim pobjedama bi sw skroz oporavili od one blamaze u derbiju
Haman da si pogriješio dan kad igramo s LaciomFelixians4 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 23:32TALENT OF THE DAY
Victor Eletu
Country:

Il Club più titolato al mondo!
I ja se slazem da bi Sarri mogao dobiti otkaz 
@Beduin: kako lijep i suncan dan

@Beduin: kako lijep i suncan dan

Trwba sad iskoristiti ovu svadju u Napoliju i dovesti Osimhena, ha jojj kako ji tek onda jak napad bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.